9/12/15

Hollow Talk

6 65 This-is-for-the-Whites-in-Your-Eyes-1024x1024

Myönnän, että minulla on sivistyksessäni melkoinen aukko. En ole nimittäin nähnyt ainoatakaan jaksoa Silta-sarjasta, joka on tuntunut viime aikoina olevan kaikkien ystävieni ja Facebook-kavereideni elämän kohokohta. Ehkä minäkin vielä pääsen mukaan tuohon villitykseen jossain vaiheessa, mutta sitä odotellessa olen silti ehtinyt jo ennakkoon hullaantua sarjan tunnuskappaleeseen, jonka esittää Choir of Young Believers. Wau, mikä biisi! :) Kappalehan ei ole mikään uusi, vaan on ilmestynyt itse asiassa jo 2008, mutta itse löysin tämän vasta ihan hiljattain. Jos joku siellä on fiilistellyt kipaletta sarjaa katsellessaan, niin tässä se nyt tulee ihan kokonaisuudessaan!

Translation: I know I have missed out on something because all my friends keep talking about the Bridge, and I haven’t seen one single episode – yet. However, I have fallen in love with the theme song of the series. The song actually came out already in 2008 but I only found it some time ago. So in case you’ve been wondering what that wonderful song at the beginning of the show is, here it comes. :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anne B.

  Ajattele sitä niin että sinulla on sitten jotain hyvää tiedossa. :) Tosi hyvä sarja, varsinkin ensimmäinen kausi. Ja Hollow Talk ei ole vieläkään menettänyt tehonsa.

 • Larre

  Niin kaunis<3

 • Harvalla sarjalla on noin kaunis aloitus. Tuo kappale sekä alun melankoliset kaupunkikuvat ovat nappivalinta. Suosittelen minäkin sarjaa muutenkin. En hehkuta näyttelijöitä tai varsinkaan Sagaa sen erityisemmin, mutta jotenkin se, että kaikki on niin arkista ja samalla niin raadollista, että mitä tahansa voi tapahtua. Onhan se tarinan jatkuvuus omalla kaudellaan myös osa tän juttua eli rikosta ratkotaan alusta loppuun, ja jää odottamaan seuraavaa jaksoa. Kolme kautta nähneenä voin sanoa, että eipä pettänyt viimeisin kolmas eli taso pysynyt.

 • Riina

  Sarja on hyvä, mutta itse en voi sietää tuota alkutunnaria vaan kelaan aina sen ohi. Jotenkin liian hönkimistä omaan makuuni :D

 • Annasam

  Silta on kyllä aivan huippu ja samoin tuo kappale. Kuuntelin sen nyt tämän postauksen ansiosta ekaa kertaa kokonaan ja meni ihan kylmiä väreitä, kun samalla tuli mieleen viimeisimmän kauden tapahtumat :)

 • Rheena

  Kuuntele myös loistava remix biisistä, joka on melkeinpä parempi alkuperäistä.

  Hallow talk- Jody Wisternoff, James Grant

Related posts