2/12/15

Iltalaulu

1 61 58srtsingleart75

Jatkan vielä toisen postauksen putkeen musiikkilinjalla, koska kaveri vinkkasi eilen niin mainiosta kappaleesta, että olen soittanut sitä eilisillasta lähtien repeatilla. Tensnake on vanha tuttu, mutta jotenkin tämä kyseinen kappale on aiemmin jäänyt kuulematta. Ja tämä olikin minulle vähän yllättävä löytö Tensnakelta, koska ihanan rauhallinen ja tunnelmallinen kappale on jotain ihan muuta kuin ne bailuhitit, joihin olen tottunut.

Translation: Thanks to my friend for this great find! I’ve been listening to Tensnake before but never managed to hear this calm track. Just wonderful!

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ansku

    On hyvä! Itse asiassa koko Glow-albumi on ehkä mun vuoden 2014 kuunnelluin.

Related posts