1/12/15

Cry no more

62 Vaults-03-please-credit-Eliot-Lee-Hazel

Tänään olisi taas luvassa ihana biisisuositus! Vaultsia on kuultu Pupulandiassa ennenkin, mutta tästä nimenomaisesta suosituksesta kiitos kuuluu Montrealin suuntaan pikkuveljelleni, joka minulle tästä vinkkasi. Cry No More -kappale on onnistunut lipsahtamaan minulta ohi korvien, joten onneksi veli pitää huolen. :) Suosittelen tsekkaamaan bändin noin muutenkin, ihan loistomusaa!

Translation: Thanks to my little brother in Montreal for this wonderful music tip! I have been listening to Vaults before but for some reason Cry No More had slipped past my ears. Luckily my brother took care of it. :)

Photo: Eliot Lee Hazel

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts