30/11/15

Viikon ajatus: maanantai

2 68 viikon-ajatus5

Voitaisiinko aloittaa

viikonloppu alusta?

En ollut valmis.

 

 

PS. Viime hetken vinkkaus! Olen ollut parin kuukauden aikana mukana testailemassa Microsoftin Surface Uninoni -porukassa Surface Pro 3 -tablettitietokonetta, jolla olen juuri näitä kirjoituksia ja kuvituksia taiteillut viime aikoina. Surface Unionin sivuilla on vielä tämän päivän ajan meneillään kisa, jossa haastan teitä jakamaan oman mottonne tai teitä koskettaneen mietelauseen. Ja mietelauseensa jakaneista yksi pääsee viettämään minun kanssani mukavaa lounashetkeä Helsingissä jossakin ihanassa lounaspaikassa. Eli jos maistuisi leppoisa lounas hyvässä seurassa, niin käyhän jakamassa lempparisitaattisi, mottosi tai jokin muu mielestäsi mainio miete. :)

Tags:

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maiju

  Laughter is timeless,
  imagination has no age,
  and dreams are forever.
  – Walt Disney

 • Ambe

  Tommy Tabermann on ikuinen suosikkini, ja tämä runo on ohjenuorani:

  ”Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä.
  Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle!”
  -Tommy Tabermann

  <3

Related posts