26/11/15

Tympeän viikon parhaat

11 85 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän viikon alku ei ole ollut mikään elämäni paras. Ulkona näyttää harmaalta, taivaalta tulee räntää ja kärsivällisyyttäni on koeteltu. Viikon ensimmäisiin päiviin on mahtunut tympeitä pettymyksiä ja fiilis ei ole ollut ihan katossa. Eilen illalla jo hymyilytti, mutta eivät nämä viime päivät nyt ihan elämäni huippuhetkiin yllä. Sitä suuremmalla syyllä päätin tänään, että keksin vaikka väkisin tästä viikosta hyviä juttuja, juuri sellaisia, jotka helposti uhkaavat jäädä huomaamatta, kun harmaa pilvi roikkuu painostavana pään yläpuolella. Iltaa kohden eilen oli jo niin hyvä meininki, että ei tämä viikko nyt niin surkealta onneksi enää tunnukaan, vaikka muutama harmaa pilvi vettä niskaan ripotteleekin.

♥ Harmaan sadesään keskellä aurinko pilkahti esille edes hetkeksi maanantaina.

♥ Nämä sadepäivät ovat täydellinen tekosyy linnoittautua kotiin teekupillisen kanssa ja tunnelmoida kynttilöiden valossa löhöasennossa. Mielellään ystävän kanssa.

♥ Osallistuin eilen askartelutyöpajaan – miten täydellistä meditaatiota! Siinä unohtuvat murheet ja stressi, kun sen nimenomaisen hetken suurin huoli on yrittää saada leikatuksi saksilla oikean muotoisia palasia ja tähdätä kuumaliimapyssyllä oikeaan kohtaan. Suosittelen! Ja esittelen upeat aikaansaannokseni lähipäivinä. ;)

♥ Koti-ilta itsekseen kasvonaamion, muotilehden ja samppanjalasillisen kanssa nautiskellen – ihan vain, koska voin.

♥ Hitsi vie, että minulla on mahtavia ystäviä, upeita tyyppejä kerrassaan. Tällä viikolla olen taas saanut siitä monta muistutusta.

♥ Puhtaiden lakanoiden hiukan karhea tuntu sänkyyn pujahtaessa.

♥ Kukkakaupan valmiskimput olivat kerrankin niin kauniita, että ei tarvinnut yhtään miettiä, mitä ostaisi, kun voi vain napata yhden niistä matkaan.

♥ Sain vihdoin ja viimein lakattua varpaankynnet ja nyt niitä kaunistaa täydellinen punaisen sävy.

♥ Viini-ilta hyvässä seurassa keskellä viikkoa – parasta!

♥ Se, kun on niin ajatuksissaan (hyvissä sellaisissa), että huristelee vahingossa pari pysäkkiä kotinsa ohi bussilla. :D Niin kävi eilen niiden viinilasillisten jälkeen. Väitän, että johtui pelkästään hyvistä mietinnöistä, ei viinistä. Haha.

♥ Joulutortut – do I need to say more?

♥ Löysin kännykkääni maailman suloisimmat suojakuoret vanhojen todella kulahtaneiden tilalle!

Johan siinä oli aikamoisen monta hyvää asiaa parin päivän ajalle. Haastan teidät muut (etenkin teidät, joilla on myös ollut vähän surkea aloitus viikolle) keksimään jotain iloista ja hyvää tästä viikosta! Tulee aina niin hyvä mieli, kun lukee muiden ilonaiheita, että laitetaan hyvä kiertoon, eikö niin? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Elämä

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mari

  Hei Jenni!
  Kiitos mahtavasta blogista. :) Olen lukenut Pupulandiaa melko säännöllisesti jo usean vuoden ajan, mutta kommentoin vasta nyt ensi kertaa. Oli kiva yllätys tavata eilen askartelujen merkeissä. Luultavasti osallistun noihin workshopeihin joskus uudelleenkin, paperilehtien leikkailu ja liimailu oli minullekin todella tervetullutta piristystä arkeen. En tosin aio mennä niihin, joissa maalataan vesiväreillä, koska olen katastrofaalisen huono sellaisessa. :D

  Tänään bongasin Citykäytävästä ne eilen puheena käyneet, hurjan kauniisti joululauluja laulavat pojat. Ehkä heidät löytää sieltä muinakin päivinä. Ja Aleksanterinkadulla Xmas Garagessa oli sellaisia kauttaaltaan kimaltavia mintunvihreitä kuusenkoristepalloja, jotka saattaisivat kiinnostaa sinuakin. :)

 • Katariina

  Nyt tekee niin samppanjaa mieli, ettei mitään rajaa. Onneksi on perjantai ja ensi viikolla jo joulukuu.

  Näin muuten tässä joku aika sitten joko sinut tai kaksoisolentosi bussissa. Ei sitä pimeässä tiedä. :D

 • Omat tympeän viikon pelastajani:

  – Maanantaina oli vielä lunta; pääsin nauttimaan upeasta pakkassäästä.
  – Olen hankkinut jo melkein kaikki joululahjat.
  – Minulla on tänään saunavuoro – sitä odotellessa! :)
  – Sadepäivinä voi surffailla netissä vaikka koko päivän! ;) Myös hyvän kirjan lukeminen torkkupeiton alla on parhautta. <3

 • Juuli

  Niin se vaan on, että pienistä puroista kasvaa iso virta :) pieniä hyviä asioita ei välttämättä muista aina arvostaa (ainakaan allekirjoittanut), vaikka ne on just niitä, mitkä elämässä merkitsee eniten. Olen lukenut tässä muutaman viikon Salaisuus-nimistä ”self help”-kirjaa, jossa on joka päivälle yksi elämänohje. Kirjassa muun muassa painotetaan kiitollisuuden merkitystä, ja se on saanut mut ajattelemaan, että pidän liian montaa asiaa itsestäänselvyytenä.

  Tässä muutama hyvä juttu mun viikolta:

  – Viime viikolla selvisi, että asutaan ihanan työkaverini kanssa miltei vierekkäin, ja ollaan tää viikko tehty työmatkat yhdessä. Voittaa kyllä yksin matkustamisen 6-0, kun on joku jonka kanssa nauraa ja rupatella :)

  – Oon saanut hyvin pidettyä treenimotivaatiota yllä, ja salilla on tullut käytyä kiitettävä määrä.

  – Flunssa ei tullutkaan, vaikka ensin siltä uhkaavasti näytti. *kop kop*

  – Oon saanut käyttää mun ihania Hai-kumppareita melkeen joka päivä :-D

  – Joku ihana on tuonut työpaikan taukotilaan kirkasvalolampun <3

  Ai hitsi, pitäis muuten alkaa tehdä tällasia listauksia useamminkin. Tulee niin hyvälle tuulelle. :)

 • Gatruska

  Mullakin on ollut ihan hirveä viikko, kaamosmasis on iskenyt kunnolla päälle. Tää haaste tulikin tarpeeseen! :)
  + ihana poikakaveri joka lohdutti kun itkin juurikin sen kaamosmasennuksen kourissa
  + täydellisen pehmoinen talvitakki jonka sisässä on hiukan parempi olla
  + kivat työkaverit ja työ jossa koen olevani tärkeä

 • Eeee

  Mullakin on ollut hieman tympeän harmaa viikko, mutta niistä on aina hyvä etsiä jotain positiivista:
  -Ystäväni pyysi minua olemaan hänen dogilleen ensi viikon koiravahtina! Saan siis ihanan karvaturrin ensi viikoksi.
  -Hyvä musiikki piristää AINA mieltä!!!
  -Myös pitkät kävelyt ovat aina jees! Jopa tihkusateessa ;)
  Ostin tänään ihanan meikkisiveltimen, jota olin hallunut jo pitkään, mutta raaskin ostaa vasta nyt.
  -Aamukahvi!
  -Ajatus siitä, että pääsen aloittamaan tammikuussa vihdoin opiskelut!
  -Lähiviikkoina häämöttävät tapahtumat, jolloin saan viettää laatuaikaa kavereitten kanssa!
  -Ja tietenkin joulu!!!

 • suvi

  Tarviiko sitä olla aina huippuviikko? On ihan normaalia jos aina ei oo hyvä fiilis, miks kaiken pitäis olla huippu siistiä koko ajan?

  • Ei tietenkään tarvitse. :D Mutta kai sitä saa joskus tilittää, jos on ollut poikkeuksellisen keljua? Ja pointtinahan tässä oli juuri se, että loppujen lopuksi niistä ei-niin-hyvistäkin viikoista ja päivistä löytyy usein jotain hymyilyttävää, kun jaksaa vähän katsella. On itsellä aikamoisen paljon parempi fiilis, jos muistaa vähän kaivella niitä positiivisia juttuja kuin että jäisi vain vellomaan surkeuteensa. :) Se taisi tulla todistetuksi oman esimerkkini lisäksi ihan käytännössä näiden kommenttien kautta, joita tähän postaukseen on tullut.

   • suvi

    Saa totta kai tilittää, itseasiassa se on musta tervetullutta (varsinkin näin pimeään aikaan) :). Tykkään lukea joitain lifestyle-blogeja mut joskus tuppaa ärsyttämään kun kaiken pitäis olla unelma hienoa. Totta kai on mukavaa kun on mukavaa mutta mielestäni tämmöinen ikävistä asioista tilittäminen on siis ok, kun itsellä on ollut vaikeaa niin tähän samaistuu hyvin.

 • Elv

  mistä suloiset suojakuoret löytyivät? söpöt :)

Related posts