25/11/15

XXX

1 80 shura-touch

Varoitus kaikille pusun tarpeessa oleville: tämä video saattaa aiheuttaa vakavaa suukon kaipuuta. :D Voin kertoa, että tämän katselu ja kuuntelu sunnuntai-iltana kaksien pikkujoulujuhlien jälkeisissä tunnelmissa EI ollut maailman paras idea, haha. Mutta ihanan lempeä biisi ja videosta tulee akuutin pusupulan lisäksi jotenkin hyvä mieli. Suukkoja keskiviikkoonne!

Translation: I must warn you: the following content may cause serious need for a kiss. :D A Sunday evening after the whole weekend of pre Christmas partying is NOT the best moment to watch this video, unless there is someone kissable sitting right next to you. Haha. XXX

Shura – Touch

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts