19/11/15

Musiikkia kielimuurien yli

3 70 Eefje_de_Visser_portret_-_fotografie_door_Sander_Vermeer

Enpä olisi heti uskonut, että innostuisin tällä tavalla biisistä, jossa lauletaan hollannin kielellä! Löysin jokin aika sitten hollantilaislaulaja Eefje de Visserin biisin Ongeveer ja se on vaivihkaa kiilannut soittolistani suosikkien joukkoon. En ymmärrä kappaleen lyriikoista sanaakaan, mutta se ei häiritse yhtään. Mimmin ääni on huikean kaunis ja kappaleessa täydellinen tunnelma tällaisiin sateisiin syyspäiviin. Suosittelen – aivan ihana biisi! :)

Translation: I never thought I’d end up listening to music in Dutch, but the fact that I don’t understand a word of the lyrics, doesn’t stop me from loving this song. Check out Ongeveer by Eefje de Visser – simply beautiful. :)

Photo: Sander Vermeer

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sra

    Moi Jenni,

    Piti tulla oikein erikseen kommentoimaan, että jostain syystä Bloglovin-appilla lukiessa postauksen loppuun tulee näkyviin toi videon upotuskoodin häntä. Ei siis mikään iso juttu, mutta ehkä hyvä tietää (jos et jo tiennyt). :)

    Kiitos biisivinkkauksesta! Pitää tutustua :)

  • Kisse

    Kuulostaa ihanalta! Hollannin oma Feist.

Related posts