18/11/15

Minimitassa

7 76 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen taas huomannut viime päivinä, kuinka olen jämähtänyt pahemman kerran farkkuihin. Ei tule puettua mitään muuta kuin farkut ja yleensä niistäkin käytän vain kahta paria. Eilen iski vaihtelunhalu ja fiilis, että olisi aika taas hyödyntää vaatekaapin antimia vähän kattavammin. Kaivelin kaappieni kätköistä koleaa säätä uhmaten hameita ja mekkoja. Sitä vartenhan sukkahousut on keksitty! Joskin on suuri mysteeri, mihin kaikki ehjät parit ovat sitten viime kevään piiloutuneet. Toinen hyvä kysymys on, että miksi säilytän niitä rikkinäisiä?

Löysin kuin löysinkin yhdet ehjät sukkahousut ja mekoksi valikoitui lopulta Samujin sample salesta joskus löytämäni ohut villainen poolomekko, joka tosin saattaa jonkun mielestä olla enemmänkin tunika. :D Minä päätin silti, että mekosta menee ja puin surutta miniäkin minimmän mekkoni ilman housuja. Onhan se tosiaan aika lyhyt, mutta niin kauan kun ei pylly vilku, niin kaikki hyvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisten lyhykäisten helmojen kanssa ongelmaa ei ole, mutta olen miettinyt, että jos talvella haluaisi pukea vähän pidemmän hameen tai mekon, niin mitä sen kanssa oikein pukee päälleen? Tuskailin tätä viime talvenakin. Tuntuu, että näyttää hölmöltä, jos helma pilkottaa takin alta joko liikaa – sellainen ns. vanhojen tanssi -efekti. :D Pitäisi kaiketi olla sellainen joku vyötärömallinen, vähän lyhyempi takki, mutta itsehän en moista taida omistaa edes. Jos tulee tähän hame/mekko + takki -dilemmaan joku loistoratkaisu mieleen, niin saa jakaa.

Translation: I’ve been stuck with jeans lately (two specific pairs to be precise) but I decided now that it has got to change! So yesterday I challenged myself to wear something else. The autumn has made me forget about all the skirts and dresses so I decided to go for that. It’s funny how you can never find a pair of tights with no holes in them when you need them. Another good question is: why do I even have the broken ones still in my closet? Why am I not throwing them away? :D That would actually make my life a lot easier!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nahkatakki // leather jacket Jean Paul Gaultier for Lindex*, mekko // dress Samuji, kaulahuivi // scarf Second Female, kengät // shoes Object*, laukku // bag 2OR+BYYAT*, aurinkolasit // sunglasses Monki

*saatu blogin kautta // gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Natali

  Such a great rocker/biker chic outfit!

  http://lartoffashion.com

 • Tua

  Ihana asu! Eikä näytä liian miniltä. :) Minä ostin viime keväänä puoleen sääreen ulottuvan villakangastakin, joka oli kyllä aivan loistava hankinta tällaiselle midihelmojen rakastajalle. Vanhojentanssiefektistä ei ole tietoakaan! Suosittelen!

 • Sara

  Ihana nahkatakki ja mekko!! :) Löydät samannäköisiä nahkatakkeja Stylewhyle:stä.

  http://www.stylewhile.com

 • Kiti

  Ehdottomasti pitkä takki pitkän mekon/hameen kanssa! Esim kaapumainen villakangastakki, ei näytä ollenkaan oudolta vaan tyylikkäältä.

 • Lullah

  Pitkä takki on minunkin ratkasu tähän dilemaan. Sukkahousuiksi kylmimpiin päiviin suosittelen Seppälän thermosukkiksia. Ne on lämpöön nähden todella ohuet ja mahtuu jopa farkkujen alle paukkupakkasilla. Kyllä hameet ja mekot kuuluu kaikkiin vuodenaikoihin. Näin jopa toppahameen intersportissa Ruotsin puolella :D

 • Liisi

  Vähän huvittuneena katselin tuossa ”Related posts”-palkissa linkkiä tähän postaukseen https://pupulandia.fi/2015/11/10/ne-huonot-naama-ja-tukkapaivat/ Eikö tuo Marimekon takki toimisi ratkaisuna tähän helma-ongelmaan talvella vai onko se tosi ohut? :)

  • En kyllä oikein itse osaisi sitä takkia pitkien hameiden ja mekkojen parina nähdä, eikä se kyllä talvikeleille ole tarpeeksi lämminkään. :( Se on ihan tuollainen ohut syystakki, harmi!

Related posts