18/11/15

Kympin kampaus

1 79 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & OBH Nordica

Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka osaavat ja jaksavat laittaa hiuksiaan. Minulla nimittäin ei itselläni tunnu olevan aikaa eikä taitoa loihtia hiuksiin mitään suttunutturaa tai epämääräistä ponnaria kummempaa. Polkkamalli on siinä mielessä kiitollinen, että se toimii onneksi kivasti myös aukinaisena. Harmittaa joskus, ettei itsellä oikein ole osaamista näprätä kampauksia, joten olenkin aina aivan onnesta soikeana, kun joku tarjoutuu laittamaan tukkaani! Niinpä oli aivan ihanaa, kun pääsin Jonnan kanssa testailemaan OBH Nordican uuden Artist San Francisco -sarjan laitteilla tehtyjä kampauksia osaavissa käsissä.

Tiedoksi teille kaltaisilleni tukkatumpeloille, että nyt teilläkin on siihen mahdollisuus, sillä OBH Nordica perustaa ylihuomenna eli perjantaina 20.11.2015 klo 15-21 viiteen Finnkinon leffateatteriin pop up -kampaamon, jossa hiukset voi käydä laitattamassa kauniiksi pikkurahalla vaikkapa viikonlopun pikkujoulukekkereitä varten. Hiuksensa voi käydä laitattamassa uuteen uskoon Finnkinon elokuvateattereissa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa Nälkäpeli-leffanäytösten yhteydessä. Kampauksia on valittavissa neljä erilaista ja pikakampaus kustantaa 10 euroa – ja kampaamon tuotot ohjataan Tyttöjen talolle koulukiusattujen ja yksinäisten tyttöjen itsetuntoa tukevaan työhön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle toteutettiin testikerralla ihana kiharapilvi Artist San Francisco -sarjan hempeän taivaansinisellä suoristusraudalla. Meikkipäät-blogista tuttu Riia pyöräytti kiharat niin näppärästi, että olisi kateeksi olisi käynyt, ellei tukka olisi ollut omani. En ole vieläkään oppinut tekemään kiharoita suoristusraudalla, mutta Riia sai sen näyttämään niin helpolta, että ehkä pitää nyt ryhtyä opettelemaan kotonakin.

Minun hiuksissani kiharat eivät meinaa pysyä millään, joten tärkeää on hoitaa se valmistelupuoli hyvin. Olennaisimmat niksit taitavat olla, että kampauksen pohjalle laitetaan jotakin muotoilutuotetta kuten kampausnestettä tai muotovaahtoa ja kiharoiden annetaan ensin jäähtyä rauhassa. Tukkaa voi sitten pöyhiä ja kiharoita hajottaa, kun kiekurat ovat ensin jäähtyneet rauhassa. Lopuksi sekaan suihkaus hiuslakkaa ja voilà!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse tuotteista on mainittava sen verran, että kerrankin on laitteissa tarjolla jotakin muutakin kuin ainaista mustaa. OBH Nordican uutuussarjan pirtsakan väriset suoristusraudat ja hiustenkuivaajat ovat saaneet nimensä mukaisesti inspiraationsa San Franciscosta ja kaupungin iloisesta värimaailmasta. Niinpä tarjolla on pastellisinistä ja kirkkaankeltaista sekä se perinteinen musta mutta oransseilla yksityiskohdilla höystettynä.

Mutta siis jos tosiaan tekisi mieli kirmata viikonloppuun hiukan peruspäivää kivemmassa kampauksessa, niin ylihuomenna tosiaan on mahdollisuus käydä 15 minuutin pikakampauksessa ja tukea samalla Tyttöjen talon toimintaa. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Oi näyttääpä upealta! Taidankin laittaa kikkurat heti huomenna. :)

    Omiin liukkaisiin, pitkiin hiuksiini on muuten todella vaikeaa löytää hyvää tukituotetta, mutta olen huomannut kuivashampoon jelppivän – vinkiksi muille liukaspäille.

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

Related posts