16/11/15

Hapsiainen

11 114 odd-molly5bw

On hauska huomata, miten vähän haastettuna löytää usein omasta tyylistään ihan uudenlaisia puolia. Sain jokin aika sitten valita Odd Mollyn mallistosta jotakin omakseni ja vaikka merkki ei välttämättä yleiseltä linjaltaan ole ihan tyyliseni, jokin tässä boheemissa hapsutakissa viehätti silmää. Ehkä on yllättänyt hiukan itsenikin, että tuosta takista on vähitellen tullut yksi tämän hetken lempivaatteita.

Joku lukija kritisoi joskus hiljattain, että koska bloggaajat saavat paljon vaatteita ja mallikappaleita blogin kautta, ei lukijan silmään tyyli enää tunnu jotenkin omalta. Voin vakuuttaa, että tyyli on edelleen tismalleen omani. En edelleenkään pukisi päälleni mitään sellaista, mikä ei tunnu luontevalta ja näytä minulta, mutta olen aina ollut tyylin suhteen utelias ja kokeilullinen. En halua leimautua mihinkään tiettyyn lokeroon, vaan tyyli jos mikä on sellainen asia, missä on lupa leikitellä.

odd-molly9bw

Minulla on joskus vaatekaupoissa ollut tapana kokeilla nimenomaan sellaisia vaatteita, joista ensireaktioni on ”ei missään tapauksessa”, koska olen halunnut haastaa omaa tyyliajatteluani uudesta kulmasta. Ei ole ollenkaan harvinaista, että nuo kokeilut ovatkin johtaneet hämmästykseen ja onnelliseen takinkääntöön. Liian helposti sitä huomaa kangistuvansa kaavoihin ja ostavansa aina samanlaista, joten on oikeastaan aika kiva vähän ravistella omia ajatuksia tyylistä aina silloin tällöin.

Olisi hauska kuulla, millaisia omasta tyylistänne poikkeavia juttuja te olette viime aikoina päätyneet kokeilemaan ja tykästyneet?

Translation: I love to challenge my style a little bit every once in a while, to try out things I normally wouldn’t see myself wearing. This fringe jacket was one of them but now it feels like one of my favourite items at the moment. And that is exactly why I need to challenge myself sometimes and open my eyes for new things: it never gets boring this way. :)

odd-molly4bw

Hapsutakki // fringe jacket Odd Molly*, farkut // jeans Never Denim*, toppi // top Pieces, turbaani // turban KN Collection*, nilkkurit // ankle boots Object*

*saatu blogin kautta / gifted

odd-molly8bwodd-molly3bw

Photos: Vesa Silver

 

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Piia

  Vitsit, ihana look!

 • sonja

  Ihana boheemi tyyli ja hyvä tunnelma kuvissa. Toi hattu… Täytyy käydä Keravalla piipahtamassa! :D

 • heiskav

  Oletpas kaunis näissä kuvissa. :)

 • hannako

  Ihanat kuvat, näytät myös erityisen kauniilta näissä : )

 • Sofia

  Voi eikö saisi vielä kuvaa missä seisot, olisi kiva nähdä miten tuo hapsuhommeli laskeutuu? :>

 • En olisi vielä muutama vuosi sitten voinut kuvitella, että käyttäisin jotain kukkakuosista. Nyt sekä kesän että talven lempilaukuissani on kukkia. :D

 • Ihana tuo hapsutakki ja turbaani! Itse olen kokeillut huopahatun sijaan Coston tupsulakkia ja piristänyt marraskuista itseäni väreillä <3 Toimii!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Niina

  Ei voi muuta sanoa kuin että, rakastuin ❤️

 • Myy

  En ole asiaa kritisoinut, mutta ajattelen, että tuolla omalla tyylillä varmaan tarkoitetaan, että ostaisiko bloggaaja saadun tuotteen yhtä helposti kaupasta? Ilmaiseksi saatuna useasta mallistosta löytää jonkun itseään miellyttävän tuotteen. Esim. Odd Molly on sen verran hintava merkki, ettei siitä tule ostaneeksi ”ihan kivaa” takkia. Ilmaiseksi saatuna voi vaatteen ottaa vastaan ja katsoa jos tämän kaltainen rakkaus syttyisi vaatetta kohtaan.

  • Aivan ihana look. Tykkään asusta tosi paljon!

   Mutta mutta kuten Myy kirjoittelikin jo, niin itsekin ymmärrän tai ainakin koen ymmärtäväni mitä yhteistyövaatteita kritisoinut lukija meinaa. Ja ainakin mulla on sellanen fiilis, että mitä enemmän pukeutuu kalliisiin, erikoisiin merkkivaatteihin sitä suuremman loven se saattaa luoda bloggaajan ja lukijan välille. Design vaatteissa ja ketjumerkeissä on kuitenkin huomattavia eroja. MUTTA tämä ei nyt tarkota, että ”jos bloggaajana haluat pitää lukijasi, et saa pukeutua merkkivaatteisiin”. :D
   Pointtina vaan, että ymmärrän mitä kritisoija ehkä tarkoitti, mutta ymmärrän myös sun puolen!

Related posts