15/11/15

Lähdin merille!

92 112 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Asennemedia & Viking Line

24 tunnin risteily? Huh, se on ehkä ollut ajatuksissani yksi käsittämättömimpiä konsepteja ikinä. Olen elämäni aikana käynyt risteilyillä lähinnä siksi, että paatilla on päässyt näppärästi Tukholmaan tai Tallinaan, mutta ajatus, että lähtisin vain merille vuorokaudeksi seilaamaan, on tuntunut todella vieraalta. Kun oikein pinnistelen muistiani, veikkaan, että olen viimeksi tainnut olla sellaisella perinteisellä risteilyllä ilman maihin jäämistä joskus abivuonna – aika kauan sitten siis.

Päätin kuitenkin suhtautua avoimin mielin ja avartaa ajatuksiani, kun minulle ehdotettiin yhteistyön kautta seilailua Itämerellä. Konsepti kuulosti epäluuloistani huolimatta hyvältä: hyvää ruokaa, rentoutumista, hemmottelua ja ehkä vähän shoppailuakin hyvän ystävän kanssa uudella hulppealla Viking Grace -laivalla.

No okei, pakko myöntää, että mielikuva risteilyaluksesta meni heti kättelyssä vähän uusiksi, kun astuin Gracelle. Sain samantien unohtaa mielikuvat ummehtuneesta ja aikansa eläneestä purkista, kun vastassa oli monin tavoin varsin tyylikäs kokonaisuus. Valoisaa, avaraa ja raikasta – sellainen mielikuva tuli ihan ensimmäisenä ajatuksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka tämän reissun pääpaino oli hemmottelussa (ja siitä lisää vielä myöhemmin), ehdin vähän tsekkailla laivalla myös shoppailutarjontaa. Pakko sanoa, että yllätyin todella tax free -putiikkien tarjonnasta. Gracella voisi kuvitella ihan oikeasti shoppailevansa muutakin kuin kosmetiikkaa ja karkkia. Itse bongasin tax free -valikoimasta esimerkiksi Furlan ja Coccinellen laukkuja, hämmästyttävän laajan ja kivan valikoiman eri vaatemerkkejä, Happy Plugseja ja Happy Sockseja, Conversen ja Vansin tossuja sekä paljon muuta.

Laivalta saa myös joitakin kosmetiikkamerkkejä, jotka muuten eivät ole vielä rantautuneet Suomeen kuten Bath & Body Works, joka on vielä täällä melko tuntematon, mutta maailmalla tosi suosittu kauneusbrändi. Ja onpa Gracella myös Victoria’s Secretin oma liike, joka täyttää ihan pian vuoden – ja taisi olla merkin ensimmäinen putiikki täällä Suomen suunnalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen ykkösjuttu laivalla oli ehdottomasti ruoka. Huh, miten hyvää ruokaa! Pohjoismaisesta makumaailmasta ammentava menu vei kielen mennessään ja pakko mainita, että aamiaispöydän puuro (kyllä!) oli parasta koskaan syömääni. :D Olin jossain vaiheessa huolissani, että mahtaisinko pärjätä koko päivän pelkällä aamiaisella ja illallisella. Huoleni osoittautui turhaksi – hyvä, kun olin illalliseen mennessä edes ehtinyt toipua siitä ähkystä, johon sain itseni aamiaisella järjestettyä.

Näin arkipäivänä laivalla tuntui olevan aika rauhallinen meno. Seuranamme oli lähinnä eläkeikäistä kansaa ja tunnelma oli mukavan raukea. Jos siis kaipaa rauhaa ja rentouttavia hemmottelutunnelmia, ei välttämättä ole ollenkaan huonompi vaihtoehto lähteä reissuun arkipäivänä. Viikonloppuna varmasti sitten on vauhdikkaampaa. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joitakin yleisiä huomioita laivareissulta mainitsisin, niin ensinnäkin 24 tuntia hujahti hyvässä seurassa ihan todella nopeasti. Mietimme ystäväni kanssa, että olisimme helposti viihtyneet keskenämme paatilla parikin yötä. Erityispointseja on annettava myös laivan henkilökunnalle – parempaa ja ystävällisempää palvelua en voisi kuvitella. :) Ja ehkä tärkeimpänä: tämän kokemuksen jälkeen lähtisin ihan mielelläni uudestaan eli risteilykammo selätetty!

Pienenpieni kiva yllärikin olisi teille, sillä saan arpoa tax free -valikoimastakin löytyvän Happy Plugsin kuulokesetin, iPhone-takakuoren sekä tuollaisen iPhoneen sopivan latauspiuhan  yhdelle onnekkaalle tuosta upeasta metallinhohtoisesta deluxe-sarjasta. Sinun tehtäväksesi jää vain kertoa, että minkä kolmesta metallisävystä valitsisit mieluiten: hopeisen, kultaisen vai ruusukultaisen? Kerro myös, oletko itse risteilyihminen ja millaiselle risteilylle itse mieluiten lähtisit? Jätä kommenttisi ma 23.11.2015 mennessä toimivan sähköpostiosoitteen kera, niin olet mukana kisassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

92 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ninni

  Risteily Tukholmaan – ihanat yöunet ja buffet :c) Päivä Tukholmassa virkeänä shoppaillen.
  Hopeiset kuulokkeet on aivan ihanat – ! Terkuin Ninni

 • Anni

  Ruusukultaiset! <3 en oo ite hirveen risteilyihminen, osittain varmaan ennakkoluulojen vuoksi, osittain matkapahoinvoinnin takia. Muuta ei kyllä kuulosta hullummalta tuo miniristeily! :)

 • Emma

  Oih, ruusukultaiset sopisivat juuri täydellisesti uuteen duunipuhelimeeni (ruusukultainen sekin!).

  Risteilyllä itselläni ollut vähän samanlainen asema, kätevä jos menee Tallinnaan. Aikuisiällä on kunnolla tullut käytyä risteilemässä melkeinpä vain kun kävimme miehen kanssa Tukholmassa. Toinen suunta koneella ja toinen laivalla plus yks yö Tukholmassa oli aika ideaali miniloma!

 • Kyllä ne olisi ruusukultaiset!
  Ennen risteilin hirveästi, siinä vähän ennen täysi-ikäisyyttä suhattiin laivalla kavereiden kanssa jatkuvasti sellaisilla kamalilla räkärälläysreissuilla.
  Nykyään voin aina pahoin laivalla, heveistä matkapahoinvointilääkkeistä huolimatta. Enemmän juuri kulkuvälineenä tullut käytettyä laivaa, matkalla Tukholmaan.

 • Elina

  Risteily kerran vuodessa kahden miesystävän kanssa hienossa hytissä, ilman muuta! Hopeiset!

 • SaraJasmin

  Ruusukultaiset ois ihanat :)

  Ite oon aika vähä risteilly, suurin syy ehkäpä se, että asun sen verran sisämaassa, aina tähän syksyyn asti, ja kaukana helsingistä ja turusta, että ei tullut lähdettyä. Ja toisaalta ei ole vaan koskaan tullut mieleen, että lähtisi sinne juhlimaan tai pelkästään vaan seilailemaan. Ehkä jostain hemmotteluristeilystä voiski innostua :)

 • mq

  Hopeinen on suosikkini!
  En ole itse ollenkaan risteilyihminen, päämäärätön kelluminen purkissa, josta ei pääse pois, kuulostaa tylsältä. Toisaalta miniloma kivalla ja raikkaalla laivalla, hemmotteluineen ja hyvine ayerioineen, ehkä kuitenkin kelpaisi.

 • N

  Hei,

  Seurasin matkaasi snapchatissa ja mietinkin sen aikana onko kyseessä kenties blogiyhteistyö/sponssattu juttu. Olisi ollut kiva jos olisit maininnut siitä alussa, vaikka matkalla laivalle. Vai mainitko sen? Vai pitäisikö samat säännöt jotka pätevät blogissa päteä myös muualla somessa, eli juurikin snapchatissa. En olisi kaivannut mitään muuta kuin pienen lauseen mainintaa. Itse kyllä arvasin oikein siinä melkein heti alussa. :)

  Tallinnaan tai Riikaan olisi kiva lähteä vaikka hopeisten kuulokkeiden kanssa :)

  • Pahoittelut, etten reagoinut tähän aiemmin. Olet oikeassa, olisi varmasti pitänyt jotenkin mainita snäppien alussa vaikka, että risteily liittyy yhteistyöhön. Jotenkin tuo snäppi vain kulkee niin automaatiolla mukana kaikessa tekemisessä, että en jotenkin edes hoksannut koko asiaa. Mutta olet oikeassa, nämä uudet kanavat pitäisi tietysti myös huomioida ja markkinointiyhteistöiden osalta hiukan vielä hakee linjaansa tuo, että miten eri kanavissa pitäisi ilmoittaa. Jos kampanja koskee vain blogia ja muuten vain snäppää tai laittaa kuvan aiheesta instagramiin, niin tuleeko silloin mainita yhteistyö, jne? Mutta kiinnitän tähän tarkemmin huomiota jatkossa. Kiitos hyvästä palautteesta! :)

 • annae

  Oon itsekin yllättynyt, mutta luettuani näitä Gracen promopostauksia, on mulle tullut tosi kova risteilykuume! :D Toisaalta en ole käynyt piiiiiitkään aikaan ihanassa Tukholmassa, joten sinne voisi paatilla purjehtia.

  Seteistä valitsisin ehdottomasti ruusukultaisen version!

 • Noora K

  Ruusukulta! Oon risteilly aika paljonkin, mutta enimmäkseen niin, että oon myös viettäny perillä jokusen päivän. Grace on vielä testaamatta, se olisi kiva nähdä.

 • Sanna

  Valitsisin hopeisen ensi viikolla saapuvan upouuden iPhonen kaveriksi. En ole risteilyihminen, mutta kivoja kertoja risteilemässä ovat olleet isolla porukalla järjestetyt juhlat.

 • Riina

  Enpä ole minäkään ollut innostunut risteilijä, mutta tuo Grace on kyllä kiinnostellut jo tovin. Paljon hyvää siitä kuullut. Ja sinun postauksesi vain vahvisti asiaa.
  Ruusukultainen olisi väri minulle .

 • Wuuh

  Mulla on vähän ristiriitaset fiilikset ristrilyistä, kokemuksia on tosin vain abiristeilyltä ja yhdeltä toiselta. Jotenkin en ole päässyt sisään siihen hauskuuteen, että käyt ryyppäämässä laivalla hetken ja tax freen kautta kotiin :D Ehkä olisi kokeiltava risteilyä rentoutumisen ja hemmottelun kannalta :)
  Ja hopeiset ovat todella nätit.

 • Anne

  Risteilyt ovat ihan kelpo keino irtiottoon arjesta. Kultaiset kuulokkeet sopisivat hyvin kultaiseen iPhoneeni.

 • Juuli

  Hopeiset on mun valinta! =) itse suosin lentämistä risteilyn sijaan. Noi tukholman ja tallinnan purkit on jo vähän nähty.. :D mutta joku välimeren risteily tai karibia… voi kyllä kelpais!

 • Saija

  Ruusukultaisen. Olisi ihana päästä joskus Karibialle risteileen turkoosien vesien äärelle. -Saija-

 • Lalind

  Kunhan ikää kertyy vielä vähän enemmän, niin voisin hyvin kuvitella seilaavani amerikkalaisten mummojen kansssa Karibialla harmaat hiukset tuulessa hulmuten :)
  Ruusukultaiset kuulokkeet tekisivät minut onnellisiksi.

 • Mirka

  Tuo miniristeily kuulostaisi hyvältä kokea! Perinteiset Tallinnan ja Tuokholman risteilyt ovat tuttuja juttuja, tosin niistäkin on jo aikaa useampi vuosi….
  Hopeiset ovat ihanat! :)

 • Jenni K

  Ruusukultaiset on kuulokeista suosikkini. Mulla on vähän sama juttu risteilyjen kanssa – on vähän ennakkoluuloja. En muista oonko ollut risteilyllä ollenkaa, paitsi lapsena. Mutta eihän sitä tiedä, jos joskus vielä innostuu, juurikin noin rentoilun kannalta kivalla laivalla olisi varmasti aivan mukavaa :)

 • Piia

  Hopeiset! En oo kanssa oikein risteilyihminen, mutta tää uusi Grace kyllä vähän kiinnostaisi. Jos on tommoinen risteily, missä ei poistuta laivasta, niin tarviisi kyllä olla just jotain kivaa tekemistä ja osteltavaa, niin kuin tuolla vaikuttaa olevan :–)

 • Kyllä minuun vetoaa enemmän ne risteilyt joihin kuuluu vierailu maissa. Tallinnaan haluaisin joulun alla ihmettelemään (ja ostamaan käsityötarvikkeita), mutta Tukholmassa en ole vieraillut vuosiin, joten sekin houkuttelisi. Muuten en ole kauheasti risteilyihminen, etenkin tähän ainaa vuodesta kun suurimman osan ajasta on hämärää, isot massat tummaa vettä tuntuvat pelottavilta.
  Hopeiset kuulokkeet olis mahtavat!

 • Anne

  Hopeaa sen olla pitää.
  Risteily ei ole oma juttu, nopeesti vaan lahden yli ja reissusta nautitaan sitten Tukholman päässä.

 • Lullah

  Ruusukulta on ollut suosikkini siitä asti, kun kuulin siitä. Keltakulta ei ole vuosiin sopinut minulle, mutta ruusukulta menee kuin nakutettu. Olisi varmaan huikea yhdistelmä myös burgundyn punaisten lasieni kanssa. iPhonea en omista, mutta uskon, että pikkusiskoni ilahtuisi paljon lahjasta.

  Olen kahdesti ollut risteilyllä: vanhempien kanssa joskus yläasteella ja abiristeilyllä. Haluaisin siksi päästä poikaystäväni kanssa risteilylle ja ehdottomasti käydä maissakin. En ole vielä koskaan käynyt Tallinnassa ja Tukholmassakin viimeksi ollessani 4v. Pidän niin paljon ajatuksesta, että pitkä pätkä matkasta voi olla elämys, eikä vain kulkuneuvossa nököttämistä. Vähän voisi shoppailla, syödä hyvää ruokaa, katsella kauas merelle ja nauttia kaikesta mitä laivalla tapahtuu.

 • J

  Itse tykkään risteilyllä poikkeuksellisesti tunnelmasta, minkä meri ja maisemat luo plus mahdollisesti maihin pääsystä. Perusryyppäjäiset ei kiinnosta. ?

  Hopeiset kuulokkeet ois jees.

 • Amanda A.

  Pienenä tyttönä olin ihan hulluna risteilyihin ja varsinkin mahtaviin buffetteihin ;) nyt vähän vanhempanakin tulee käytyä muutaman kerran vuodessa, mutta kosmetiikan ja muitten ihanien tuotteiden perässä. Kuulokkeista valitsisin ehdottomasti hopeiset.

 • Elisa

  Hopeiset olisivat ihanat! Itse rakastan purjehtimista ja merta, joten risteilyistä nautin hyvin paljon vaikka edellisestä kerrasta onkin jo aikaa.

 • UllaP

  Ruusukulta! Monet mukavan Tukholman ja Tallinnan risteilyt on tehty kavereiden kanssa, ja Karibianristeily on toivelistalla.

 • pineapples

  Nyt kyllä alkaa risteily pitkästä aikaa houkuttelemaan! Varmaan itsekin lähtisin lähinnä hemmotteluristeilylle ja vähän katsastamaan mm. Victoria’s Secretin valikoimaa…

  Happy Plugsin väreistä nappaa parhaiten tuo ruusukulta.

 • Henna

  Kultaset kuulokkeet sopisivat tänhetkiseen lookkiin! Ruotsinristeilylle lähtisin syömään, tanssahtelemaan ja tottakai nukkumaan! Näin meillä meni mutsin kanssa viime risteily, bileristeilyistä en välitä, liian paljon kaatokunnossa olevia ihmisiä…

 • Hannam

  Hopeiset! Lähtisin mieluiten hemmotteluristeilylle gracelle myös. Buffet on kiva!

 • tiiavain

  Peruskulta on ehkä vähän liian bling minulle, niin ruusukulta varmaankin:)

  Olin kerran Gracella yhdensuuntaisen matkan Tukholmasta Turkuun, ja todellakin oli paljon parempi ja freesimpi ilme kuin muilla laivoilla. Arkena oli vielä aika rauhallista ja ns. luksusaamiainen kuoharilasilla plus merimaisemilla oli aika kiva lisä, kun nyt päätin vähän panostaa itseeni sillä kertaa:D

 • Janne

  Tästä tekstistä puuttuu vain ”Huom! Mainos” tekstit alusta ja lopusta.

 • Jade

  Ruusukultaiset olisivat ihanat! Varsinaisesti en ole risteilyihminen, mutta lyhyt risteily Tallinnaan tai Tukholmaan olisi kyllä mukavaa vaihtelua arkeen! :)

 • Tiinan

  Ruusukultaisen haluaisin- sopisi uuteen luuriin tosi kauniisti :) Olin itsekin just risteilyllä, oli positiivinen yllätys! Ja Tukholma on aina ihana:)

 • Hannis-84-

  Ruusukultaiset sopis hyvin nykyiseen omppuun.
  Olin itse samaisella Grasella risteilyllä keväällä,ja täytyy kyllä sanoa että jäi tosi positiivinen kuva.Erityisesti ruoka oli ihan mieletöntä!Eli voisin hyvin lähteä samalle risteilylle uudemmankin kerran.

 • Kirsi

  Suosin itse tyypillisen risteilyn sijaan reittimatkoja yöpyen kohteessa useamman yön kerrallaan. ”Päivä Tukholmasa”- risteilyn aikana ei ehdi mielestäni nähdä kaupunkia tarpeeksi. Laivalle olisi kyllä hauska päästä pitkästä aikaa buffet-ruuan vuoksi!
  Kuulokkeista viehättävät eniten ruusukultaiset :)

 • Ansku

  Hopeiset kuulokkeet – ehdottomasti!

  Itsekin olen viimeksi ollut risteilyllä abivuonna, tosin lyhyt laivamatka Tallinnaan houkuttelee. Tallinnasta on tullut entistä enemmän keski-eurooppalainen, joten olisi kiva käydä katsomassa onko kehitys jatkunut yhtä nopeaan tahtiin kuin aiemmin!

 • Mup

  Juuri tuollainen vuorokauden kestävä miniristeily olisi hyvä. :) Päivän kestävä Tukholma-risteilykään ei yhtään haittaisi! Mutta pääpaino olisi itsensä hemmottelussa, eli syömisessä ja shoppailussa. Bailumeno ei enää nappaa.

  Ruusukultaiset kuulokkeet olisivat näteimmät.

 • Saara

  Kultaset ehdottomasti!

  Itselläni tulee helposti matkapahoinvointia laivoissa, mutta laivalle on pakko lähteä ainakin kerran vuodessa eli olen todellakin risteilyihminen! Lempiristeilyni ovat kahden yön risteilyt Tukholmaan.

 • Merja

  Ruusukultaiset.

  Itse lähdössä Gracelle Sannia kuuntelemaan ja hyvää ruokaa syömään. Ainoa laiva, josta tykkään, juurikin sen laadukkaan ruuan vuoksi :)

 • tiitu

  Hopeinen setti <3
  En ole koskaan ollut tuollaisella risteilyllä, josta ei mennä maihin, mutta hyvässä seurassa ja siistillä laivalla varmasti hauska kokemus.

 • Annafiinu

  Valitsisin kultaiset :) Minulla on myös hieman ennakkoluuloja risteilyjä kohtaan, mutta tuollainen rento matka Viking Gracella voisi niitä hieman hälventää :) Kivaan risteilyjokemukseen kuuluu minun mielestäni hyvä ruoka :—D On luksusta kävellä valmiiseen aamupalapöytään.

 • Mirva Häkkinen

  Grace on kyllä kiva laiva.Ollaan taas menossa laivalle.Kiva tietää,että tuolta
  Saa bath and bodyworks tuotteita.Löysin niitä Tukholman kentältä,mutta sinne ei ole nyt asiaa.
  Valitani on ruusunkultainen.

 • Johanna

  Jätän osallistumatta arvontaan, koska ei ole laitetta johon noita juttuja tarvitsisin.

  Mutta haluaisin kysyä yhtä juttua: kerrottiinko sinulle tämän yhteistyön yhteydessä mitään Viking Linen suhtautumisesta ympäristöasioihin, tai että missä määrin he kiinnittävät niihin huomiota? Ihan vaan mielenkiinnosta siis kyselen. :) Oikein kivaa uutta viikkoa sinulle!

 • MarjukkaS

  Ruusukultainen!

  Enkä ole risteilyihminen, paitsi matkan tekoon pisteestä A pisteeseen B.
  Vaikka tuo Grace kyllä näyttääkin houkuttelevalta, samoin kuulostaa houkuttelevalta hyvä ruoka ja hyvä seura.

 • Mirtsu

  En ole ollut koskaan suurempi risteilyjen ystävä. Pohjois-Suomessa risteilyt jäivätkin etäiseksi, koska reissuun lähdettäessä suunnattiin heti kerralla ulkomaille. Risteiylle lähtö niin kaukaa tuntui ajan hukalta. Noh Etelä-Suomeen muutettuani on tullut risteilyäkin kokeiltua, mutta huonoin tuloksin…ehkäpä minunkin täytyisi käydä muuttamassa mieleni Gracella. :) Risteily Tukholmaan olisi varmastikin houkuttelevin vaihtoehto. Kuulokkeista ruusukultaiset. :)

 • Tiina

  Ruusukultaiset miellyttävät omaa silmää eniten. Risteilyihminen en pahemmin ole ollut, mutta tuo kokemus kuulostaa varteen otettavalta vaihtoehdolta :)

 • Olga

  Määkin suhtauduin aiemmin risteilyihin tosi nuivasti enkä tajunnu niiden pointtia, mutta kun mut alkuvuodesta vietiin juuri tuolle samaiselle paatille minilomalle, tajusin vihdoin kuinka ihanaa on vain olla möllöttää laineilla! Kivaa on myös se, etten raaskinut isojen puhelinlaskujen pelossa pitää kännykän nettiä seilaillessa päällä, joten risteilystä tuli ihan täysin offline-kokemus – vitsit miten vapauttavaa se oli! Seuraavaksi olen lähdössä opiskelijaristeilylle alkuvuodesta, siitä taitaa tulla vähän erilainen kokemus – kauhulla odottaen… Rauhalliset risteilyt on kyllä enemmän mun mieleen, kun kerrankin saa vain olla kiireettä ja syödä hyvin.

  Jos onni potkaisee, tykkäisin kovin ruusukullasta. :)

 • sallikki

  Ruusukultaiset olisi ihana antaa tyttärelle lahjaksi <3 Risteilyt ei itsessään innosta, mutta Tukholmassa ja Tallinnassa on aina kiva käydä :)

 • AnuK

  En ole tippaakaan risteilyihminen, 24h laivalla kuulostaa lähinnä rangaistukselta. mutta tuo Grace on vielä kokematta. Jos sieltä kerta hemmotteluita Furlaakin saa, niin ehkä sitä voisi testata hyvässä seurassa.

  Hopea on minun värini. :)

 • eippa-i

  Juurikin itse myös risteilyltä saapuneena voisin kommentoida, että ruusukultaiset kuulokkeet olisivat enemmän kuin mieluiset!

 • Iina

  Kyllä ne hopeiset mun mukaan lähtisivät.

  Itse tykkää olla laivalla, ja pitäisi taas päästä pitkästä aikaa :)

 • Omaksikin yllätyksekseni kyllä, olen risteilyihminen! En ollut vuosiin käynyt risteilyllä, mutta nyt parin vuoden sisään olen risteillyt useastikin. Rakastan buffetaamiaisia ja auringonlaskuja laivan kannelta.

  Parasta risteilyissä on silti maissa hengailu, joten 24h risteily kuulostaa ajatuksena kovin oudolta. Lähtisin mieluiten ehkä Tukholman risteilylle kaveripariskunnan kanssa!

  Värivaihtoehdoista silmääni miellyttää ruusukulta.

 • henza

  Kuulostaapa ihanalta hemmotteluristeilyltä!! kultainen setti olisi ihana :)

 • Peppis

  24h tunnin ristelyn mainitseminen saa karvat pystyyn… Laivoja tulee käytettyä vain paikasta A paikkaan B, ei lillumista minulle.

  Hopea on kulta mulle :)

 • Sara

  Risteilyt ei oo koskaan ollut hirveemmin mun juttu, mut vitsi miten kivalta vaikuttais tämmönen reissu! Kaukana niistä viinankatkuisista Tallinna-päiväristeilyistä :D

  Palkintovaihtoehdoista ottaisin mieluiten kultaiset!

 • Minttu

  Uudet kuulokkeet tulisi tarpeeseen ja hopeiset olisivat hienot :)

  Itsekin koen laivan lähinnä helppona kulkuvälineenä Tukholmaan ja Tallinnaan, mutta Grace on toki vielä testaamatta. Ehkä munkin mieleni muuttuisi tuollaisella hemmottelumatkalla.

 • Anna

  Hopeiset, totta kai! Risteilyllä on kiva käydä välillä perheen kesken, kaikille löytyy jotakin tekemistä tai sitten risteilylle on ihana päästä välillä mukavalla ystäväporukalla rentoutumaan, ruokaa, juomaa, hyvää seuraa ja shoppailua ja taas jaksaa!

 • Hehee, mahtava kuulla, että risteilyt voivat olla muutakin kuin niitä kamalia kännäysreissuja! Juurikin rentoutuminen, shoppailu ja syöminen olisi parasta risteilyllä!

  Ruusukultaiset kuulokkeet ovat nätit kuin mitkä!

 • Emilia

  Oi, kultaiset ehdottomasti, koska – everything that glitters is gold! :) Hyvien ystävien seurassa risteilyt toimivat ja meri houkuttaa aina. Hyvän ruoan ja viinin kera, rento päivä Tukholmassa täydellisen brunssin (löydettiin viimeksi sellainen) siivittämänä! Joku karibian risteily olisi tietysti…

 • Jode

  Hopeiset olisi minun valintani! Risteily on ihan mukava ja toimiva ajanviete, kun käy kahden vuoden välein?

 • piupau

  Kultaisen!

  En ole oikein ollenkaan risteilyihminen. Tykkään käyttää laivaa enintään Tukholmaan tai Tallinnaan matkustamiseen, mutta risteilyistä en välitä. Joku hemmotteluristeily rauhallisena päivänä voisi kyllä olla ihan kiva kokemus. :)

 • lottas

  nappaisin hopeiset kuulokkeet :) ja hemmotteluristeily kuulostaisi ihan parhaalta idealta. merinäköalat ja hoitoja hoitojen perään…

 • miida

  Hopeiset :)

  Mieluiten menisin päivä tukholmassa-risteilylle. Saa ensin vetää napan täyteen buffassa ja sitten pääsee Ruotsin puolelle shoppailemaan :)

 • Kisumau

  Ruusukultaiset!

  Kävin tuolla samaisella laivalla viime talvena ja pidin kovasti, vaikka en ole aiemmin kokenut risteilyihminen olevanikaan. Ruoka ja spa-osasto olivat mahtavia! :)

 • Jasmin

  Olen vakaasti harkinnut risteilyä Gracella vaikken itsekään risteile kuin siirtymistarkoituksissa naapuriin tai satunnaisissa työhön liittyvissä tilanteissa.
  Kultainen sopisi minulle:)

 • Johanna

  Ruusukultaiset sopisivat puhelimeen.
  Risteily Gracelle varattu huhtikuulle hyvässä seurassa :-)

 • Tom

  Mielenkiintoinen postaus, olen jo pitkään haaveillut risteilystä Gracellä! Käyn yleensä kerran vuodessa Tukholman risteilyllä, mutta uudella laivalla myös ei-maihinnousua tyylinen risteily olisi varmasti hieno kokemus. Kultaiset kuulokkeet olisivat mahtavat :)

 • Elisa

  Oi, noi hopeiset on kyllä tosi nätit! Sopisi aika hyvin puhelimen väreihin…
  Mikään maailman suurin risteilyihminen mä en oo ikinä ollu, mutta tollanen rento ruoan ja hemmottelun täyteinen vuorokausi ei varmaan ois yhtään huono veto !

 • Eija Kuivalainen

  Ruusukultaiset kiitos!

  Harrastan päiväristeilyjä Tallinnaan arkipäivinä; laivoilla tilaa ja aikataulu eri näppärä! Spåralla pääsee melkein himasta laivaan ja takaisin! :)

  effe

 • Timo

  Päivää
  Hopeinen kiitos.
  Risteilyt kyllä ja jos mahdollista maailman ympäriristeily.
  Tuo kaurapuuro näytti kuin olisin itse tehnyt eli hitaasti hauduttamaalla.
  Hyvää Joulun odotusta.

 • Paula

  Ruusukultaiset kuulokkeet. Tanssiristeilylle, hyvää, tanssittavaa musiikkia ja nautinnollista ruokaa sopivasti annosteltuna hyvässä seurassa – mikä sen ihanempaa.

 • Annikki

  Hopeiset kuulokkeet olisivat mun mielestä ihanimmat. En ole kyllä risteilyihminen, mua lähinnä ärsyttää jos moiselle joskus joudun. Mutta nyt alkoi kyllä kiinnostaa toi uusi Grace, koska se vaikuttaa ihanan freesiltä ja vähän modernimmalta.

 • Päivi

  Ruusukultainen!

  Tykkään risteillä, niin lasten kanssa kuin aikuistenkin kesken. Kiva pieni irtiotto arjesta, tosin täältä pohjoisesta tulee matkaa molempiin satamiin sen verran ettei kovin usein viitsi lähteä. Gracella käytiin pari vuotta sitten muksujen kanssa ja tänä vuonna kokeiltiin Amorellaa. Lapset tykkäs ihan hirveästi! Ja minäkin pärjäsin hyvin yksin vilkkaiden 4- ja 5-vuotiaiden tyttöjen kanssa :)

 • iLu

  Kultaiset!

 • Nelly

  Olemmekin juuri lähdössä Ruotsin risteilylle perheen kanssa. Monta kertaa ollaan Gracella matkustettu ja kyllä buffet on ollut joka pennin arvoinen.Kultaisen ottaisin ja antaisin rakkaalle esikoiselleni lahjaksi. nelly.forsstrom@luukku.com

 • Katrielli

  En tiedä menikö edellinen kommenttini läpi, mutta listan vielä uuden kommentin varalta.
  Mulla on kauhee kulta-villitys meneillään eli ehdottomasti kultaiset!
  Risteilylle lähtisin siskon ja hänen tyttöjen kanssa. Pienet on aina niin innoissaan laivalla, heitä ei saa pois pallomerestä. Ja kivaa riittää aikuisillekin.

 • Eini Klami

  Risteilijälle sopivat juuri ruusunkultaiset kuulokkeet.

 • Suvi

  Olen aivan 100% risteilyihminen, joten ihana kuulla että vakuutuit konseptista! Gracella useamman kerran seilanneena olen täysin samaa mieltä: ruoka, tunnelma, palvelu – kaikki kohdallaan! Ja mikä parasta: koko päivä merellä olo ilman kiirettä, ilman aikatauluja.

  Kuulokepuolella oma valinta olisi ruusukultaiset.

 • Aino

  Kuulokkeista valkkaisin ruusukultaiset? risteilyistä parhain olis varmasti juuri saman kaltainen jolla ystäväsi kanssa olit (snäpin tunnelmien perusteella ainakin)! Ihanaa ruokaa, rentoutumista ja hemmottelua. Mielelläni kuitenkin haluaisin myös maissa Tukholmassa käydä ?
  Aino

 • Taru

  Risteily kuulostaisi niin mahtavalta hemmottelulta, haave :O)

  Ruusukulta <3

 • JaanaK

  Itse tulen todella herkästi merisairaaksi, joten Tallinnan risteilyt ovat ainoita, joilla voin käydä, koska matka kestää sen verran vähän aikaa. Harmillista, koska olisi mahtava päästä testaamaan millainen laiva tuo Grace on.

  Hopeiset <3

 • tilday

  ooh ruusukultaiset! ihanat!

 • Neo

  En oikeastaan ole risteilyihminen… mutta siisti laiva, hiukan hemmottelua ja hyvää ruokaa kuulostaisi kyllä kivalta.
  Ruusukulta on mun väri. :)

 • Iikku

  Oii, ruusukultaiset!

  Itse en oo mitenkään innokas risteilijä. Päivä Tukholmassa on ihan jees, mut en kyllä lähtis muuten vaan merelle. Ehkä pitäisi joskus koittaa!

 • Paula

  Risteilyt hyvässä seurassa Tukholmaan ostoksille on parasta. Kuulokesetistä valitsen ruusukultaisen.

 • Maippi

  Ruusukultaiset!

  Ehdottomasti olen risteilyihminen – pari kertaa olen tuolla uudella Gracellä ollut ja aina on aika loppunut kesken. Parasta risteilyllä on ruoka ja shoppailu.

 • Kirsti

  Hopeinen on mieleiseni väri. Pidän risteilyistä, lapsille riittää tekemistä ja ruoka on aina hyvää!

Related posts