13/11/15

Folk Friday

3 88 stavespressshot

Löysin omilta soittolistoiltani tässä hiljattain yhden biisin, jonka olen sinne lisäämisen jälkeen tyysin unohtanut. Tämä ei ehkä ole ihan sellaista, mitä yleensä kuuntelen, mutta jokin The Staves-kokoonpanon Blood I Bled -biisin 70-lukua huokuvassa folk-hengessä, määrätietoisena rullaavassa ja mahtipontiseksi rakentuvassa kaaressa sekä laulajan heleän kuulaassa äänessä iskee yllättävän kovaa. Minulle tulee tästä todella vahva viba sieltä 70-luvulta, ehkä juuri tuon laulajan äänen ja melodiakulun kautta? Saako joku koppia tuosta assosiaatiosta? :) Ja hieno musiikkivideo muuten!

Translation: Made some discoveries from my own playlists – that can happen too. :D

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Pin

    Mulle taas tuli assosiaatio cowboy meets björk. Pidin :)

  • The Staves <3 Sama assosiaatio täälläkin, sisarukset ovat myös itse kertoneet suurimmaksi vaikuttajakseen amerikkalaisen, etenkin 70-luvun musiikin, joten.. :D Ja muuten hyvin amerikkalaisilta kuulostavat, vaikka brittejä ovatkin! Se on varmaan tuo harmonisointi <3

  • UK_Decay

    Joni Mitchell tuosta ainakin ensimmäisenä hyppää korville. Sitten jotain Sandy Dennyä ja vähän hakemalla ehkä Pentanglea. Harmonia vielä mietityttää että keneltä se kuulostaa, jotkut Minnie Riperton -vibat tuli ehkä eniten siitä.

Related posts