10/11/15

Ne huonot naama- ja tukkapäivät

3 59 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen pyöritellyt näitä Pariisissa napattuja kuvia tietokoneeni kansioissa kuukauden päivät. Asu olisi kiva esitellä, mutta naama ei kyseisenä päivänä vain suostunut yhteistyöhön. Eikä tukka. Tiedättehän nuo päivät. Peilistä periaatteessa katsoo vastaan ihan siedettävän näköinen ilmestys, mutta kun kamera otetaan esiin, ruudulle tallentuu joku suohirviö. :D

Huvittavaa on sinänsä, että tuollaisina huonoina naamapäivinäkin kaikkien muiden mielestä näyttää varmaankin ihan normaalilta omalta itseltään, mutta omaan silmään näkymä on jotain aivan järkyttävän kamalaa. Onnistuin kuitenkin löytämään kuvasadosta pari siedettävää otosta (joista niistäkin yhdessä olen selin kameraan, hahaha), joten tässä nyt sitten tämä asu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

New Yorkissa meillä oli koko reissuporukalla varmaan puolet matkan ajasta huono naama- tai tukkapäivä – parhaimmillaan molempia yhtäaikaa. Syytin Nykin vesijohtovettä kaikesta. (Mutta siis ihan oikeastikin se vesi teki meikäläisen tukalle jotain outoa, koska nyt heti kotiin palattuani tukka hiukset tuntuvat taas normaaleilta.)

Itse asusta sen verran, että tykkään ihan älyttömästi vaaleanpunaisen ja kirkkaanpunaisen yhdistelmästä. Nuo kaksi eivät välttämättä ole se tyypillisin väripari, mutta minä pidän kovasti. On muutenkin hauska rikkoa värisääntöjä laittamalla vaikkapa vaaleanpunaisen paidan kanssa kirkkaanpunaista huulipunaa, tai toisinpäin. Mitäs muut tykkäätte tästä värikombosta?

Translation: You know those bad hair and face days? Well, I was having one when these photos were taken – big time. I managed to find three pictures that I could publish and in one of them I’m facing the wall behind me. :D Well, we all have those days, don’t we?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki // coat Marimekko*, silkkipaita // silk shirt Marimekko*, farkut // jeans Never Denim*, kengät // boots Filippa K, kashmirhuivi // cashmere scarf COS, silmälasit // glasses Marimekko

 

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Västis

  Hmm. Olin muutama vuosi sitten myös New Yorkissa, ja matkaseuranani ollut kampaaja oli vakuuttunut siitä, että vesi oli erilaista. Ehkä pehmeämpää/kovempaa? Yritin googletella vastausta, mutta en löytänyt.

  Vaaleanpunainen ja kirkkaanpunainen sopivat mielestäni ihan hyvin yhteen. :) Tuo paita on nätti ja näyttää mukavalta päällä.

 • Tuuli

  Jos ikinä haluat luopua tuosta takista niin ota yhteyttä! Se näyttäisi olevan loppu verkkokaupasta :'( Aivan upea, mutta pohdin liian kauan sen ostamista!

 • Kiva pirtsakka paita. Vaalean- ja kirkkaanpunainen eivät tosiaankaan ole mikää yleinen yhdistelmä, mutta tuossa paidassa toimii loistavasti. :)

  Ja huonoon tukka-/naamapäivää aiheeseen: Niinno, kukaan muu ei huomaa mitään erikoista kuvissa! Jännä miten oma pää johdattaa harhaan.
  Olen kirjoitellut blogeja vuosien varrella ja nykyään edesmennyt tyyliblogi on piilossa muiden katseilta. Käyn kuitenkin välillä viihdyttämässä itseäni ja katselemassa vanhoja kuvia. Jotkut kuvat nostavat vahvasti pintaan muistoja, kuinka tyytymätön olinkaan kuviin. Jossain kuvittelin mulla olevan iso nenä, toisessa näyttävän vanhalta, toisessa tukevalta ja toisessa taas… noh siltä suohirviöltä. :D Mutta nyt vuosien jälkeen kun kuvia katselee, ne onkin tositosi hyviä kuvia eikä minussa ole niin mitään vikaa! Välillä olisi siistiä päästä ajassa taaksepäin laukomaan totuuksia, antamaan vinkkejä ja taputtamaan olalle nuorempaa minää. :)

Related posts