8/11/15

Ilta vanhojen ja uusien ystävien seurassa

67

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Samsung

Tänä viikonloppuna vietin jänniä hetkiä, kun Samsung oli pyytänyt minut emännöimään hauskaa Fine Watching -iltaansa, jollaiset järjestettiin melkein kaikissa Pohjoismaissa samoihin aikoihin. Olin saanut kutsua paikalle blogin lukijoita sekä omia ystäviäni ja tilaisuuden ideana oli viettää rento ja mukava ilta hyvän ruoan, seuran ja tv-sarjan parissa. :)

Tilaisuutta varten oli vuokrattu hulppea töölöläinen loft-asunto ja illan herkuista vastasi ravintola Juuri – nam. :) Menua inspiroimassa oli ollut Sopranos-sarja, jota illan aikana myös upouudesta Samsungin SUHD-televisiosta katsottiin. Fine Watching -illan idea oli siis se, että kun telkkaria katsellessa usein muutenkin napostellaan jotakin, niin nyt töllön äärellä pääsi syömään astetta fiinimmin. Ja pakko sanoa, että Juuren herkut veivät kyllä kielen mennessään.

Oli aika jännää kohdata blogin lukijoita tällaisen illanvieton merkeissä ja toivoin kovasti, että kaikki viihtyisivät. Ihan kaikkien kanssa en ehtinyt illan aikana kunnolla jutustella, mutta ilokseni suurin osa porukasta vaikutti viihtyvän – osa jopa niin hyvin, ettei olisi malttanut lähteä ollenkaan. Ja se on aina onnistuneiden kekkereiden merkki. :)

Mietin alkuun, että mitenköhän toisilleen entuudestaan tuntemattomat ihmiset tulisivat juttuun keskenään ja mahtaisiko porukka vain kököttää aveciensa kanssa kahden omissa nurkissaan, mutta vielä mitä! Ennen pitkää paikan päällä kävi niin vilkas puheensorina, että olisi hyvin voinut luulla olevansa jossakin ystäväporukan iloisessa illanvietossa. Onpa huippua päästä tällä tavoin tapaamaan ihan uusia ihmisiä ja tutustumaan sellaisiin tyyppeihin, joihin ei välttämättä muuten koskaan törmäisi. Olisin voinut jäädä vielä hyvin pidemmäksikin aikaa istumaan iltaa tuolla porukalla. Tällaista voisi tehdä uudelleenkin!

Suurkiitos kaikille, jotka olitte perjantaina mukana tosi mukavassa illanvietossa. Oli ilo tavata teistä jokainen! :) Ja kiitos myös Samsungille hauskan illan järkkäämisestä sekä Juurelle mahtavista herkkuruoista.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Koti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts