6/11/15

Vähän vihreää ruskan keskellä

9 77 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jutussa näkyvä takki on saatu blogin kautta.

Olen jo pitkän aikaa ollut erityisen rakastunut vihreään väriin. Sävyllä ei juurikaan ole väliä: metsänvihreä, tummanvihreä, havunvihreä, kirkkaanvihreä, mintunvihreä tai oliivi – kaikki käy. Ainoastaan sellaisesta limesävystä tai hailakan vaaleista vihreän sävyistä en välttämättä niin innostu. Muuten olen vihreän suhteen melko kaikkiruokainen. En silti välttämättä olisi ensimmäiseksi osannut nähdä itseäni vihreässä talvitakissa… Vaan kuinkas kävi!

Sain jokin aika sitten valita Ajatar-takkikaupan valikoimista jonkun kivan syys- tai talvitakin itselleni. Lähdin sovittelemaan sillä ajatuksella, että joku rento vaaleanharmaa tai beige pitkänmallinen takki voisi olla mukava täydennys takkikokoelmaani. Jo liikkeen ovella kuitenkin iskin silmäni räväkän vihreään Tara Jarmonin villakangastakkiin. Suunnistin kuitenkin määrätietoisesti takin ohi harmaata ja beigeä silmämääräisesti takkihyllyjen lomasta haravoiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeilin sovitellessani vaikka miten montaa takkia, mutta jotenkin ajatukset harhautuivat aina silti siihen smaragdinvihreään… Lopulta sovitin sitä ylleni ja vaikka miten olin yrittänyt sitä vihreää pirulaista vastustella, se oli kuin olikin päällä aivan täydellinen. Niinpä tuumin siinä kohtaa, että luovutan suosiolla. Vihreä vei mennessään ja viekoitteli.

Nyt itse asiassa olen aika tyytyväinen, että tulin valinneeksi jotakin värikästä ”turvallisempien” vaihtoehtojen sijaan. Piristää nimittäin kummasti harmaita syyspäiviä ja tummanpuhuvia syksyisiä asuja, kun takissa on vähän väriä. Kun varsinaiset vaatteet jäävät takkien alle talveksi piiloon, on oikeastaan ihan mukavaa, että niiden iänikuisten mustien ja tummanharmaiden rinnalla on jokin väriläikkä. Saapahan ainakin hyvällä omatunnolla pukeutua sitten muuten kokomustaan, johon tunnen jostain syystä nimenomaan talvisin suunnatonta vetoa.

Translation: Thank you Ajatar for this beautiful emerald green Tara Jarmon coat. It will definitely cheer up the grey autumn days. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki // coat Tara Jarmon (Ajatar)*, neule // sweater MTWTFSS*, farkut // jeans Never Denim*, kaulahuivi // scarf Second Female, kengät // boots & Other Stories, turbaani // turban KN Collection*, aurinkolasit // sunglasses Monki

*saatu blogin kautta / gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts