4/11/15

Pikkujoulukauden korkkaus

10 64 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Asennemedia & Mia Moscato

Tuntuu suorastaan absurdilta, että ollaan jo marraskuussa ja pikkujoulusesonki starttailee pikkuhiljaa – mihin tämäkin syksy on ehtinyt hurahtaa? Vielä absurdimmalta tuntuu, että näpyttelen tätä postausta kahvilassa New Yorkissa, jossa lämpötila huitelee tänä marraskuisena päivänä +16 asteessa. Mutta sieltä se kuulkaa joulu humpsahtaa ennen kuin arvaattekaan…

Espanjalainen viinibrändi Mia Moscato haastoi minut luomaan loistavan bailusoittolistan pikkujoulukemuja varten – ja sallinette minun sanoa, että nyt tuli haaste oikeaan osoitteeseen. ;) Itse asiassa tehtävä oli siitäkin syystä erinomaisen mainio, että tulipahan kerrankin tehtyä myös omia etkoiluja ja illanistujaisia varten tällainen tanssittava lista omista lempparibiiseistä. Toivottavasti tästä on iloa myös teidän pikkujoulukemujanne ajatellen! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainittakoon myös itse viinistä muutama sananen. Freixenet’n omistaman Mia Moscaton uusin kuohuviinitulokas Mía yllätti minut maistelukierroksella takavasemmalta. Olen yleensä vain kuivien viinien ystävä, mutta tämä melko makea ja hedelmäinen kuohari oli positiivinen yllätys. Itse viini puolestaan on aivan mainio vaikkapa juuri pikkujouluja ajatellen. Muscat-rypäleestä tehty viini sopii seurustelujuomaksi sekä esimerkiksi tapaksien tai jälkiruoan seuraksi. Pikkujoulutunnelmissa maistuu toki ihan sellaisenaankin! Jos jotakuta kiinnostaa lukea itse viinistä lisää, niin infoa löytyy esimerkiksi täältä.

Pikkujoulusoittolistan pääsette lataamaan Spotifysta, mutta jos jollakulla ei Spotifyta ole käytössä, niin tässä soittolistan kappaleet vielä listattuna alla. Tästä riittää tanssattavaa pariksi tunniksi. :)

 1. Major Lazer feat. Mø & DJ Snake – Lean On
 2. M83 – Midnight City
 3. Caribou – Can’t Do Without You
 4. Lykke Li – I Follow Rivers (The Magician Remix)
 5. Tazer feat. Tink – Wet Dollars
 6. Lana Del Rey – Blue Jeans (Penguin Prison Remix)
 7. Van She – Jamaica
 8. Years & Years – King
 9. Tensnake – Coma Cat
 10. Cut Copy – Hearts On Fire
 11. MSTRKRFT feat. John Legend – Heartbreaker
 12. Holy Ghost! – Wait And See
 13. The Faint – Battlehymn For Children (Tensnake Remix)
 14. Paul Kalkbrenner – Plätscher
 15. Friendly Fires – Hurting (Tensnake Remix)
 16. Years & Years – Shine
 17. Sailor & I – Tough Love (Aril Brikha Remix)
 18. Apparat – Arcadia (Telefon Tel Aviv Rmx)
 19. Washed Out – Call It Off
 20. Telefon Tel Aviv – Lenghtening Shadows
 21. Cortney Tidwell – Palace (Will Saul & Tam Cooper Remix)
 22. Grace Jones – Williams Blood (Aeroplane Remix)
 23. Poenix – Lisztomania (Classixx Version)
 24. Moderat – Let in the Light
 25. Jai Paul – Jasmine (demo)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Jenni Rotonen & Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tua

  Loistavaa! Minulla on juurikin ollut työlistalla soittolistan väsääminen tulevia kemuja varten. Monta vanhaa suosikkiani näyttää löytyvän sinunkin listaltasi, joten ennustan noiden uusienkin tuttavuuksien toimivan kuin häkä! :)

  • Mahtavaa, jos tuli tarpeeseen! Itse asiassa olen nyt itsekin kuunnellut tätä monta päivää ja tuuminut, että hyvä, kun tuli tehtyä. :D Vaikka biisit ovat vanhoja tuttuja, niin on aina eri ihan asia, kun ne saa koottua tällaiseksi yhtenäiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

 • Mulla olisi pikkujoulukekkerit tiedossa parin viikon päästä, mutten tiedä, mitä laittaa ylle… Mulla kyllä olisi yksi kimalteleva musta mekko, mutten tiedä, onko se enää muodikas. :D

  • Minusta kuulostaa siltä, että mustalla kimallemekolla ei voi mennä pieleen. ;) Voitko yrittää asustaa sitä vaikkapa jotenkin uudella tavalla?

 • Kerttu

  Ihanaa, Cut Copyn Hearts On Fire on mun ehdoton kestosuosikki, ollut jo vuosia. Ekaa kertaa näen sen muulla kuin omalla soittolistallani.
  Muutenkin kiva lista.

  • Myy

   Eikö näissä alkoholimainoksissa pitänyt olla kommentointi estetty?

   Kuunteletko esim. suomenkielistä musiikkia? Tai jonkin muun kielistä? :)

   • Periaatteessa kommentointia ei tarvitse estää, mutta Valviran säädösten mukaan alkoholin kommentoiminen on kielletty (tiedän, ei mitään järkeä). Eli soittolistaa saa esimerkiksi kommentoida, mutta viiniä ei. :D Niinpä päätin, että jätän kommentoinnin auki, mutta poistan sitten vain ne alkoholia koskevat kommentit, jos niitä tulee. En hoksannut postauksen julkaisuvaiheessa tästä mainita.

    Kuuntelen pääosin englanninkielistä tai instrumentaalista musiikkia, mutta soittolistoilta löytyy yksittäisiä suomenkielisiäkin helmiä sekä satunnaisia ranskan- ja espanjankielisiä biisejä, mutta tosi harvassa ovat kyllä.

  • Jouduin Kerttu muokkaamaan kommenttiasi hiukan, koska lain mukaan alkoholia ei saa kommentoida näissä kaupallisissa postauksissa. :) Kivaa, että tykkäsit soittolistasta!

 • Loki

  Saako kommentoida alkoholia yläkäsitteenä? Vai estetäänkö kommentointi ainoastaan kuvan nesteen osalta?

  Mites toi snapchat? Millonkohan Valvira alkaa sitä kytätä? Ulkomailla snappaus on jo ihan mainonnan ja markkinoinnin väline, mutta samanlaista asetelmallisuutta en ole huomannut Suomessa. Vielä. Se siitä todellisen elämän mausta…

  Entä onko alkoholin kommentoinnin tai alkoholin kommentoimatta jättämisen kommentoiminen kiellettyä? Olisi hyvä tietää pupulandian linjaus näiden asioiden osalta.

  Oi Suomi.

  • Pupulandialla ei ole linjausta. Valviralla on, ja sitä on Pupulandiassakin ikävä kyllä noudatettava. Valviran säädöksiä saa toki kommentoida eli viimeiseen kysymykseesi vastaus on, että ei ole kiellettyä. Mutta sehän tässä hankalaa onkin, että noita ohjeistuksia on melkoisen vaikea tulkita. Osoita kysymyksesi Valviralle ja kerro mieluusti minullekin, mitä vastasivat? :D

Related posts