3/11/15

Elämä etusijalla

8 72 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeistä kunnon päivää viedään täällä Nykissä ja kuten olette ehkä hiljaiselosta huomanneetkin, olen antanut itseni ottaa tämän reissun enemmänkin loman kannalta. Se on näin bloggaajan näkökulmasta aika harvinaista, kun maailmaa on tottunut katselemaan kameran läpi ja ”blogilasit” päässä. Pieni tauko tekee välillä kyllä ihan hyvää. Ehkä kaikkien näiden elämän ja blogin myllerrysten jälkeen on ollut ihan tarpeen pitää muutama päivä paussia.

Olen siis nauttinut reissusta vailla paineita ikuistaa matkan varrelta kymmenittäin valokuvia. Sen sijaan olen heittäytynyt seikkailuihin täysin siemauksin ja tallettanut muistot mieleeni. Onpahan jotain, mitä mummona muistella. :) Se on hassua, miten helppoa esimerkiksi reissukuvien ottamisesta voi kehittää itselleen paineita ja velvollisuuden tunteen. Olen kuitenkin todennut, että siinä hetkessä, kun mukava asia tuntuu pakkopullalta on hyvä viheltää peli poikki. Niinpä tämän reissun kuvakansio paistaa meikäläisen osalta hyvin pitkälti tyhjyyttään. Toivottavasti se on yhtä ok teille kuin se on minulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

New Yorkin sijaan saatte siis katsella asukuvia parin viikon takaa Helsingistä. :) Olin ihastellut tuota Rodebjerin hassua hapsukasta villapuseroa monet kerrat kaupassa, kunnes törmäsin siihen Weekdayn loppuunmyyntialessa, jolloin hintalappu olikin varustettu oranssina loistavalla -75% alennuslapulla. Sattumalta kokokin osui nappiin, joten neule lähti matkaan. Pusero on ihan älyttömän lämmin, joten se todella sopii vain koleille syyspäiville ja talvipakkasille, mutta onpahan yksi syy iloita kylmenevistä päivistä. :)

Translation: Hey guys, sorry for the silence! I guess I have been just in need of a little break from it all after everything that has been going on in my life lately. So it has felt good just to leave the blogger role for a little while and just be me – not thinking about taking photos and looking at everything though the lense of a camera but actually just saving the memories in my mind and throwing myself into adventures fearlessly. That is what my whole trip to New York has been about. So instead of NYC pics you will see an outfit from couple of weeks ago – and I hope it is ok. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki // coat Never Denim*, villapusero // sweater Rodebjer, farkut // jeans Never Denim*, kengät // boots Fioretini & Baker, kaulahuivi // scarf Lindex*, hansikkaat // gloves Sakari Sauso, aurinkolasit // sunglasses Monki

*saatu blogin kautta / gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts