30/10/15

Kurpitsoja ja jetlagia

1 59 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huihai, miten vauhdilla neljä päivää New Yorkissa on hurahtanut. :) Yllätyin vähän, miten paljon tuo jetlag on sitten kuitenkin painanut, vaikka tänne suuntaan aikaero on aina helpompi minulle sietää. Nyt kuitenkin tuntuu, että alan vähitellen olla taas normaalitilassa, enkä toivon mukaan tänään nukahda iltapäivällä taksiin kuten esimerkiksi eilen. ;)

Viikonloppuna koittava Halloween näkyy katukuvassa oikeastaan joka puolella. Kurpitsoja myydään jokaisessa kadunkulmassa ja Halloween-kekkereitä pidetään ilmeisesti pitkin viikkoa, koska kaduilla vaeltaa niin mielenkiintoisen näköistä sakkia pienistä kummituksista isompiinkin mörköihin. Odotan innolla, että pääsemme kokemaan Halloween-hulinat ihan täällä paikan päällä – ja mikä parasta, onnistuimme saamaan kutsun johonkin autenttisiin Halloween-kotibileisiin Williamsburgiin. Jännää! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen itse asiassa ottanut yllättävän vähän valokuvia täällä reissussa. Jotenkin on vain ollut kivaa katsella ympärilleen ilman ajatusta siitä, että kaikki pitäisi ikuistaa kuviin. Ehkä sitä on bloggaajankin sallittua välillä lomailla, edes puolittain. ;) Yritän kuitenkin olla vähän aktiivisempi kamerani kanssa, koska olisi kyllä kiva päästä näyttämään teillekin näitä reissutunnelmia!

Translation: Hello again! I haven’t taken very many pics here on my trip. Sometimes it is nicer just to enjoy the view and the moment. :) But I’ll try to capture some more moments to share with you guys. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Matkat

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts