28/10/15

Terveisiä New Yorkista!

70 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkkuja New Yorkista! Reissussa on ollut mahtavaa, mutta hotellin nettiyhteys on sen verran surkea, että tätäkin postausta naputtelen kahvilassa. Tosin wifi-yhteydellä varustettujen kahviloiden löytäminen tästä kaupungista onkin helpommin sanottu kuin tehty. Useimmissa kahviloissa ei ole wifiä, joten nettiä saa oikeasti vähän metsästää. Älkää siis ihmetelkö mahdollista radiohiljaisuutta. :)

Sää täällä rapakon takana on ollut hyvin mielenkiintoinen. Jo säätiedotuksia ennakkoon tutkaillessa tuntui, että oli todella vaikea arvioida, miten tänne tulisi pukeutua: lämpötilat reissumme aikana vaihtelivat sääennusteissa 10 asteesta 18 asteeseen. Taisin varustautua vähän liian kevyesti, koska tähän mennessä täällä on ollut aika koleaa, mutta onneksi kaupasta saa hädän tullen jotakin lisälämmikettä. Sää myös saattaa päivän aikana vaihdella tosi paljon – ensin on kuuma ja puolen tunnin päästä paleltaa. Onneksi kerroksia voi aina lisätä ja vähentää.

Nyt suuntaan taas seikkailemaan New Yorkin kaduille, mutta toivon mukaan kuullaan jälleen pian!

Translation: Greetings from New York!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekoturkis // faux fur Twist & Tango*, neule // sweater Samuji, farkut // jeans Never Denim*, laukku // bag Selected Femme*, kengät // boots Fiorentini & Baker, silmälasit // glasses Marimekko*

*saatu blogin kautta / gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Sara Vanninen / Tickle your fancy

Tags: , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts