27/10/15

Let’s hear it for New York!

4 72 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkkuja New Yorkista! Oikeastaan aika hassua, että olen täällä taas, sillä kävin viimeksi Nykissä vain reilu kuukausi sitten muotiviikon aikaan. Tilanne on kuitenkin se, että olimme buukanneet Saran kanssa tämän reissun jo tammikuussa, kun löysimme hyvän lentotarjouksen, enkä silloin tiennyt olevani tulossa käymään muotiviikolla. Viime hetkellä joukkoomme liittyi vielä Annika eli hyvä tyttöporukka kasassa ja 10 päivää New Yorkia edessä. Täällä siis ollaan! :)

On oikeastaan aika ihanaa päästä näin pian takaisin, sillä viime visiitilläni tuli sellainen rakastumisen tunne New Yorkia kohtaan. Viime reissu oli harmillisen lyhyt, mutta tällä kertaa on nyt sitten aikaa eksploorata kaupunkia enemmänkin. Ehdin aika hyvin koluta Nykiä läpi jo ensireissullani muutama vuosi sitten, mutta tässä kaupungissa kyllä riittää nähtävää. Tällä kertaa yksi must see -kohteista on aika hiljattain avattu Whitney-museo, josta olen kuullut pelkkiä ylistyssanoja. Ja ei, sillä ei ole mitään tekemistä sen laulavan Whitneyn kanssa, vaan kyseessä on amerikkalaiselle taiteelle omistettu museo.

Nyt on erinomainen tilaisuus heittää parhaat NYC-vinkit ja ässät hihasta jakoon kommenttiboksisssa – kaikki hyvät ideat otetaan ilolla vastaan. :) Ruokapaikkoja, second hand -putiikkeja, klubeja, aamiaisia, kotoisia kulmakuppiloita ja muita vinkkaamisen arvoisia juttuja? Kiitos jo etukäteen!

Translation: Greetings from New York! Again. :) I’ll be here for the next 10 days so if you have great ideas, tips and recommendations in your sleeve, feel free to share! 

 

Tags: ,

Categorised in: Matkat

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Erika

  Olen vihreänä kateudesta – taas! Ihanaa reissua! :)
  P.S. Taidan skipata seuraavat Nykin-reissusi kuvat… Ihan vain oman mielenrauhani takia! :D

 • Heli

  http://www.artistsandfleas.com/williamsburg/

  Nykki on tietysti täynnä ihania paikkoja, mutta nämä design/vintagemarkkinat Brooklynissä on ainakin nähtävä :)

  Ihanaa reissua!

 • Marjo

  Hei, Ihana kaupunki! Mentiin siellä mieheni kanssa salaa naimisiin 2010 ja vietiin miehen lapset katselemaan paikkoja 2013. High Line on ihana paikka kävellä ja ottaa valokuvia, kannattaa ehdottomasti käydä :)

 • Heleää

  West village on aivan ihana kaupunginosa, siellä sijaitsee myös Frendit-sarjan talo (Bedford St. & Grove St. kulmassa) ja Carrien portaat (Perry Streetillä) sekä suosittelen siellä ravintolaa nimeltä Westville! Brooklyn Flea market on myös tsekkaamisen arvoinen ulkokirppis :) Nyc on maailman ihanin kaupunki. Ikävä sinne aina. Nauti!

Related posts