26/10/15

Illalliskestit tulossa – ja sinut on kutsuttu!

2 70

finewatching

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Samsung

Hei, joko sinulla on ohjelmaa ensi viikon perjantai-illalle? Jos ei, niin nyt olisi tiedossa illanvietto mitä mainioimmassa seurassa – mukaan lukien minä! Samsung järjestää parin viikon päästä Helsingissä Fine Watching -illan, johon myös sinut on kutsuttu. Illan ideana on kokoontua rennoissa tunnelmissa nauttimaan perjantai-illan telkkarihetkestä hyvän ruoan, viihteen ja seuran parissa – ja illan emäntänä toimin minä. Haluaisin siis toivottaa teidät tervetulleeksi istumaan iltaa kanssani tänne Helsingin Töölöön. :)

Illan ideana on, että iltaa istutaan kivalla porukalla ihan vain minun ja teidän lukijoiden kesken ja paikalle saapuu huippukokki loihtimaan meille ihanan herkkuhetken. Telkkarissa pyörii legendaarinen The Sopranos ja tarjolla on teemaan sopivaa syötävää sekä juotavaa. Luvassa on siis rentoa yhdessäoloa ja mukavat puitteet illalle tarjoaa upea töölöläiskämppä – ei kylläkään valitettavasti omani, sillä emme kaikki mahtuisi tänne pikkuruiseen kotiini, joten telkkari-iltaa varten on vuokrattu astetta hulppeampi asumus.

Saan siis kutsua iltaan mukavan joukon teitä lukijoita ja paikan päällä tulen olemaan minä sekä muutama ystäväni. Kutsu on avec, joten mukaan voi ottaa myös kaverin. Kemujen ajankohta on siis ensi viikon perjantaina 6.11.2015 ja illanvietto starttailee joskus klo 18 aikoihin. Ja iltaa voidaan istua halutessamme niin pitkään kuin viihdytään.

Jos haluat mukaan, niin kerro Instagram-kuvan avulla, millaisista asioista koostuu sinun huippuiltasi tv:n ääressä kotisohvalla. Muista liittää kuvan yhteyteen hashtag #FineWatching sekä linkata kuvaan @SamsungSuomi. Osallistuneiden joukosta valitaan mukava joukko yhteiseen illanviettoon ja kukin vieras saa siis halutessaan tuoda mukanaan myös ystävän. Kisan tarkemmat säännöt löydät täältä. Jätä osallistumisesi ma 2.11.2015 mennessä ja huomaathan, että osallistuaksesi sinun on oltava yli 18-vuotias. Mukaan pääseville ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti Instagramissa. Odotan innolla, että pääsen näkemään teitä ja viettämään iltaa kivalla porukalla. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts