25/10/15

Syksyinen väriläiskä

4 58 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkään väreistä kovasti, mutta huomaan käyttäväni niitä etenkin syksyisin ja talvisin pukeutumisessa varsin hillitysti. Saatan innostua räväyttämään väreillä asusteissa, mutta harvemmin tulee syksyn tullen puettua useampaa voimakasta väriä ylle yhtä aikaa, mutta viime viikolla oli sellainen päivä, että kaipasin värejä.

Esittelin taannoin tallinnalaisen Kelpman Textilen ihania takkeja ja paljastin, että itsekin ostin takin itselleni tuliaisiksi parin kuukauden takaiselta visiitiltäni suunnittelijan studiolle. Raikkaan sinivihreä takki tuntui kutsuvan minua jo heti studion rekissä ja se oli ensimmäinen ja ainoa vaate, jota kokeilin ylleni sinä päivänä – homma osui niin nappii heti kättelyssä. Kun vedin takin ylleni, tuntui siltä kuin meidät kaksi olisi luotu toisillemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paksua neulottua materiaalia oleva takki on muodoltaan ihanan muhku ja sen alle mahtuu kerroksia talven kylmemmissäkin keleissä. Tykkään älyttömästi Mare Kelpmanin rennosta muotokielestä ja rohkeasta värien käytöstä. Tässäkin takissa on hauskana yksityiskohtana vaaleanlila vuorikangas, joka pilkahtaa myös taskujen suissa.

Tällaisen muhkutakin kanssa olo on helposti vähän muumimainen, mutta kun pitää alaosan kapealinjaisena ja kengät siroina, kokonaisuuden fiilis on silti kepeä. En tiedä, mikä sai minut yhdistämään värikkääseen takkiin vielä keltaisen huivinkin, mutta jostain syystä oli värikäs fiilis – ja itse asiassa tykkäänkin tästä väriyhdistelmästä. :) Tuleeko teille mieleen muita värejä, mitä tuohon takkiin voisi kivasti yhdistää?

Translation: I absolutely love this chunky jacket I bought as a souvenir for myself from Tallinn a couple of months ago. This specific outfit turned out to be a bit more colourful that I’m normally used to, but I still like it. If you come up with other great colour combination ideas for this jacket, feel free to share! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki // jacket Kelpman Textile, neule // sweater Samuji, farkut // jeans Topshopkashmirhuivi // cashmere scarf Arela, korkonilkkurit // shoes Filippa K, aurinkolasit // sunglasses Monki

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Vesa Silver & Jenni Rotonen

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts