25/10/15

Sunnuntaitunnelmissa

5 57 adele-hello

Huh, kylläpä on ollut melkoinen sunnuntaifiilis tänään täällä. Liekö syynä tuo siirtyminen talviaikaan, kun heti tuntuu tänään olleen jotakin kaamosmasennuksen oireita ilmassa. Eivätkä aivan liian aikaisin yllättänyt pimeys tai tuo kylmä sadesää ainakaan ole auttaneet asiaa. Käsi ylös kohtalotoverit, joita myös tänä sunnuntai-iltana surkeiluttaa. Lähetän teille jokaiselle valtavan virtuaalihalin sekä kupillisen lämmintä teetä!

Ihan äskettäin ilmestynyt Adelen uutuusbiisi Hello on soinut tänään levylautasella, eikä sekään nyt varsinaisesti mikään mielialaa nostattava kipale ole, vaikka onkin aivan häkellyttävän mahtava. Niin kaunis! Aina sitä vain jaksaa hämmentyä, että miten tuo nainen voi ylittää itsensä kerta toisensa jälkeen tekemällä taas jotain noin tajuttoman upeaa. Huh. Rakkautta isolla R:llä.

Translation: The new song Hello by Adele is A M A Z I N G!

Tags:

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Rakastan Adelea! <3 En voi käsittää, miten jollain voi olla niin monipuolinen, lahjakas ja ihastuttava ääni… Paitsi naisen ääni, myös hän itse on jumalattoman kaunis.

  Kuuntelen todella harvoin naisartisteja, mutta Adele on poikkeus. Siihen ääneen ei vaan voi kyllästyä.

 • Susanne

  Vau, mikä kappale. Harvemmin tulee kylmät väreet Youtubea katsoessa.

 • Iida

  Niin kaunis kappale, että tuli kyyneleet silmiin ja kylmiä väreitä koko kappaleen ajan. Adele ❤

 • Kiti

  Sori mutta mun mielestä kappale on täysin mitäänsanomaton, ja ihmetyttää suuresti miksi kaikki hehkuttaa tätä niin paljon. Tykkään kyllä Adelesta mutta tää oli mulle iso pettymys.

 • nalle

  Kiitos♥ En ollut tätä vielä kuullut. Nyt on kyllä pitkästä aikaa käytävä levykaupoilla.

Related posts