21/10/15

Glittersunnuntai

19 107 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ollut koko kesän ja alkusyksyn niin mukavuudenhaluinen, että kaikki korolliset kengät ovat muhineet kaappien perukoilla odottelemassa hedelmällisempää hetkeä. Viime viikonloppuna tuli kuitenkin tunne, että voisin taas huidella hetken vähän korkeammalla ja korkkasin käyttöön jo aikaa sitten & Other Storiesin alesta löytämäni mokkanahkaiset nilkkurit, joiden täydellinen käyttöhetki on juuri nyt, ennen kuin räntäsateet iskevät. ;)

Ihastuin taannoisessa hattujutussa esiteltyyn glitter-turbaaniin niin kovin, että se pääsi ensimmäistä kertaa päähän heti samantien. Täydellinen piristys arkiseen asuun (sekä pelastus huonoihin tukkapäiviin). Mikään superlämmin tuo turbaani ei ole, mutta sopii hyvin juuri näihin leutoihin syyspäiviin, kun ei vielä ole ihan kamalan kylmä. Kevyttä ja kimaltavaa hattua voisi hyvin käyttää sisätiloissakin vaikka juhlatyylin täydennyksenä jossain talven kemuissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain hiljattain valita muutaman suosikkini R/H:n syysmallistosta ja tuo pörröinen ja pehmoinen neule tuntui juuri passelilta näihin kylmeneviin syyspäiviin. Pusero on sittemmin löytänyt tiensä ylleni lähes joka päivä – sen malli on tuollainen kivan lyhyt ja naisellinen ja pörrömatsku pumpulinpehmeää ja ihanan lämmintä. Vinkiksi muuten kaikille R/H:n ystäville, että merkin vaatteita saa nykyään Sokoksista ympäri Suomen eli pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin pääsee helposti sovittelemaan. :)

Tykästyin tähän asuun kokonaisuudessaan niin älyttömästi, että tekisi mieli pukea se päälle melkein joka päivä. :D Ja totuuden nimissä olen muutamana päivänä jo pukenutkin. Mitenkäs muut? Iskeekö?

Translation: My outfit from last Sunday, and some other days too since I’ve grown to like it quite a bit. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki // coat Never Denim*, villapusero // sweater R/H*, farkut // jeans Never Denim*, kaulahuivi // scarf La Alpaca*, korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Monki, hattu // hat KN Collectionsormus // ring Efva Attling*

*saatu blogin kautta / gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Viena K. / Luukkuja

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • toi neule näyttää tosi pehmeeltä ja mukavalta :D

 • Hauska nähdä turbaani päässäsi. Itsekin nimittäin uskaltaudun pukemaan päähäni semmoiseen pari viikkoa sitten ja mieheni kovin virnuili valinnalleni :) Ei haittaa, minusta ne näyttävät todella kivoilta!

 • AjN

  Tämä asu nousi heti suosikkien joukkoon: upea! Tuota R/H:n neuletta ihailin jo Idan (365) päällä ja ihastus vain kasvaa.. Ja kaikki muutkin osaset tuossa asussa ovat juurikin kohdallaan.

  • Jee, kiva kuulla, että tykkäsit! :) Huomasinkin juuri, että Idalla on tämä sama pusero – great minds. ;)

 • Kissa

  Aivan ihana asukokonaisuus! Olet niin tyylikäs nainen. Turbaanit sopii sulle tosi hyvin ja tekee kokonaisuudesta täydellisen. Noi kengät haluun heti itselleni!

 • Erika

  Ihana asu! :)

 • SaR

  Ihana asu. Tulee jotenkin Chisu mieleen :)

  • Kiitos, tämäpä kohteliaisuus! :) Hauska muuten kuulla sinänsä, että onkohan tässä nimenomaisessa lookissa jotain, koska joku totesi livenäkin samaa, että tässä tyylissä näytän jotenkin Chisulta. :D

 • Aivan ihana asukokonaisuus ja kiitos, että inspiroit minua :)

 • Tosi hyvin istuvat farkut! Kävin katsomassa niitä tuolta Bik Bokin Never Denim-sivuiltakin. Mitäköhän mallia nuo sinun farkkusi ovat…?

 • Marjan

  Aivan ihana asu. Kävin jo innostuksissani omalla lähi-sokkarilla Jyväskylässä kyselemässä r/h perään, mutta eivät olleet kuulleetkaan merkin tulevan heille myyntiin, hmm. Sanoivat, että olisi vain pääkaupunkiseudun sokoksilla saatavilla. Sääli, jos näin on.

  • Aijaa! Onpa kummaa… Minun saamieni tietojen mukaan mallistoa on laajimmin myynnissä Helsingin keskustan ja kauppakeskus Kaaren Sokoksilla, mutta että muuallakin Suomen Sokoksissa olisi jonkin verran saatavilla. Harmi, jos juuri siellä Jyväskylässä ei nyt sitten olekaan. :/

 • R/H iskee aina!

Related posts