21/10/15

Glittersunnuntai

19 80 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ollut koko kesän ja alkusyksyn niin mukavuudenhaluinen, että kaikki korolliset kengät ovat muhineet kaappien perukoilla odottelemassa hedelmällisempää hetkeä. Viime viikonloppuna tuli kuitenkin tunne, että voisin taas huidella hetken vähän korkeammalla ja korkkasin käyttöön jo aikaa sitten & Other Storiesin alesta löytämäni mokkanahkaiset nilkkurit, joiden täydellinen käyttöhetki on juuri nyt, ennen kuin räntäsateet iskevät. ;)

Ihastuin taannoisessa hattujutussa esiteltyyn glitter-turbaaniin niin kovin, että se pääsi ensimmäistä kertaa päähän heti samantien. Täydellinen piristys arkiseen asuun (sekä pelastus huonoihin tukkapäiviin). Mikään superlämmin tuo turbaani ei ole, mutta sopii hyvin juuri näihin leutoihin syyspäiviin, kun ei vielä ole ihan kamalan kylmä. Kevyttä ja kimaltavaa hattua voisi hyvin käyttää sisätiloissakin vaikka juhlatyylin täydennyksenä jossain talven kemuissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain hiljattain valita muutaman suosikkini R/H:n syysmallistosta ja tuo pörröinen ja pehmoinen neule tuntui juuri passelilta näihin kylmeneviin syyspäiviin. Pusero on sittemmin löytänyt tiensä ylleni lähes joka päivä – sen malli on tuollainen kivan lyhyt ja naisellinen ja pörrömatsku pumpulinpehmeää ja ihanan lämmintä. Vinkiksi muuten kaikille R/H:n ystäville, että merkin vaatteita saa nykyään Sokoksista ympäri Suomen eli pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin pääsee helposti sovittelemaan. :)

Tykästyin tähän asuun kokonaisuudessaan niin älyttömästi, että tekisi mieli pukea se päälle melkein joka päivä. :D Ja totuuden nimissä olen muutamana päivänä jo pukenutkin. Mitenkäs muut? Iskeekö?

Translation: My outfit from last Sunday, and some other days too since I’ve grown to like it quite a bit. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki // coat Never Denim*, villapusero // sweater R/H*, farkut // jeans Never Denim*, kaulahuivi // scarf La Alpaca*, korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Monki, hattu // hat KN Collectionsormus // ring Efva Attling*

*saatu blogin kautta / gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Viena K. / Luukkuja

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts