20/10/15

Syksyn lempparihatut

65

Olipa todella ilo kuulla, että jokasyksyistä hattujuttua oli jo oikein odotettu. :) Ja mahtavaa oli myös huomata, että muutkin innostuivat noista KN Collectionin syysmallistosta juttuun mukaan valikoimistani hatuista. Kävin eilen läpi kaikki kommenttinne ja tein pienen yhteenvedon, mitkä olivat suurimmat yleisön suosikit ja tässä niitä nyt sitten tulisi! :)

Ylivoimainen lemppari sekä meikäläiselle että teidän omiin päihinne tuntui olevan tuo lipallinen ja tupsulla varustettu Stella-hattu, jonka tummanvihreä tikkikuosi ihastutti erityisesti. Kärkiviisikko erottui etenkin minun päähäni valituista hatuista tosi selkeästi. Yllätyin kyllä paljon, että se leoparditurbaani Leonia sai niin mielettömän suosion. Kaipa sitä on siis uskaltauduttava käyttämään. :D

TOP 5 hatut Jennille:

  1. Stella
  2. Jenni R.
  3. Hile
  4. Leonia
  5. Hanna

TOP 5 hatut lukijoille:

  1. Stella
  2. Hanna
  3. Jenni R.
  4. Piiu
  5. Hile

Aika hauska pikku-gallup! Hauskaa oli muuten myös, että teidän minulle valitsemanne hatut olivat kyllä juuri ne omatkin suosikkini. Eli taidatte tuntea meikäläisen maun ja tyylin aikamoisen hyvin. Mutta sitten on aika julkistaa ne kisan kolme onnellista voittajaa, jotka saavat valita syksyn KN Collection -mallistosta oman lempparituotteensa, joka voi siis oman maun mukaan olla joko hattu tai huivi. Onnetar suosi tällä kertaa seuraavia:

Fanny:

Voi, tuo Piiu näyttää ihanalta sinulla! Itselleni haluaisin nettisivuilta löytyneen Iina tai Pilvi pipon – ihania molemmat. Ehkä minä arpaonnen osuessa kohdalle kykenen päättämään niiden väliltä ;)

anna sofia:

Tuo Leonia näyttää tosi makeelta! Passaa hirmuisen hyvin sinulle tuon kuvan perusteella, eli ehdottomasti käyttöön vain! Itse en ole mikään eläinkuosifani koskaan ollut, mutta silti tykkään tuosta hatusta. Jännä juttu! :) Jos saisin itselleni valita jonkun, päätyisin tuohon siksak-kuvioiseen tummanharmaa-valkoiseen huiviin. Se sopisi omaan tyyliini kuin nenä päähän.

juusto:

Minun mielestäni sinulle sopi parhaiten juuri tuo leopardikuvioinen Leonia :D Kuosi ja tekstuuri ovat jännittävät. Kuitenkin simppeli malli ja maanläheiset sävyt tekisivät helpoksi yhdistää moniin eri asuihin :)

Käykäähän tsekkaamassa sähköpostinne! Ja kiitos kaikille osallistuneille. :) Jos jokin hattu jäi hampaankoloon, niin Katille vain sähköpostia KN Collectionin sivujen kautta ja kyselemään!

Photos: Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts