20/10/15

Road (to heaven)

7 55 suad

Kävin reilu kuukausi sitten Tavastialla kuuntelemassa livenä Rhyeta ja herran lämppärinä toimi ihana, viimeinkin soolouraansa starttaileva Suad. Olin erityisen innoissani lämppärinimestä, koska maksaisin mieluusti ihan vaikka erikseen päästäkseni kuuntelemaan Suadin laulantaa.

Koska neitokaisen esikoisalbumi ei ole vielä ilmestynyt, suurin osa Tavastialla kuulluista biiseistä oli entuudestaan minulle tuntemattomia. Useampi biisi onnistui silti herättämään ihastuksen värinöitä jo ensikuulemalla ja olenkin siitä lähtien innolla odotellut, koska saisimme kuulla lisää maistiaispaloja tulevalta esikoislevyltä.

Ja tänään tuo hetki viimein koitti, kun juuri se keikalla lempparikseni heti ensikuulemalta kiilannut kipale viimein julkaistiin Soundcloudissa. Road-biisissä on niin taivaallisen ihana melodia ja tunnelma, että huh. Tämä musiikki tekee onnelliseksi, kiitos Suad.

Translation: Fantastic new music by Suad. I’ve been waiting for her to release this song ever since I heard it a bit over a month ago on a gig and finally it happened today. Can’t wait for the new album to come out! Thank you Suad, your music truly makes me happy.


Photo: Suad

Tags:

Categorised in: Musiikki

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts