18/10/15

Suomalainen katumuotibongaus Pariisissa: Saara Sihvonen

8 56 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taannoisella Pariisin reissullani törmäsin jälleen ihanaan tuttuun naamaan, kun oma maailmalla menestyvä mallikaunottaremme Saara Sihvonen pyrähti Marimekon casting-tilaisuuteen. Tuo mimmi on kyllä sellainen annos auringonpaistetta ja hyvää tuulta, että sillä energialla lämmittäisi varmaan pari kerrostaloa. :D

Nappasin Saarasta katumuotikuvan samassa yhteydessä, kun mimmi näytti kokomustissaan niin hyvältä, kuten aina. Kerroksia, erilaisia tekstuureja, läpikuultavaan ohutta ja mokkaisen paksua samassa setissä – niistä aineksista on onnistunut kokomusta asu koottu!

Translation: Beautiful Saara Sihvonen spotted in Paris – looking lovely as always. :)

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • not too modest

  Niin laiha! Eikö Pariisikin kieltänyt alipainoiset mallit? Todella kaunis tyttö (aivan ihana hymy!), mutta apua, reisi on yhtä ”paksu” kuin pohje!

  • Niin, mallit ovat hoikkia ja sitä heiltä tällä hetkellä työssään myös vaaditaan. Kun mimmi on noin huiman pitkä, niin hoikkuus tietysti vain korostuu. Mutta mitä jos kerrankin annettaisiin ihmisen olla sen painoinen kuin on? Jotenkin vain tylsää, että joka kerran tämän tyyppisissä jutuissa huomio keskittyy vain ja ainoastaan siihen ihmisen painoon. Kasvotusten Saara ei ole millään tavalla sairaalloisen oloinen tai näköinen.

   Malli- ja muotimaailman ihanteista voidaan keskustella, mutta minusta se ei edesauta asiaa millään tavalla, että kauhistellaan jokaista yksittäistä mallia kovaan ääneen.

 • Ihana kaunis tyttö, iloisuus paistaa kuvista läpi :). Pakko kommentoida tuohon ekaan kommenttiin, että toiset vaan ovat luontaisesti erittäin hoikkia ja pitkä raajaisia. Oma lapseni on sellainen ja on kyllä saanut koko elämänsä kuulla kysymystä, syötkö sä mitään? Se ei tunnu kovin kivalta. Olen joskus miettinyt, että mitäs jos pullukalta kysyisi, syötkö sä vähän liikaa? Ei tulisi monella mieleenkään.

  • No tästä olen juuri itse kirjoittanut myös monet kerrat blogihistorian aikana. Olen itse joskus ollut se tyttö, joka sai päivittäin vastailla uteluihin syömishäiriöstä ja kuunnella jatkuvaa kauhistelua langanlaihasta kropastaan, vaikka söi aivan normaalisti ja voi hyvin. Siksi minusta on tullut aika allerginen muiden ulkonäön tai painon julkiselle ääneen kauhistelulle ja kommentoinnille. Kaksinaismoralismi jyllää tässä asiassa armotta: useimmat ymmärtävät, ettei ylipainoa ole soveliasta kommentoida, mutta jotenkin kummasti hoikan ihmisen olomuotoa saa arvioida aivan vapaasti.

   Meitä on täällä monen kokoisia ja muotoisia eikä minusta ole tarpeen survoa kaikkia samaan muottiin. Julkisuudessa ja muodin parissa esitettävä naiskuva voisi olla monipuolisempikin, mutta se ei tee jokaisesta hoikasta mallitytöstä sairasta anorektikkoa. Alalle toki hakeutuvat ja siellä menestyvät parhaiten juuri ne tytöt, joilla on luontaisia fyysisiä edellytyksiä nykyhetken ”ihanteen” täyttämiseen. Joukossa on varmasti niitäkin, joille näin hoikka olemus ei ole normaalitila, mutta sitä, kumpaan ryhmään tuntematon mallityttö sattuu kuulumaan, ei kukaan ulkopuolinen pysty pelkän ulkonäön perusteella päättelemään.

 • SSSsss

  On totta, että toisen hoikkuuden taivastelu ei ole sen tahdikkaampaa kuin ylipainonkaan ihmettely. Varmasti se voi harmittaa myös kuvissa esiintyvää Saaraa, jos hän lukee blogiasi. Pohdin kuitenkin, miksi juuri tässä tapauksessa tulisi teeskennellä ikään kuin joku ilmiselvästi näkyvä asia ei olisi olemassa. Eikö erityisesti se vie kaiken kieroon, jos jostakin asiasta ei voi keskustella vaan täytyy hyssytellä?

 • Kerttu

  Mielestäni yksikään kommenteista ei ole hyssyttelevä tai pyri sulkemaan silmiä siltä mitä kuva esittää. Mutta mitä kuva esittää? Yksi näkee todella hoikan naisen, yksi inspiroivan kuvan mustasta mokkahameesta, joku ehkä kaipaa Pariisiin tai ihailee valokuvaa valokuvana. Paino tai sen puute on mahdollista ottaa keskustelun keskiöön jokaisen yksittäisen, ihmistä esittävän kuvan kohdalla, joita mikä tahansa kommentointimahdollisuuden sisältävä blogi tai muu alusta tarjoaa. Se, että niin ei kuitenkaan tehdä tai jos siihen ollaan hieman kyllästyneitä, ei tarkoita että kuvassa on virtahepo olohuoneessa. Päinvastoin, täälläkin asiaa käsiteltiin tiiviisti jo monesta eri näkökulmasta.

 • Qjs

  kaunis saara! en tiedä, miksi olen juuri hänen ja anna nevalan uria jäänyt innolla ja pienellä suomi-ylpeydellä seuraamaan? ehkä koska suosikki jo televisioajoilta? mutta hienosti menee ja molemmat vaikuttavat niin herttaisilta! hienosti menee tytöt!

Related posts