18/10/15

Brunssikateusvaroitus

7 59

Kyllä sitä saa ihminen olla kiitollinen, että lähipiiristä löytyy sellaisia tyyppejä, jotka rakastavat järjestää, värkätä, leipoa ja laittaa. Pääsin nimittäin tänään taas nauttimaan niin ihastuttavaa ja herkullista brunssia rakkaan ystäväni Vienan luona, että kokemus hiveli kyllä jokaista aistia. Sen sanon, että jos Viena joskus haluaa keksiä itselleen ihan uuden uran, niin joku kattausmestari tai juhlasuunnittelija ei olisi välttämättä ollenkaan huono vaihtoehto! Tosin tämä neito hoitaisi kyllä näppärästi cateringinkin.

Itse en ole oikein sellaista järjestäjätyyppiä. Siinä missä jotkut nauttivat järjestää juhlia, puuhata ja organisoida, minä vain helposti otan paineita ja stressaannun, vaikkei varmasti tarvitsisi. Ehkä tämä on syy, miksi en koskaan järjestä mitään juhlia tai illanistujaisia kotona. Tosin tämä orastava skonssileipurin urani on tosin pieni askel uuteen suuntaan… ;)

Joka tapauksessa on varoitettava, että nämä Vienan luona nappaamani herkulliset kuvat saattavat aiheuttaa brunssikateutta sekä nälän kurnintaa mahanpohjassa. Olisi hauska kuulla, kumpaan kastiin te muut kuulutte? Puuhaintoisiin järkkäilijöihin vai saamattomiin stressierkkeihin? :D

Translation: I have to say I am a very lucky girl because I have such amazing friends. Today one of them made me this brunch that may make you hungry and jealous. :D If she ever decides to change her career, I think she would make an excellent party planner or some sort of brunch wizard!

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Elämä

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pin

  Ääk, ihana! Kauniit värit, kukat ja mahtavan näköiset herkut. Juurikin pari kuukautta sitten kävin keskustassa tyyriillä brunssilla, ja voi mikä pettymys. Näistä kuvista voisin itsekin innostua väsäämään oman – ainakin tietää mitä saa ;)

  • No eikö! :) Ja niinhän se menee, että monesti kotona saa parempaa edullisemmin, jos vain jaksaa laittaa ja näpertää. Mutta toisaalta on siinäkin puolensa, kun pääsee istahtamaan jossakin toisaalla (vaikka sitten ravintolassa) valmiiseen pöytään eikä tarvitse itse valmistella tai korjata jälkiä. Mutta ehdottomasti peukku ainakin satunnaisille kotibrunsseille!

 • Iida

  Olen ehdottomasti sitä jälkimmäistä sakkia, joka ei yhtään tykkää järjestää mitään. Ruuanlaitto ja leipominen eivät ole mitään intohimojani, joten yritän selvitä mahdollisimman minimillä sillä saralla. Välillä oikein hävettää tällainen, sillä en ole vieläkään saanut järjestettyä uudessa omassa asunnossani esim. tupareita kavereilleni juurikin tästä syystä. Ja olen siis asunut nykyisessä asunnossani lähes puoli vuotta…

  • Lohdullista, etten ole yksin tämän järkkäilyangstini kanssa. :D Ja mitä tuohon tupareiden järjestämiseen tulee, niin älähän kuule murehdi, vaikka et puolen vuoden jälkeen ole vielä saanut aikaiseksi järjestää. Minä olen asunut tässä nykyisessä kodissani 2,5 vuotta, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi. :D

 • Lullah

  Hirveen kiva kattoo tämmösii kuvia ku tajusin just et mulla ei oo kämpillä aamiaista :O ja koska nyt on syyslomaviikko (ja mulla kurssi..) nii Lafkallakaan ei oo kahvio auki.

  Mutta ah ihanan herkullisilta näyttää :3

 • Ihastelinkin (ja vähän kuolasinkin) tätä kattausta jo sun snapchatin puolelta melkein reaaliajassa. Näytti niin kauniilta ja herkulliselta, että jäi omat ruuat auttamatta toiseksi – ellei jopa kolmanneksi samoin tein.

  Olen enempi puuhaintoinen järkkäilijä. Useimmiten tosin jää järkkäämättä ihan vaan sen seuranpuutteen vuoksi. Kun tarpeeksi usein saa vastaukseksi vain kiirettä ja kalenterin sorvaamista tai ihan vaan mielenkiinnottomuutta, niin eipä tässä enää viitsi järjestellä kuin kerran pari vuoteen – kun on ensin käyty ne kalenterit läpi useasti. Toki voisi kattaa ja laittaa kauniisti vain itselleenkin, mutta… ei se ole sama. :(

 • Järjestän niin harvoin juhlia kotona, että kyllä niihin tulee panostettua silloin, kun niitä on…

  Esim. tämän viikon lauantaina bestikseni ja poikikseni tulevat kylään. Olen aloittanut menun suunnittelun jo kk sitten. :D Lopulta päädyin kahteen helppoon reseptiin: suolaiseen piirakkaan ja mustikkapiirakkaan. :)

Related posts