16/10/15

Japani-viboja

5 69

Punainen oli joskus muinoin lempivärini ja omistin paljonkin punaisia vaatteita, mutta taisin saada väristä joskus yliannostuksen, koska varmaan viimeisen 10 vuoden ajan en ole osannut käyttää sitä ollenkaan. Nautin nykyään punaiseni lähinnä huulipunien ja asusteiden muodossa, vaikka vaatekaapista toki löytyykin muutaman poikkeus sääntöön.

Mietin jossain vaiheessa jopa tämän huivin kanssa, että onkohan tämä nyt liian punainen, että tuleekohan sitä ollenkaan käytettyä. Mutta itse asiassa huivi on ollut aika täydellinen piristysruiske muuten hillityn värisiin asuihin. Nyt kun kaapeista on taas saanut kaivella kaulan suojaksi lämpimämpiä huiveja, tartuin jostain syystä melkein ensimmäisten joukossa juuri punaiseen.

Jostain syystä tästä asusta tuli minulle vahvat Japani-vibat – ehkä se on tuo pallopaita, ehkä vain koko tyylin siluetti, mutta joku Comme des Garçons -vivahde sieltä puskee ajatuksiin. Ja se ei ole ollenkaan huono assosiaatio se, mutta jotakin ihan uutta minulle. Ja silti tunnen oloni tässä tyylissä niin kotoisaksi, että viiletin samaiset kamppeet päälläni viime viikollakin useampana päivänä.

Ja nuo rillit… Osa tutuista tuntuu oikein hätkähtävän nähdessään minut nämä silmälasit päässä. Ehkä se on tottumiskysymys? On joka tapauksessa hauskaa, että nykyään silmälasejani kommentoidaan lähes päivittäin – ja tähän mennessä palaute on ollut yksinomaan positiivista. Valinta taisi siis osua nappiin!

Translation: My outfit from yesteday, and last week. And week before that. Something tells me I kinda feel comfortable in this style. :D

Takki // coat Never Denim*, neule // sweater Lindex*, farkut // jeans Topshop, kengät // sneakers Adidas*, kashmirhuivi // cashmere scarf COS, silmälasit // glasses Marimekko*

* saatu blogin kautta // gifted

 

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts