15/10/15

Hattuhuumaa (+ kilpailu)

193 94

Kilpailu yhteistyössä KN Collectionin kanssa

Ai että rakastan syksyä pukeutumissesonkina! Olen yrittänyt kuluneen vuoden aikana hiukan aktivoitua hattujen käyttäjänä, mutta toistaiseksi melkoisen huonolla menestyksellä – siitäkin huolimatta, että rakkaalla ystävälläni Katilla on oma hattumerkki ja -mallisto KN Collection. Tämän syksyn kokoelma on kuitenkin niin kiva, että taidan viimein minäkin aktivoitua hattuasioissa. Ja vielähän ei ole myöhäistä toteuttaa sitä alkuvuoden lupaustani käyttää enemmän hattuja. ;)

Meille on Katin kanssa muodostunut tavaksi pitää joka syksy pienet hattukuvaukset, joihin olen aina valinnut omia lemppareitani kauden mallistosta. Hatuista on vaikeaa valita vain muutamaa suosikkia, mutta tuo lierillinen Hanna-hattu (yllä beigenä ja alempana mustana, sekä tässä aiemmassa postauksessa harmaana) on kyllä aina yhtä ihastuttava. Toinen lempparini on tuo pienellä lipalla ja hauskalla kohokuosilla varustettu Stella-hattu.

Kati on muuten nimennyt tänä vuonna yhden hatuista minun mukaani ja suloinen myssy on saanut nimekseen Jenni R (alla petroolin värisenä ja harmaana). :) Tänä vuonna mukana on ihanien hattujen lisäksi myös unelmanpehmeitä ponchoja merinovillasta ja kashmirista sekä hauskoja kuviohuiveja.

Muistuttelen tässä samalla, että jos haluatte päästä itse sovittelemaan KN Collectionin hattuja, niin merkki pitää tänäkin vuonna kojua pystyssä Messukeskuksen I love me -messuilla tänä viikonloppuna (osasto 3 a 1).

Jos et pääse messuille sovittelemaan, niin KN Collectionin hattuja löytyy myynnistä ainakin Sokokselta, Haloselta, Stockmannilta (vain Helsinki), Kekäleeltä, Björkqvistiltä, Moda Jokiselta sekä lähes kaikista Moda-liikkeistä. Koko malliston puolestaan voi tsekata merkin omilta sivuilta.

Ajattelimme Katin kanssa tällä kertaa ilahduttaa teitä pienellä syksyisellä kisalla, joten jos haaveilet kauniista syyshatusta tai -huivista, niin kannattaa olla nyt tarkkana! Saan jakaa kolmelle onnekkaalle mieleisensä tuotteen KN Collectionin syysmallistosta ja pääset osallistumaan kisaan näin: kerro tämän postauksen kommenteissa, mikä tämän postauksen hatuista ja/tai huiveista on mielestäsi kivoimman näköinen minun ylläni? Kerro myös, minkä huivin tai hatun valitsisit näistä mieluiten itsellesi? Nyt on myös erinomainen tilaisuus esittää KN Collectionille palautetta ja toiveita hattumalleista ja niiden väreistä tulevia mallistoja ajatellen. :) Jätä kommenttisi viimeistään su 18.10.2015 mennessä toimivan sähköpostiosoitteen kera, niin olet mukana kisassa!

PS. Mitäs muuten tuumitte tuosta leopardikuvioidusta Leonia-turbaanista? Mietin vähän, että uskaltaisinko käyttää sellaista… :D Mikä on teidän tuomionne?

Jenni R.

Leonia

Piiu

Piiu

Hile

Stella

Jenni R.

Hanna

Leja

Berit

Photos: Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

193 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SallaH

  Ehdottomasti Leonia näyttää eniten mielestäni Sinulta, Jenni! Veikeää särmää, hienostunut steitmentti.
  Pelaisin itse varman päälle, joten valintani on yhdistelmä harmaata – Jenni R. harmaana ja tuo rauhallinen, mutta selkeä ”shakkiruutukuvio” harmaassa kaulaliinassa. Toisaalta Leonia malli on ihana, siitä voisin valita ehkäpä jonkin basicimmän kuosin tai vain yksivärisenä :) Katin hatut on ihania!

 • Riikka

  Juuri eilen ihastelin KN Collectionin hattuja Stockalla, aivan upeita! Sinulle sopii kyllä ihan jokainen noista hatuista, mutta ehkä tuo Stella on eniten sinun näköisesi. Sen varmaan ottaisin itsekin, tosi kiva!:)

 • Sille

  Hile on todella makea sinulla! Itse ottaisin Stellan :)

 • Silja

  Mielestäni nuo lipalliset mallit pukevat sinua Jenni oikein hyvin! Mutta ihastuin itsekin kyllä tuohon Leoniaan, sillä sinänsä villissä leopardikuviossa on tällä kertaa sopivan hillityt sävyt!

 • Neelia

  Stella sopisi sinulle hyvin! Itse valitsisin jonkun harmaan tupsullisen myssyn :) . Minulla onkin jo jokunen merkin hattu, ihania ovat!

 • Saaruli

  Mielestäni sulle sopii parhaiten Hile ja Leonia! Leoniassa on tiettyä tyylikkyyttä ja leikkisyyttä samaan aikaan, vähän niinkuin sinussa. :) Itselleni valitsisin Stellan, pienen pieni lippa suojaa talvella silmälaseja ja silmämeikkiä enimmiltä lumihiutaleilta (mikään ei ole yhtä ärsyttävää, kuin rilleihin sulavat lumihiutaleet!) ja koko päähine on tupsua myöten rennon tyylikäs. Ihania hattuja tosin kaikki. :)

 • Nannil

  Hile ja Hanna olivat suosikkejani, gorgeous! Ottaisin jommankumman mustana, love it!

 • viiviK

  Sinulle hile sopi parhaiten ja itselleni haluaisin hannan, vaikka tuo hile olis kyllä ihanan erillainen :)

 • TinttiS

  Kyllä sulle tuo oma nimikkohattu sopii kauniisti, varsinkin harmaana! Ihana kokoelma kaiken kaikkiaan! Itselle valitsisin tuon Stellan harmaana. :)

 • Tuo ihana sininen huivi tuossa Berit-kuvassa on niin upean värinen päälläsi, että suosikikseni valitsisin kyseisen kokonaisuuden. Itselleni sen sijaan toivoisin tuon Hanna-hatun mustana:-)

 • LK

  Sinulle Jenni sopii niin loistavasti hatut, että tuli tosi vaikea valinta. Ehkäpä Hile ja Berit. Itse voisin ottaa Hannan. Toisaalta talvigarderoobissani on myös rennon pipon mentävä aukko, joten Beritkin kelpaisi.

 • laura

  Toi Leonia sopii sulle mielettömän hyvin1 Ihana. Itselle valitsisin sun nimikkohatun tai Stellan. :)

 • Sara

  Minusta sinulle sopii parhaiten Berit tai Leonia, tai ehkä se johtuu muuten vain niin tosi kauniista kuvista! :D Itselleni ottaisin mieluiten Hanna-hatun beigenä! On se vaan niin nätti…

 • Norsi

  Sinun ylläsi pidän eniten juurikin tuosta Hanna-hatusta, mutta itselleni valitsisin Hileen, kun huopahattu kaapista jo löytyy.

  Ihania hattuja ja huiveja!

 • Ninne

  Sinulle sopii mielestäni parhaiten petroolin värinen Jenni R, korostaa mielestäni kauniisti vaaleaa ihoasi.

  Itselleni valitsisin näistä hatuista beigen Stellan. Ihana!

 • Jutta

  Oma suosikkini on ehdottomasti Hile ja sen kanssa tuo sik sak -kuvioinen huivi! :)

 • Tulina

  Stella molemmissa väreissä näyttää kivoimmalta päässäsi; hauskan leikkisä jne. Itse valitsisin Piiun etenkin jos sen saisi sellaisessa juuri oikeanlaisessa pinkissä/vaaleanpunaisessa sävyssä.

 • mq

  Sinun päälläsi näissä kuvissa suosikikseni nousi stella. Itselleni taas huolisin erittäinkin mielelläni harmaan piiun.

  (sattuipa muuten sopivasti, juuri pari tuntia enne postausta googlettelin, että mikäs se pupulandiassa esillä ollut hsttumerkki olikaan. Tämä talvena nimittäin haluaisin kulkea hatussa ainaisten lörppäpipojen sijasta ja nämä hatut ovat aivan ihania!)

 • Maiai

  Hile ja siksak-huivi :)

 • sinisyys

  Sun päässä tykkään Hannasta ja sitten noista turbaaneista, joita en osaisi ehkä itse käyttää. Minä haaveilen lipallisesta Stellasta. Sellainen pelastaisi monta tuulista ja sateista hetkeä pääkaupungin talvessa.

 • Pihka

  Voi tuo stella on ihanin! Kuvakin jotenkin niin kaunis ja seesteinen. Sen varmaan itsellenikin valkkaisin.

 • Laura

  Mun mielestä toi Leonia tosiaan sopii sulle, ehdottomasti käyttöön! Myös hile on todella kivan näköinen sulla, vaikka kaikki kyllä sopii hyvin.

  Itselleni ottaisin varmaankin tuon Hanna hatun tai sitten nettisivuilta bongaamani Linan. :)

 • Kerttu

  No nyt on mistä valita: vautsi, miten hienoja hattuja ja huiveja! Minusta on ennenkin tuntunut, kuin KN Collectionin hatut olisi suorastaan sinulle suunniteltu Jenni. Mielestäni kaikki sovittamasi hatut näyttävät hyvältä (todellakin peukku Leonialle). Mielestäni sinulle käy ihanasti tuo ensimmäisessä kuvassa oleva vaaleasävyinen huivi sekä oma nimikkohattusi harmaana.

  Itse olen vannoutunut pipoihminen, mutta voisihan sitä joskus toisenlaisiakin hattuja kokeilla. Pelkkien kuvien perusteella valitisin itselleni Jenni R. hatun harmaana: se on yhä yhä pipomainen, mutta astetta tyylikkäämpi.

 • Hannanen

  Mielestäni sinulle sopii parhaiten Stella ja itse valitsisin Hannan :) Ihanan näköisiä kaikki !! :)

 • TainaK

  Sulle sopii hatut ylipäätään tosi hyvin, mutta jotenkin tykästyin Hileeseen sulla tällä kertaa eniten. Ehkä sen vintagevibat purivat nyt erityisesti :)
  Itse ottaisin Hannan päähäni mielelläni!

 • Mää äänestän sun yllä Hile-hattua, tulee vähän samaa fiilistä kuin siinä Jellyn (muistankohan sun alter egon nimen oikein? :D) rusetissa.

  Itelle valkkaisin Stella-lippiksen, joka on supernätti!

  KN Collectionille ei oo palautetta mutta sulle on, toivoisin nimittäin vähän isompaa/selkeämpää fonttia tuohon leipikseen. Ainakin näin likinäköisenä pitää tihrustaa vaikka rillit olisikin päässä (ja vielä vasta pestyt). Muuten uus ulkoasu on ihana!

 • uiui

  petrooli jenni r sopii sinulle täydellisesti!
  itse valitsisin leopardi-leonian, turbaanimalli kiehtoo ja leopardikuosi on tosi onnistunut hatussa!

 • enni

  Mielestäni juurikin tuo Leonia on aivan ihana sulle! Itselleni valitsisin mustan Hannan – sen tyylisiä näkee nyt paljon ja olen niihin aivan ihastunut, vaan rahapussi ei ole sallinut sellaista ostaa…

 • Johanna

  Kyllä tuo Jenni- hattu on oikein ihana sinulle! Itselleni haaveilen tuota Stellaa, jonka olisinkin ostanut jos kaupassa olisi sopiva koko ollut…

 • Piia

  Musta tuo Leonia sopii sulle itse asiassa parhaiten. Jotenkin hyvin natsaa tuo väri sun kasvoihin :) Itse ottaisin Hileen, miten nätti!

 • Suvi

  Mä tykkään tosta Hileestä ja Beritistä sun päässä eniten; tosin Beritissä saattaa vaikuttaa myös tuo kasvot kokonaan näyttävä kuvakulma. Kuvan värit ja tuo Berit istuu yhteen täydellisesti!

  Itse ottaisin ehkä tuon mustan, kohokuvioisen Stellan, mutta haluaisin kyllä kokeilla Hilettäkin!

 • Tiiu

  Kaikki ovat kyllä upeita! Mutta koska toivoit lukijoiden valitsevan suosikkityylin näistä, valitsen Hile-tyylin näyttävimmäksi. :) Valinta oli kyllä haastava. Voisin kyseisen tyylin valita myös itselleni, etenkin hatun osalta – siihen ihastuin täysin.

 • Kyllä pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen on sanottava että kyllä tuo Stella on minun suosikki, sekä sinun päässäsi että toivottavasti minun päässäni!
  Valitseminen kahden Stellan väliltä postauksesta on toistaiseksi ihan liian mahdoton tehtävä. Ehkä se on tuo kohokuvioinen sitten kuitenkin.

 • Hennas

  Mielestäni sulle sopii näistä parhaiten Stella beigenä. Itse tykästyin Lejaan ja se voisi mahdollisesti olla oma valintani.

 • Anska

  Sinulle sopivat kaikki hatut, kannattaa ehdottomasti käyttää niitä enemmän. Suosikkini on petrooli nimikkohattusi, sen valitsisin myös itselleni.

 • Eveliina

  Hei Jenni! Tuo lipallinen Stella hattu sopii sinulle todella hyvin ainakin omaan silmääni. Varmasti erinomainen myös suomen syyssäähän. Itselleni valitsin jo pitkään toivelistalla olleen mustan Hanna hatun. Se on aivan upea. Pidän paljon näistä jokavuotisista hattupostauksista.:)

 • Ella

  Leonia on kyllä superkreisiihana ja käy sulle tosi hyvin näyttämättä edes överiltä. Yllättävän chic! :)
  Itse en ehkä leopardinaiseksi uskaltaisi heittäytyä joten valitsisin söpön stellan <3 ehkä pipokaudesta tulisi näin vähän inspiroivampi :)

 • Anneca

  Aivan ihania hattuja! Sinulle sopii mielestäni tuo ylemmän kuvan Stella. Itse ihastuin useampaankin hattuun, mutta en tiedä mikä niistä itselleni sopisi. Jos saa valita vain yhden, niin nettisivuita löysin Lyylin. :)

 • Katri

  Tuo beige Hanba-hattu sopii sinulle loistavavasti! Itselleni valitsisis ehkäpä musta Stellan – kaikki hatut ovat kauniita ja tahtoisin niistä ihan jokaisen.

 • Katri K

  Kivoimman näköinen sinun päässäsi on nimikkomyssysi, Jenni R petroolina :) Itselleni valitsisin tumman Stellan. Leopardikuosille ehdoton ei! :D

 • SiniM

  Koska olen totaalisesti hurahtanut turbaaneihin, niin sinulle, Jenni, sopii mielestäni parhaiten Hile ja saman valitsisin myös itselleni. Eikä pieni bling tee koskaan pahaa

 • AP

  Sinulle sopivat kaikki päähineet, vaikea valita parasta. Oma valintani olisi lipallinen ylemmän kuvan Stella.

 • Riikka

  stella ja hanna hatut ? looove ♥️

 • juusto

  Minun mielestäni sinulle sopi parhaiten juuri tuo leopardikuvioinen Leonia :D Ja saman huolisin mielelläni itsellenikin!

  Kuosi ja tekstuuri ovat jännittävät. Kuitenkin simppeli malli ja maanläheiset sävyt tekisivät helpoksi yhdistää moniin eri asuihin :)

 • Janika

  Berit, Piiu ja Hile sopivat sinulle kauniisti. Paras on ehkä Hile, hauska ja hillitty samaan aikaan. Itse ottaisin Piiun. Leoparditurbaani on kyllä myös upea!

 • annae

  Voi, toi kohokuvoitu Stella-pipo on aivan ihana! Sullehan sopii hattu kuin hattu, mutta nyt sait kyllä mutkin haaveilemaan omasta lippapiposta :—)

 • Maini

  Sinulle sopivat kyllä kaikki (miten jollekin ihmiselle voikin sopia kaikki hatut?! :) mutta ehkä parhaiten nimikkohattusi sekä Stella. Itsellenikin ottaisin Stellan harmaana

 • Heidi

  Hile näyttää sulla pahuksen särmältä! Itselle valitsisin Hannan, oonhan siitä jo useamman syksyn haaveillut.

 • Heli

  Jennille söpö Stella, itseä viehättää Berit-kuvan kokonaisuus :)

 • Liiso

  Sulle sopii kaikki mutta ehkä kannattaisin kuitenkin eniten hauskaa leoniaa. Itse valitsisin noista stellan mustana

 • Sirkku

  Voi Hanna näyttää niin hienolta sinulla, mutta kyllä nuo kaikki sopivat hyvin. Itse ehkä valitsisin Stellan. Voi hatut on ihania, niitä soisi käytettävän enemmän.

 • Laura

  Aivan ihania ovat kaikki ja todella hyviltä näyttävät ylläsi :) Sinulle parhaiten mielestäni sopivat juurikin tuo Leonia tai sitten Stella. Itselleni valitisisin Piiun harmaana. Myös Berit on aivan näköiseni, mutta pipoja löytyy jo omasta takaa, kun taas tuollainen hattu olisi jotakin uutta. Itsekin haluaisin käyttää enemmän hattuja, se toisi pukeutumiseen tiettyä viimeistelyä, mutta tämä vaatinee hieman totuttelua. Varsinkin lierillisissä hatuissa koen näyttäväni jotenkin oudolta, vaikka ajatuksellisesti (ja muiden yllä) pidän tyylistä todella paljon. Sinulla myös tuo Hanna näyttää kyllä tosi hyvältä :)

 • sannami

  Hile sopii sinulle todella kauniisti. Myös Stella on suosikkini sinulla – itselleni lippamalli ei ole ainakaan vielä sopinut, joten aina katson ”kateellisena” kun se sopii jollekin noin hyvin :)
  Itselleni valitsisin Jenni R pipon petroolin värisenä , sillä kaipaisin siistiä ja lämmintä pipoa talveksi.

 • Janna Rantanen

  Mielestäni tummanvihreä Stella-hattu näyttää todella kauniilta päälläsi! Kaunein huivi sinun päälläsi on ns. korikuvioinen harmaa huivi. Omat suosikkini pitkän harkinnan jälkeen ovat musta Hanna-hattu ja juurikin tuo korinpunontaa muistuttavaa kuosilla kuvioitu harmaa huivi. Valinta oli vaikea, sillä asusteet ovat todella kauniita! :)

 • Hanna hattu on suosikkini. Tykkään erityisesti Stellasta sulla ja kenelle tuo Leonia sopii jos ei sulle :). Se on cool ja samalla hauska.

 • wuuh

  Kyllä tuo nimikkohattusi sopii aikalailla :) Ja myös Stella! Itseä alkoi houkuttaa tuo Hanna ja Berit. Kyllä kelpaisi olla!

 • Iida

  Minusta sinulle sopisi parhaiten musta Hile-hattu. Jos itse saisin valita, ottaisin harmaan Hanna-hatun ja harmaan shakkiruudullisen huivin.

 • lottay

  Stella ja Hanna!! Joten mieluisesti ottaisin jomman kumman itselleni.

 • mses

  Sinulle sopii mielestäni parhaiten oma nimikkohattusi. Tuo harmaa on aivan upea. Itselleni varmaan sopisi parhaiten Stella mustana. Siinä on kaunis pinta. Todellakin uskallat käyttää leoparditurbaania!

 • Fanny

  Voi, tuo Piiu näyttää ihanalta sinulla! Itselleni haluaisin nettisivuilta löytyneen Iina tai Pilvi pipon – ihania molemmat. Ehkä minä arpaonnen osuessa kohdalle kykenen päättämään niiden väliltä ;)

 • helssu

  Stella sopii sinulle tosi hyvin. Itselleni ottaisin Piiun harmaana.

 • Tuo tummanruskea Stella sopii sulle kuin koh hattu päähän :D haluun samanlaisen :)

 • irma

  Kyllä se vain niin on, että Jenni R sopii parhaiten kaimalleen! Ja itselleni valitsisin Piiun tai Beritin! Molemmat ihania <3 valinnan vaikeus iskee

 • Päivi

  Näkisin tuon Hileen sun yllä jopa osana iltapukeutumista! Joku ”vanhan ajan glamour” iltapuku ja tuo turbaani – avot! Itselleni ottaisin ehkä mieluiten Piiun ja Jenni R:n. Kaikki mallit on kyllä tosi onnistuneita mielestäni ja kyllä, uskaltaisit pitää tuota leoparditurbaania :)

 • Pin

  Kävin kurkkaamassa hattuja KN:n sivuilta: valtavan kauniita ja monipuolinen valikoima. Tykästyin eri tekstuureihin ja pintakuvioihin, jokaisessa tuntui olevan jokin juju. Väreistä sykähdytti erityisesti hiekan ja luumun sävyt. Malleista omaan päähän sopisivat varmaan parhaiten Joanna, Miranda tai Olga Bas. Sinulla Hanna-hattu näyttää upealta :)

 • Petra

  Kaikki hatut sopivat sulle todella hyvin, mutta ehkä toi Hanna toimii parhaiten. Itselleni valitsisin varmaankin ton Jenni R tai Stella hatun :)

 • Maria Antikainen

  Tosi nättejä hattuja! Täytyy itsekin käydä vaikka Stokalla sovittelemassa. Sulle sopii todella hyvin minusta kaikkikin nuo, mutta suosikkini ova Hanna beigenä ja Stella, ehkä kuitenkin Stella jos pitää toinen valita. Itse olen eniten kanssa kiinnostunut Stellasta.

 • Inkku

  Mielestäni sinulle sopii upeimmin Hanna-hattu. Itselläni näkisin ehkä parhaiten Stellan :)

 • Johanna

  Mielestäni nimikkohattu sopii sinulle todella hyvin! Etenkin petroolin värisenä! En ole itse hattujen käyttäjä, jotenkin ne eivät oikein istu päähäni. Sen sijaan olen kaulaliinojen suurkuluttaja! Itselle toivoisinkin samassa kuvassa olevaa sik-sak-kuviollista kaulaliinaa. Se näyttää niin ihana pehmeltä ja on todella monikäyttönen! :)

 • Merja

  Stellat ovat minusta näissä kuvissa parhaimman näköiset, erityisesti beige. Itselleni beige ei tosin sovi yhtään. Näistä kuvien vaihtoehdoista omaan päähäni istuisi varmaankin parhaiten musta Hanna.
  Hatut sopivat sinulle Jenni kyllä tosi hyvin!

 • Jaana Ijäs

  Tuo Leonia-turbaani on kuin sulle tehty! Eli se pukee sua mielestäni parhaiten (sekä myös Jenni R!) Ja rakastuinpa itsekkin tuohon Leoniaan :) Se olisi ihana piriste syksyn keskelle. Vaatekaappikin kun pääasiassa koostuu pääosin mustasta, harmaasta ja valkoisesta.

  jaanamariaijas@gmail.com

  Ihania tuotteita ja mielettömän laaja valikoima! Pitää kyllä ehdottomasti käydä tsekkailemassa tarkemmin ☺

 • Mup

  Stella sopii sinulle parhaiten. Kaunis, mutta sympaattinen samaan aikaan. :) Itselleni valitsisin tuon ensimmäisen kuvan mustan Stella Retron.

 • Ringa

  Stella sopii mielestäni sinulle parhaiten! Itse pitäisin juuri tuosta Stellasta tai Hannasta harmaana.

 • mikaaa

  Nimikkohattusi istuu mielestäni upeasti päähäsi :) suunnitteljan inspiraation lähde ja lopputulos täys kymppi! itselleni valitsisin hanna-lierihatun mustana – sellainen on ollut hankintalistallani jo pitkään.

 • Anni

  Jenni R. hattu näyttää hyvältä sinulla. Itselleni haluaisin huivin, joka sinulla on Hanna ja Jenni R -hattujen kanssa.

 • Outis

  Moi, sinulle sopii kyllä kaikki nuo hatut, mutta valitsen näistä nyt parhaaksi Hile myssyn. Säihkettä syksyyn! Ottaisin mieluusti sellaisen myös itselleni :)

 • Merope

  Hanna on ehdottomasti lempparini ja olen halunnut se pitkään itselleni. Myös Piiu näyttää päälläsi todella hyvältä :)

 • Norra

  Harmaa Piiu, yksi sulle, yksi mulle :)

  Tajusin yhtenä päivänä että lähes kaikki hattuni ovat mustia, enkä enää edes tiedä sopiiko koko väri minulle. Kevyempää väriskaalaa siis kaivataan.

 • LauraKoo

  Todella kauniisti käyvät väreihisi vaaleat Hanna- ja Stella- hatut, olen innostunut vaaleista väreistä kontrastina syksyn pimeneviin iltoihin! Ja aivan upea tuo Jenni R.- malli myös, hyväntuulinen, kuten kantajansa :) Itse valitsisin kuitenkin tuon kohokuvioidun Stellan, oijoi niin hieno!! Olen jo tosi pitkään silmäillyt hattua, kiitos myös vinkeistä, mistä voisi löytyä, jos jää tältä erää voitto keräämättä! Ihanaa kuulla näin inspiroivia yritystarinoita kuin KN Collection!

 • Tuia

  Parhaiten sinulle mielestäni sopii Stella. Varmaan osittain myös, koska se on se, minkä itsekin valitsisin

 • Saana

  Hile sopii mielestäni sinulle parhaiten! Itselleni ottaisin mieluiten Stella-hatun

 • Maiku

  Tuo Stella on aivan ihana! Minun unelmien hattuni :)

 • Maiku

  Sinulle sopii mielestäni nuo kaikki (jopa leopardikuvio) mutta parhaiten ehkä Hanna.

 • Seleel

  Hanna sopii sinulle erittäin hyvin. Itselleni ottaisin Stellan.

 • Kirs

  Oioi, tuo Leonia on kyllä upea sulla! Kelpuuttaisin mielelläni sen itsellenikin, mutta omistan jo liikaa turbaaneja :D. Myös siis Jenni R ja Hile ovat todella kauniita ja sopivat upeasti vaaleaan polkkaan. Huiveissa pidän erityisesti niiden värimaailmasta. Varsinkin tuo viimeisen kuvan sinisen sävy on kiva!

  Voi ei, olen himoinnut tuota mustaa Hanna-hattua jo jonkin aikaa, mutta nyt sormet alkoivat syyhytä tuon Leonian perään. Mutta ehkä tuo Hanna olisi tarpeen tuoden vaihtelevuutta turbaanieni keskelle :)

 • Hannam

  Oikeastihan sulle sopii noi kaikki! Paras ehkä mun mielestä sun päässä näissä kuvissa on toi harmaa Piiu-hattu! Tai toi sun nimikkohattu. Saako sanoa molemmat! Sanon kuitenkin! Itse tykkään tosta harmaasta huivista, joka sulla on noissa Piiu-kuvissa. Sen ottaisin siis itselleni! Tykkään kyllä yleisesti näiden tyylistä kovin ja samoin värimaailmasta. Toi harmaa huivi olis ihana myös viininpunaisena!

 • aino

  Stellat sopii sulle tosi hyvin! Itselle ottaisin mieluiten harmaan Piiun, vaikka muutkin on hurjan kauniita. Mallistossa on ilahduttavan paljon tuollaisia myssymäisiä/syvälle päähän asettuvia hattuja: pidän itse kovasti 20-lukua henkivistä cloche-hatuista ja noissa on hiukan samaa fiilistä! Myssymalleissa vaan näkee paremmin kuin todella syvään asettuvassa clochessa. ;)

 • Minusta Leja näytti parhaimmalta päässäsi, vaikka jokainen hatuista sopi loistavasti! Itselleni valitsisin tuon upean lierillisen Hannan, sillä sentyylisestä päähineestä olen haaveillut jo turhan kauan..

 • Karoliina_V

  Kaikki hatut näyttävät sopivan sinulle erinomaisesti, mutta sanotaan nyt vaikka Piiu, koska itse ihastuin siihen. Pitääkin kipaista Stockmannille hattuja sovittelemaan!

 • Inkku

  Jenni R. sinisenä sopii sinulle parhaiten. Pidän itse siitä myös eniten.

 • nimetu

  Kaikki kyä sopii sulle, mutta mun mielestä hile parhaiten :) Itelle haluisin hannan mustana.

 • Henza

  Sinulle sopii ehkä parhaiten tuo hile. Itse valitsisin luultavasti Hannan :)

 • AjN

  KN Collectionin päähineet iskevät omaan makuuni aina täysin, ja niin tälläkin kerralla – upeita! Omaan päähäni laittaisin kovin mielelläni ainakin Hileen, Jenni R:n, Hanna-hatun ja Berit-pipon; jos yksi pitäisi valita, niin täydentäisin hattuhyllyäni ihanalla Hile-myssyllä. Ja tämän huivihamstraajan on pakko mennä tutustumaan lähemmin noihin huiveihin! Sinulle valitisin varmaan Jenni R:n tai Hileen.. ja onhan tuo Leonia myös veikeä.

  Ihania kuvia, ihana sinä, ja ihania hattuja.

 • Mimu

  Onpa ihania hattuja! Sulle sopii mielestäni parhaiten tuo Stella. Itselleni ottaisin joko tuon harmaan Jenni R:n tai sitten tuon siksak huivin :)

 • Mimmu

  Sulle sopii älyttömän hyvin Stella, mutta omaan käyttööni ottaisin kyllä Jenni R:n harmaana! :)

 • Elise

  Sinulle sopivat kaikki hatut, mutta Piiu näyttää ehkä kivoimmalta.

  Itse valitsisin Beritin ja harmaan huivin.

 • Veera M

  Tuo Stella-hattu on täydellinen! Sopii sulle kuin nenä päähän (tosin niinhän ne kaikki..), ja on myös lähes samanlainen, mitä olen reilun vuoden päivät tässä metsästänyt.. Uusittu vaatekaappi on tuota hattua vaille valmis vastaanottamaan tämän Suomen ihanan talven.. ;D

 • Stella-lierihattu näyttää sinulla upealta, jotenkin lieri kehystää kasvoja niin kauniisti! Itse en ole lierihattuihminen siitä syystä, että tarvitsen päähineeltä nimenomaan korvien lämmitystä, koska ensimmäisessä syysviimassa minulla palelevat korvat! Siksi itselleni valitsisin Stella-hatun, joka sekin on lipan ja tupsun takia kivasti persoonallinen.

 • tintti

  Voi, sinulle sopii hattu kuin hattu, varsinkin jenni r ja hanna näyttävät erityisen hyviltä:). Itselle valitsisin stellan.

 • annamaia

  Tykkään tosi paljon sinisen ja beigen yhdistelmästä, joten sulle valitsisin beigen Stella-hatun ja samassa kuvassa olevan huivin ilman muuta kaveriksi. Itselleni kääntyisin myös Stellan puoleen, siinä on hauskuutta mukana!

 • Pömppä

  Kaikki noista hatuista sopii sinulle hyvin, mutta jos vain yksi pitää valita, niin Stella-kuvan kokonaisuus ja tunnelma mielyttivät kaikkein eniten. Itse ihastuin petroolin väriseen Jenni R. hattuun.

 • Tua

  Stella sopii sinulle erinomaisesti! Ihastelen tuon tyyppisiä hattuja muilla, mutta omaan päähäni ne eivät sovi sitten alkuunkaan. Valitsisinkin itselleni Hanna-hatun. :) Merkin sivut eivät jostain syystä toimi kunnolla koneellani, joten en näe kaikkia värivaihtoehtoja ko. hatusta. Tuo ensimmäisen kuvan beige tai sitten viininpunainen hattu olisi ihana. Eli jos Hannaa ei vielä tehdä viininpunaisena, niin voisi alkaa tehdä!

 • Emilia

  Sinulle sopii Hile todella kauniisti :) Itselleni ottaisin Stellan, kyseinen malli miellyttää tällä hetkellä kovasti omaa silmää. Upeita hattuja kaikki!

 • emmmyel

  Stella näyttää tosi kivalta sinulla, vaikka hatun mallia voisi pitää tietyllä tapaa hankalana yhdistää! Itse ottaisin todennäköisesti Hanna – hatun suojaamaan hiuksiani sateisessa syksyssä.

 • Kaisa

  Kuvissa kivoimmalta sinun päälläsi näyttää harmaa Piiu. Toki tuo Leonia on särmä. Sinunlaisesi tyylitaituri, jos kuka voisi helposti käyttää leoparditurbaania!

  Itselleni himoitsen tuota Jenni R-mallia.

 • Kaisa

  Kyllähän tuo nimikkohattu sopii sinulle kuin nenä päähän :) Itselleni ottaisin Stellan!

 • sariska

  Ehdottomasti Jenni R on eniten sinun näköisesi, mutta sinun nimestähän tuo hatun nimikin varmaan tulee ;) Hile on myös kivan näköinen päässäsi!
  Itselleni ottaisin Auran tai Hermionen. Auran on jotenkin kivemman näköinen, mutta Hermione yltäisi paremmin korville suojaamaan niitä syksyn viimalta pyöräillessäni töihin. Käytännöllisyys voittaa tällä kertaa eli Hermione it is!

 • Tiiiinah

  Tuo nostokuvan hattu on minusta kaunein ja sopii sinulle myös parhaiten :)

 • amanda

  Hanna sopii sinulle kuin nenä päähän! Itse valitsisin Stellan mikäli mahtuisi, pääni kun on niin suuri (tai ehkä hölmön muotoinen).

 • Mira Ruottunen

  Ihanimmat kuvissa olivat minusta tuo ekan kuvan Stella + huivi, Jenni R sekä Hile. Myös Hanna oli ihana, mutta noita lierihattuja on näkynyt blogeissa jo niin paljon, että myssyt vetivät minua enemmän puoleensa.

  Itselleni valitsisin tuon ekan kuvan Stellan, Jenni R:n (ehkä petroolin värisenä, toisaalta tuo vaaleanharmaakin + huivi on aivan ihana) tai Hileen. Ja hei, Leonian kaltaisia turbaaneita näkisin mielelläni paljon enemmän Helsingin katukuvassa, säväyttäisi todellakin tänä pimeänä vuodenaikana!

 • Saija

  Ihania hattuja kaikki. Sinulle sopii kyllä kaikki hatut ja huivit, mutta Stella hattu ehkä parhaiten! Itse ihastuin Jenni R turkoosiin hattuun.

 • Noora

  Nimikkohattusi Jenni R näyttää parhaimmalta päässäsi ja ihastuin siihen niin, että haluaisin sen myös mieluiten itselleni. :)

 • Irene

  Nimikkohattu Jenni R sekä sulle että mulle. Harmaa ruutuhuivi on myös ihana. Kiva, että löysin sun blogin :)

 • Johanna

  Hile ja Hanna ovat tosi hienot sinulla. Itselleni ehkä valitsisin Beritin ?

 • pöllö

  Sulle sopii kaikki, mut valkkaan kuitenkin Hileen. Itselleni voisi sopia Jenni R tai Stella!

 • Oho, kylläpä sulle sopii hatut hyvin, vaikea valita suosikkia! Toki nimikkohattu istuu sulle kuin nenä päähän, mutta harmaa Piiukin on suloinen (kelpaisi molemmat myös itselle!).

 • Jen

  Tykkäsin, että sinulla nuo Stella-hatut näyttää jotenkin todella kivoilta, rennon siisteiltä. Oi jos itsekin osaisin käyttää jotain vähän piristystä tuovaa hattua. Itse kallistuisin kuitenkin klassiseen beigeen Hanna-hattuun *ihana*.

 • Neitim

  Piiu ja Stella ovat ihania, Stellan ottaisin itselleni milloin vain :)

 • LauraV

  Sinulle sopii loistavasti lierillinen Hanna ja nimikkohattu Jenni R. Itselläni tulisi luontevimmin käytettyä Stellaa, näyttää ihanalta ja laadukkaasti tehdyltä :)

 • Anna

  Ihana kilpailu! Mielestäni Jennille sopii täydellisesti herkästi kimalteleva Hile-turbaani – malli on jo itsessään katseenkiinnittäjä, lisäksi mustan turbaanin pieni kimallus tuo harmaisiin syysaamuihin omaa hienostunutta arjen luksustaan. ;)

  Omaksi suosikikseni nousi hattu Jenni R. harmaana. Ostin Pupulandian innoittamana KN Collectionin jo legendan maineeseen kiirineen harmaan tuubihuivin vuosia sitten ja tämä hattu muodostaisi lempparihuivini kanssa täydellisen parin!

 • Jhhh

  Musta toi Hile on sun päässä ehdottomasti makein! Omaan tyyliin ei ehkä istuis mut sä näytät tosi tyylikkäältä ja naiselliselta ton kanssa. Ite valitsisin Hanna hatun, voisin kuvitella et se periytys sitten joskus mun lapsille, niin ajattomalta ja upealta se näyttää. :) huivitkin on tosi kivan näkösiä, itteeni iskee yksväriset mut ei kuosillisetkaan yhtään huonolta näytä!

 • maijavaan

  Leonia on ihana! Valitsisin juuri sen näistä itsellenikin. :)

 • SaR

  Beti ja Hile! :)

  Minulle Alma, jos ei nyt arpaonni suosi niin on pakko lähteä metsästämään tätä jostain1

 • HeidiP

  Leonia näyttää ihanalta sinulla, sopii silmien ja ihonsävysi kanssa. Tulee Pariisi mieleen :D Itselleni mieluinen olisi tuo siksak-kuvioinen huivi vaaleana :)

 • julle

  Minusta kaikki hatut sopivat sinulle ihan mielettömän hyvin, ehkä lempparini kuitenkin tuo leikkisä Leonia! Itse päätyisin Stellaan. Olen tuota mallia ihastellut tänä syksynä kovasti.

 • Anne

  Hienoja kuvia, sinua pukevat useimmat mallit. Tuo beige lierillinen Hanna pukee hatuista parhaiten, samoin kuvan beige-valkoinen huivi.

  Itselläni ei ole lainkaan ’hattupäätä’, useimmat mallit korostavat lähinnä huonoja puoliani. Toinen ongelma (joka näissä kuvissa on vältetty) on silmälasien ja hattujen yhteensopivuus, harva syvälle painuva malli sopii silmälasien käyttäjälle (useimmat mallit putoavat syvälle 54-koon hatuissa).

  Pidin kaikista huiveista, itselleni valitsisin tuon siksak-kuvioisen valko-mustan (Hile- ja Leja-kuvissa).

 • sonsaa

  Täytyy sanoa, että erityisesti tuo kuva, jossa sinulla on päässäsi harmaa Piiu-hattu, on upea, mutta hatut ovat kaikki niin ihania, että on vaikea valita yhtä suosikkia. Lisäksi pidän todella paljon noista huiveista, joissa on siksak- ja pärekori-kuviot. Oma suosikkini taitaa kuitenkin olla Stella-hattu!

 • lottas

  Harmaan värinen Piiu, Berit tai Hile olis varmaan omia suosikkeja :) toi leopardi-kuviollinen voisi olla ihan jännä… :D erikoinen, mutta ei paha! Huiveista menisin ehkä ihan tolla perus harmaalla.

 • Tiia

  Niin vaikea valinta, mutta mielestäni Hanna toimi sulla erityisen hyvin! :) ite valikoisin Stellan. Tosi somia kyllä kaikki!

 • Ulla

  Hah, tuo Stella sopii sulle niin hyvin että aloin jo itselleni harkita! Ihania !! Apua mikä valinnan vaikeus, itselle kumminkin valitsisin Hannan, sen tyylistä hattua olenkin jo pohtinut kauan.

 • HELVI PAJUNEN

  upeita lakkeja jos jonkun sais

 • Tiinan

  Sulle sopii näistä kaikki, mutta Leonia on ihanin:) Sen haluaisin itsellenikin!

 • MINTTU KAUPPILA

  jenninlakki sopis mulle !siitä opilaanin ihastuis myös

 • MINTTU KAUPPILA

  kaikki upeita

 • MINTTU KAUPPILA

  lämpiä hyviä ois tarpeen

 • MINTTU KAUPPILA

  jennin lakki upee

 • Mirtsu

  Ihastuttavimmalta päälläsi näytti harmaa Hanna ja Jenni R. Omassa päässäni pitäisin mielelläni mustaa Hannaa.

 • jenni

  Piiu harmaana on paras ja sitä haluaisin itsekin sovittaa. Jännästi minun silmään harmaa malli näyttää pehmeämmin laskeutuvalta kuin violetti versio, vaikka samasta hatusta kyse.

 • Silja

  Jenni R. ja Leja ovat minulle mieleisimmät ja kivoimmat myös sinulle. Leoparditurbaanista eeeennn pidä!

 • Henkku

  Hile on aivan hurmaava sulle :) Itse tykkään stella-mallista.

 • Konnakartanon Konna

  Stella sopii sulle tosi hyvin! Valitsisin myös itse Stellan tai Piiun harmaana.

 • Olga

  Tuo Leonia-turbaanihan sopii sulle oikein hyvin, kivan poikkeuksellinen kuosi ja näyttää kaiken lisäksi vielä tosi lämpöiseltä! Itse tykkäisin ihan hurjan paljon tuosta Hile-piposta (turbaanista?), sopis oikein hyvin talven takkeihin.

 • lauriina

  Ihania hattuja kaikki! Sulle kyllä sopii hatut tosi hyvin, joten käytä vaan niitä rohkeammin. Olen tietty paraskin puhumaan, kun itsekin haluaisin kovasti käyttää hattuja enemmän siinä onnistumatta. :D Itse selitän tätä sillä, että pyöräilen kaikkialle ja kypärän alle ei mahdu kivoja hattuja.

  Mutta jos mennään itse asiaan, niin kaikista kivoimmat sinulla on tuo ihana Leonia tai Hile-hattu. Itselleni valitsisin joko harmaan Jenni R.-hatun, vaalean Hannan, harmaan Piiun tai Hileen. Tai sitten tuon harmaan Stellan. Tai tai tai…. En osaa päättää vaan yhtä, haluaisin nuo kaikki. :D

 • Vilja

  Hile näyttää hauskalta sinun päässäsi. Itse valitsisin nimikkomallisi ja siihen tummemman siksak -kuvioisen huivin.

 • Omasta mielestäni sinun päässäsi parhaimmalta näyttävät turbaanit ja musta versio Stellasta. Itseäni kiehtovat eniten juurikin tuo musta Stella sekä Piiu. Hannaakin olisi hauska kokeilla, vaikka olenkin aiemmin ollut arka käyttämään tuollaisia lierihattuja (yleensä kun tuntuu että pienehkö pääni hukkuu lierien syvyyksiin)!

 • Mirka

  Stella hattu on ihana!

 • Eevis

  Tuo musta lipallinen sopii sinulle kuin nenä päähän :) itse ottaisin mustan Hannan.

 • Sanna

  Sinulle sopii kyllä hatut, monet niistä näyttävät oikein hyviltä. Suosikkini on kuitenkin ensimmäisen kuvan beige Hanna-hattu. Ja saman hatun valitsisin itsellenikikin.

 • Laura

  En yleensä lämpene tuollaisille lipallisille hatuille mutta Stella näyttää hyvältä sinulla! Itselleni valitsisin ehkä jonkin noista turbaani-henkisistä, esimerkiksi Hile on ihana! Toisaalta pipotyttönä KN-Collectionin nettisivuilta bongaamani Janna iskee aika kovaa.

 • Jaanuska

  Voihan voisilmäpulla miten söpö onkaan beessi Stella-hattu!! Kaikki muutkin aivan ihania mutta sulle sopii ihanasti Hile-bilepäähine!

 • Annis

  Aivan ihania kaikki! Sulle kuitenkin parhaiten sopii toi petrolin värinen Jenni R.
  Itselleni valitsisin söpön Beritin.

 • Marit

  Ehdottomasti Jenni R. petroolin värisenä. Miten voikin olla niin sinun näköinen hattu! Ihana! :) Valitsisin saman myös itselleni.

 • Annnni

  Sulla Hanna tai Leonia. Itselle ottaisin Hileen (tai Leonian).

 • Wilja

  Leonia vastauksena molempiin kysymyksiin! Sopii sinulle upeasti, ja itsekin rohkenisin ko. mallia kokeilla.

 • Jonttu

  Stella näyttää ylläsi tosi hyvältä ja se kelpaisi mullekin :)

 • Uuva

  Sinulle sopii mainiosti tuo ensimmäinen Stella. Itselleni ottaisin mieluusti Jenni R:n turkoosina. Se on persoonallisen, mukavan ja helposti yhdisteltävän näköinen.

 • Leena

  Musta Stella hattu on minun lempparini, se sopii sinulle hyvin ja uskoisin sen sopivan myös minulle!

 • Hanna

  Moikka!
  Mielestäni sinulle sopii parhaiten tuo Hile! Näytät ihan pariisittarelta, ja mielestäni moinen päähine kaipaa kantajaltaan tietynlaista tyyliä, jota sulla on! Itse tykkään eniten huivista, jossa on siksak -kuvio, ihan täydellinen! :)

 • Alma

  Si ulle sopivat kaikki. mutta Stellalle menee suurin like.

 • Eveliina

  Hei Jenni!

  Kuudes päähine päässäsi kaunein ja sees/
  Lippa ja lämmin pähkinän sävy erittäin jees/
  Ensimmäisen turbaanimaisen vihreän pipan näkisin itselle/
  Se olisi niin ikään kaveri tänään Tammelan torilta löytyneelle purppuraiselle takille/
  Silmää hellivät myös Piiut tupsuineen/
  Ne sopisi aamuun lumisumuiseen.

  Mukavaa alkavaa talvikautta!

 • lilja

  mielesstäni sinulle sopii tuo hanna hyvin.
  Valitsisin myös itselleni tuon hanna hatun ja huivin.

 • Piude

  Ihania hattuja, sinulle sopii niin moni. Hile mielestämi parhaiten. Itse haluaisin Beritin, superhieno!

 • Mar

  Stella näyttää sinulla kauniilta, jotenkin poskipäät korostuvat nätisti. Sen haluaisin itsellenikin. Hanna on ehkä kaikista kaunein, mutta elämän pyöriessä omalla pihalla ja leikkikentillä kolmen lapsen kanssa, Stella olisi sopivasti siisti mutta pidettävä näissä ympyröissä!

 • Emilii

  Voi Jenni, noita kuvia katsellessa ei voi kuin todeta että sulle sopii kyllä ihan kaikki :) Jenni R on kyllä todella sunnäköinen ja esim. Hile näyttää päässäsi upean tyylikkäältä ja boheemilta. Se on myös oma suosikkini, nimenomaan tuollaisena mustana. Myös tummansininen vois olla kiva lisä noihin värimaailmoihin?

 • Tiitii

  Kuulasta sunnuntaihuomenta.

  Mielestäni sinulle sopii parhaiten tuo Stella. Itsekin voisin ottaa joko sen tai Hileen. Kauniita päähineitä kyllä jokainen tavallaan.

 • Roosa

  Apua, miten vaikeaa! Kaikki lipalliset sopivat sulle tosi hyvin! Hanna, Jenni R ja Stella ovat tosi ihania, kauheen vaikea olis valita itelle lempparia. Varsinkin kun tuntuu että ei mulle mikään hattu edes sovi! Itse en innostu noista vähän räväkämmistä, olen ehkä vähän tylsä sen suhteen että tykkään enemmän neutraaleista ja klassisista malleista:)

 • Anne

  Niin kauniita hattuja, että iskee todellinen valinnanvaikeus! Sinua pukee mielestäni kauniisti Stella ja harmaa Piiu. Itselleni valitsisin myös kuvassa näkyvän hiekansävyisen Stellan. Hatuilla saa kyllä hauskasti ja helposti piristettyä syystyyliä :)

 • Marii

  Kauniita ja erityylisiä hattuja! Sinulle sopisivat useammatkin, mutta ainakin Piiu ja Hile näyttävät todella hyvältä. Itse valitsisin mustan värisen Stellan, olen himoinnut lipallista hattua jo pidemmän aikaa, mutten ole saanut sitä ostettua. Osuva arvonta näin pivenevien ja kylmenevien syyspäivien alkuun!

 • hattutyttö

  Jenni R petroolin värisenä! Myös tuo Hile on hieno. Itselleni valitsisin varmastikin tuon Hileen. Hile on ihanan vintage, ja juhlallinen. Minulta puuttuukin juuri tuollainen hattu, omat pipot alkavat näyttää tosi junteilta tuon hatun jälkeen! Hile päässä olisi ihanaa kävellä Edinburghin kaduilla joulukuussa!

 • Kirsi

  Hile-hattu kyllä näyttää todella kivalta sinun päässäsi. Voin kuvitella, että se sopisi moneen asuusi syksystä kevääseen antaen kivasti särmää koko asuun :)

  Itse pidän kovasti klassisen tyylikkäästä Jenni R harmaasta piposta ja mustavalkoinen kuviollinen huivi näyttää myös erityisen hyvältä ja ajattomalta!

 • Laurra

  Oi ihania! Parhaiten mielestäni sulle sopii Hanna-lierihattu. Täydellinen päässäsi! En itse ole koskaan käyttänyt tuollaisia lierihattuja, joten jos sattuisin voittamaan, valitsisin myös Hannan :>

 • Henna

  Ihania hattuja! Sinua parhaiten pukee ehdottomasti stella tai hanna. Itselleni valitsisin joko stellan tai piiun, hannakin himottaisi! Voi tätä valinnan vaikeutta!

 • Amamba

  Ekan kuvan hattu sopii sulle parhaiten ja itse haluaisin tuon mustan lipallisen ja tupsullisen hatun. :)

 • Venla

  Stella sopii sinulle mielestäni parhaiten:) Itselleni valitsisin Hannan:)

 • anna sofia

  Tuo Leonia näyttää tosi makeelta! Passaa hirmuisen hyvin sinulle tuon kuvan perusteella, eli ehdottomasti käyttöön vain! Itse en ole mikään eläinkuosifani koskaan ollut, mutta silti tykkään tuosta hatusta. Jännä juttu! :) Jos saisin itselleni valita jonkun, päätyisin tuohon siksak-kuvioiseen tummanharmaa-valkoiseen huiviin. Se sopisi omaan tyyliini kuin nenä päähän.

 • Kinuski

  Stella näyttää hyvältä sulla ja toivottavasti saan sen myös itselleni. :)

 • sucrin

  Valitsisin sinulle Hileen. Stellakin sopii sinulle todella hyvin ja se on myös oma suosikkini. Kun viimeksi kirjoitit KN Collectionista, ihastuin hattuihin ja lähdin etsimään niistä sopivaa itselleni. Päädyin silloin ostamaan viinipunaisen Stellan, joka palveli viime talvena oikein hyvin. :) Kiitos vinkistä siis. Nyt valitsisin itselleni tuon kohokuvioisen Stellan.

 • Sirena Rainamaa

  Harmaan Piiu sopì sulle parhaiten. Itse ottaisin mieluiten harmaan Sarin.

 • HELVI PAJUNEN

  jennin hattu upee

 • suppo

  Stella

 • Varpu

  Minun valintani sinulle on nimikkohattusi petroolin värisenä. Itse valitsisin Stellan tai juuri tuon Jenni R:n.

 • PR

  Vaikea valita yhtä..! Parhailta näyttivät (ainakin) Leonia, harmaa Piiu ja Stella, näistä jos tuon Leonian saisi jonain upeana yksivärisenä, sen valitsisin itsellenikin!

 • Curry T.

  Paras sinulla on petroolinvärinen Jenni R tai kohokuvioinen Stella. Itse päätyisin näistä myös jompaankumpaan.

 • Liisa

  apua, en kerta kaikkiaan osaa päättää mikä sinulle parhaiten sopii! Nimittäin omistat ”hattupään”, eli suunnilleen kaikki aina käy, oli malli ja väri mikä tahansa :)
  Itse ottaisin tuon tummemman kohokuvioisen Stellan.

 • Ilona

  Sulle kyllä sopii todella hyvin hattu kuin hattu päähän :) oma lempparini päässäsi oli tuo Stella. Omaan päähäni valitsisin tuon Hannan :)

 • Heidi

  Sinun päässäsi pidän eniten molemmista Jenneistä :) Itselleni haluaisin Stellan!

 • kilvia

  Turbaanithan sopivat sinulle mainiosti! Leoniakin toimii kyllä, mutta mielestäni parhaalta päässäsi näyttää Hile. Itselleni valitsisin todennäköisesti tyylikkään Hanna-lierihatun.

 • Marianne Viita

  Jos nainen on varustettu hyvällä itsetunnolla hänhän juuri astelee vaikka leopardikuvioinen Leonia turbaani kutreillaan, sehän on päivänselvää ! Kanssaihmiset olkoon sitten mieltä mitä tahansa, eikö vain.. ;)
  Itse tykästyin tuohon kohokuvioituun maanläheiseen malliin jossa söpö pallura pisteenä Iin päällä, sekä Stella-versio mätsää sen ”kaksosena”

 • Nia Nia

  Valitsisin ehdottomasti Hannan tai Hileen. Ihania ovat!

  • Lyyli

   Ihania ovat, mutta esim. uudessa Sari-hatussa(tupsupipossa) on aitoa turkista. En voi hyvällä omallatunnolla ostaa yrityksen tuotteita, joka tukee turkistarhausta.

Related posts