13/10/15

Menovinkki: balettia, musiikkia ja hyviä tekoja

86

Hei haluaisin vinkata hauskasta menovinkistä ensi viikon lauantaille, jos satut olemaan Helsingissä eikä ole vielä tiedossa mitään erityistä ohjelmaa. :) Virgin Oil Co:ssa nimittäin kohotetaan tanssijalkaa ja maljaa hyvän asian puolesta la 24.10.2015. Wannabe Ballerinas järjestää ystävineen hyväntekeväisyysillan, jonka tuotoilla autetaan Suomeen turvapaikanhakijoina saapuvia lapsia.

Illan ohjelmassa on luvassa Wannabe Ballerinasin hurmaavaa tanssahtelua sekä iso liuta kaupungin kiinnostavimpia artistivieraita kuten Karri Koira, Stig, Tiiu Helinä, Super Janne, Elias Gould, Pietarin Spektaakkeli, Siinai, Gracias sekä monia muita. Illan juontaa Radio Helsingistäkin tuttu Renaz Ibrahimi.

Illan tuotto menee lyhentämättömänä Pelastakaa Lapset ry:lle, joka toimii aktiivisesti täällä Suomen päässä pakolaiskriisin hoitamisessa. Järjestöllä on valmius nopeaan kriisitoimintaan ja se huolehtii ilman huoltajaa tulleiden lasten ohjaamisesta ja tukemisesta heti maahan saapumisen jälkeen.

Yksi Pelastakaa Lapset ry:n päämääristä on perustaa lapsiystävällisiä tiloja pysyväksi osaksi vastaanottokeskuksia Suomessa. Lapsiystävällisessä tilassa lapsi saa mahdollisuuden olla lapsi, palata arkeen, selviytyä kohdatusta kriisistä sekä leikkiä ja toimia vapaasti. Paikan päällä lapsilla on tukenaan turvallisia aikuisia vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka on koulutettu tunnistamaan lasten erityistarpeet sekä toimimaan niiden puitteissa. Lapsiystävällinen tila on Pelastakaa Lapset -järjestön toimintatapa humanitaaristen kriisien yhteydessä kaikkialla maailmassa.

Jos siis haluat tehdä hyvää ja päästä samalla nauttimaan mahtavasta illasta hyvässä seurassa ja ilahduttavan viihteen parissa, niin tule ihmeessä lauantaina mukaan! :) Lisätietoa tapahtumasta löydät sen Facebook-ryhmästä sekä Tiketin nettisivuilta, mistä voi ostaa lippuja keikalle jo ennakkoon!

wb-virgin-oil1

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts