9/10/15

VIDEO: Liikkuvaa asukuvaa

30 84 jenni-1-of-4.jpg

Sain tällä viikolla aika hauskan ehdotuksen, kun Snapchat-tuttavani Arttu (@mustarttu) ehdotti, että haluaisinko joskus kokeilla kuvailemista hänen kanssaan. Tällä kertaa valokuvausta harrastavalla Artulla oli kuitenkin mielessään jotakin vähän toisenlaista kuin perinteiset asukuvat. Hän nimittäin ehdotti, että ikuistaisimme päivän asun videolle! Idea kuulosti minusta hauskalta ja jännittävältä, joten tartuin tarjoukseen ja yhtenä kirpeänä aamuna tällä viikolla pidimme kuvaustreffit.

Oli ihan todella hauskaa ja Arttu teki huiman kaunista jälkeä videon kanssa. Tällaista voisi kokeilla jatkossakin. Mitäs tykkäätte liikkuvasta asukuvasta? :) Plussaa Artulle vielä aivan mahtavasta biisivalinnasta videolle. Ja käykäähän ihmeessä kurkkaamassa myös Artun oma blogi, joka on visuaalisesti ihan todella viehättävä!

Translation: This week a new friend of mine suggested that we would have an outfit shoot together. But instead of the normal outfit photos he had something else on his mind – VIDEO! And what a fun project this turned out to be. Thank you Arttu for a beautiful video! What do you think? Would you like to see more outfits in motion in the future? :) And hey go check out Arttu’s beautiful blog as well!

Poncho Lindex*, takki // coat Never Denim*, farkut // jeans Never Denim*, pusero // shirt Tommy Hilfiger*, kengät // shoes Fiorentini & Baker, aurinkolasit // sunglasses Monki, hansikkaat // gloves Calvin Klein*, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

Photo & video: Arttu Mustonen

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pauliinap

  Ihan mahtava video!

 • JonnaK

  Kiva video ja tosiaan ihana musiikki. Tykkään kovasti Foalsista mutta satutko tietämään mikä oli tämä remixi? :)

 • Kerttu

  Hieno video! Ilman muuta asut videolle toistekin, jos siihen vain tulee mahdollisuus.

 • MarjukkaS

  Mahtavaa! Kyllä kiitos, aina välillä voisi olla tällaisia. Ei liian usein, eikä missään nimessä liian pitkiä, mutta tämä oli hyvä.

  Ihana tuo poncho. Minulla on parikin tuollaista, ja tykkään niistä kovasti. Ainoa haittapuoli on se, että niiden liepeillä herkästi kaupoissa vetää kaikki pikkutavarat nurin/alas.

  • Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Tämä oli hauskaa vaihtelua itsellekin.

   Omistan itse asiassa muutamankin ponchon, mutta olen ollut tosi huono käyttämään niitä. Nyt päätin kuitenkin opetella! :D Toivottavasti ei tule heiteltyä helmoilla tavaroita lattioille..

 • koiris

  Moi. Miten saat tuon viitan pysymään hartioilla nahkatakin kanssa? Mulla on aina se ongelma, oli sitten kyseessä neuleliivi tai -viitta, että se valuu nahkatakin hartioilta koko ajan ärsyttävästi. Tietty olkapäältä voisi jollain hakaneulatyyppisellä systeemillä kiinnittää.. mutta vähän tyhmä ratkaisu… Pysyykö sinulla hyvin se noin?

  • Aargh, tunnistan dilemman! Nahkatakki tosiaankin saattaa olla sellainen aika liukas, että siinä ei meinaa huivi pysyä harteilla. Huomasin, että välillä uhkaa tämänkin kanssa valahtaa, mutta pysyi kyllä yllättävän hyvin. Omassa takissa ehkä auttoivat nuo biker-mallin olkapäillä olevat ”epoletit” ja se, että huivin vain asetteli hyvin kerroksittain niin, että kerrosten välissä oli kankaan tuomaa ”kitkaa”, jolloin ei valahda niin helposti. :)

 • Toulouse

  Superkaunis video! Musat vois ehkä merkata? :)

  • Huikkasin musiikin merkkaamisesta Artulle ja hän vinkkasi, että Youtubesta löytyy videon kuvaustekstistä, mutta otti huikkauksesta vaarin ja varmaan ensi kerralla on sitten musiikkikin merkitty itse videoon. :)

 • Didgeridoo

  Kiva idea, mutta toteutuksessa nimenomaan asun esittelyn kannalta oisin tykänny jos ois muutakin jäänyt mieleen/näkynyt kuin tuo poncho+asusteet. Mutta visuaalisesti kivaa katottavaa+ sopivan pitunen. Ja sä vaan oot kertakaikkisen upea ja kuvauksellinen!

  • Joo, tämä oli tosiaan vähän tällainen ensimmäinen kokeilusetti. Laitetaan siis toiveet korvan taakse ja yritetään kuvailla monipuolisemmin, jos vielä toiste tehdään tällaista. :)

 • Ana

  Tosi hyvä fiilis videossa!! :) musiikki, miljöö ja kaikki toimii.

 • Ooh, upea videoa, upea Jenni ja upea Arttu!

  Vaikka paljon asukuvista tykkäänkin, niin kyllä tällainen videomuotoinen tuotanto on välillä virkistävää. Näkee aivan eri tavalla miten eri materiaalit/vaatekappaleet liikkuvat ja käyttäytyvät yhdessä – saa paljon todenmukaisemman kuvan asusta kuin vain pelkkää kuvaa katsomalla. :)

  • Kiitos. <3 Ja totta! On muuten jännä huomata, että jotkut vaatekappaleet ja asut toimivat älyttömän kivasti livenä ja liikkeessä, mutta eivät sitten oikein toimikaan still-kuvissa. Videolla juuri tuo liike ja materiaalien pinnat antavat ihan eri tavalla kuvan kokonaisuudesta.

 • Piia

  Joo, tämä oli tosi kiva! Oot niin upee.

 • AjN

  Video on tosiaan kaunis, ja asu myös! Hauska, erilainen tapa asukuvien esittelyyn aina välillä :)

  • Innostuin kyllä heti tästä videojutusta, etenkin kun Arttu on niin taitava. Toivottavasti päästään tekemään tällaisia kokeiluja toistekin! :)

 • Oi että! Tämmöstä on tosi mukava katsoa, tunnelma ja sinä! <3

 • tiivi t

  Poncho oli ehkä jonkinlainen turvavaate tässä,
  ja pääosassa oli sen kohentelu.
  Ei tämä nyt kauheasti säväyttänyt.

  • Nojuu, tämä nyt oli tällainen kokeilu. :) Sinua kyllä taitaa muutenkin olla aika vaikea säväyttää, kun tunnut antavan pelkkää kritiikkiä. :D

 • Tiina

  Ihan mahtava video ja ihanaa vaihtelua kuville! Olisi ollut kiva nähdä asu vielä kunnolla ilman tuota ponchoa, mutta muuten tykkäsin kovasti! Lisää näitä :)

  • Joo, tajusin itsekin vasta videota katsellessa, että ehkä olisi voinut kuvata jonkun pätkän myös ilman ponchoa, mutta ensi kerralla sitten monipuolisemmin. :)

 • Katja

  Heippa Jenni! Ensinnäkin näistä uusista sivuista, nämä on tosi mahtavat; siistit, selkeät, tyylikkäät ja tosi onnistuneet siis. Ja sitten tuosta videosta, se on tosi kiva. :-) Teepä joskus sellaisia ihan perinteisiä höpöttelyvideoitakin, jos vain koet sen omaksesi…:-) Muuten esim. siitä, miten meikkaat nuo kulmasi olisi kiva nähdä ihan videotakin vai ootko tehnyt siitä posyausta jo…?

 • Wow, onpa upea video! Veit taas blogisi aivan uudelle tasolle! Kiitos siitä – miten inspiroivaa! Muutenkin olen halunnut sinulle kertoa, että muutto Asennemediaan on ollut loistava päätös, blogialusta näyttää mahtavalta ja toimii niin paljon paremmin! Todella hienoa työtä!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Related posts