8/10/15

Taivaansinistä

47

Minulla oli joskus lukioiässä joku pastellivärivaihe, jonka aikaan tykkäsin myös vaaleansinisestä väristä, mutta sittemmin en ole koskaan kokenut vaaleansinistä oikein omakseni. Kunnes nyt noin 15 vuotta myöhemmin olen varovaisesti vähän lähestynyt pastellisen hempeää taivaansineä uudelleen. En ehkä osaisi vieläkään kuvitella ylleni vaaleansinistä kovin suurina pintoina (yhtä poikkeuksen tekevää college-paitaa lukuunottamatta), mutta kynsissä näitä värikokeiluja voi tehdä sopivan pienissä erissä turvallisesti. ;)

Jostain syystä eilen kynsistudiolla tuli vaaleansininen olo ja päätin uskaltautua kokeilemaan. Löysin jostain netin syövereistä kynsi-inspikseksi tällaisen hauskan idean, jossa kynsi on muuten yksivärinen, mutta ulkonurkassa on tuollainen eri värinen raita. Pienikin detalji voi tehdä kynsistä aivan eri näköiset. Jotenkin tämä vaaleansininen sopii myös hyvin näihin syksyisiin väri-inspiksiin kuten erilaisiin ruskean sävyihin, viininpunaiseen ja oranssinpunaiseen. Tykkään! Entäs te?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: New nails! After my pastel period in the teenage years I never really cared for baby blue but 15 years passed (dear god, I feel old saying that) and suddenly light blue feels all fresh again. I still couldn’t imagine wearing larger amounts of it at once but nails seemed like a portion of light blue I could handle. And I actually really like it, especially with the little black twist. Can’t wait to combine it with all the autumn colours like soft browns, deep burgundy and red with a hint of orange. Just perfect!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tags:

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts