8/10/15

Laiskojen ja saamattomien (mainio) tunnusbiisi

2 50 lcmdf-press1-web

Tänä aamuna haluan vain vinkata teille tästä aivan mainiosta oodista saamattomuudelle. LCMDF:n Procrastination 365 on oikein kelpo biisi, mutta ihastuin siihen toden teolla vasta tämän Pertun tekemän remixin myötä ja tuntuu, että tykästyn joka kuuntelulla vain lisää. Ja jokainen laiskanpulskea kuhnailija varmaan voi samaistua lyriikoihin ainakin silloin tällöin. ;) Suosittelen!

Translation: Great song and an even greater remix! :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Bogart

    Tämä on varmaan kiusallisinta paskaa mitä Suomessa on ikinä tehty.

    • Hei, mitäpä jos koettaisit kerrankin katsella (ja kuunnella) maailmaa vähän positiivisemmalla meiningillä? :) Saattaisit yllättyä iloisesti. Blogiin jättämiesi kommenttien perusteella tulee vähän tunne, että pieni asenneilmapiirin tuuletus voisi tehdä hyvää!

Related posts