7/10/15

Marityttö Pariisissa

7 69

Huh, täällä Helsingissä oli ehtinyt toden totta tulla syksy niiden parin päivän aikana, jotka meikäläinen huiteli Pariisissa. Ei siellä Pariisissakaan enää mikään hellesää ollut, mutta sen verran lämmin kuitenkin, että asukuvia uskalsi napsia paitahihasillaan. :) Ja mehän Vesan kanssa napsimme! Tuolla etelämmässä on aina jotenkin niin kaunis valo – sen valon kun saisi tänne Suomeenkin, niin olisin onnellinen.

Reissun päällä piti tietysti edustaa kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja viikonlopun päätapahtumassa Suomen väreissä, joten olin saanut valita matkaani vähän edustuskampetta Marimekon tuoreesta syysmallistosta. Tätä kaunista Lara-mekkoa olin itse asiassa ehtinyt sovitella liikkeessä jo joskus aiemminkin, joten se oli selvä valinta. Tumma mekko sai piristyksekseen vaaleanpunaiset asusteet sekä luumunpunaiset kengät ja huulet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asu täydentyi vielä uusilla silmälaseilla, jotka ovat jo nyt osoittautuneet ihan täydelliseksi huonojen naamapäivien pelastukseksi. :D Väsyneet kasvot tai meikittömät silmät saavat heti vähän lisäbuustia näyttävistä kehyksistä ja olen ehtinyt hyödyntää tätä kikkaa jo kerran jos toisenkin. Pari viikkoa sitten alkanut flunssani huipentui reissun päällä ilahduttavasti silmätulehdukseen, joka sai silmät vetistelemään ja punoittamaan (mikä ei kyllä hämmentävästi näy kuvissa). Tästä syystä en viitsinyt tietysti niitä meikatakaan. Olo oli punoittavien silmien kanssa kaikkea muuta kuin hehkeä, mutta kappas vain, silmälasit ja tumma huulipuna veivät näppärästi huomiota pois silmistä.

Mutta siis niin, kylläpä tykkäsinkin itse kovasti tästä asusta! Mekkoa voi käyttää ilman vyötäkin, mutta etenkin tuo vaaleanpunainen vyö toi kyllä hauskaa lisätwistiä tähän tyyliin. :)

Translation: Representing Marimekko in Paris – in my own style. :) How do you like it?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mekko, vyö, laukku ja aurinkolasit // dress, belt, bag and glasses Marimekko*, kengät // shoes & Other Stories, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hei nää kuvat + tää asukokonaisuus, aivan upeita! Jotenkin kaikki toimii ihanasti yhteen ja nuo silmälasit ovat ihan piste iin päälle.

 • Hieno kokonaisuus :) Ja tuo silmälasi-kikka on kyllä toimiva! Itsellänikin juuri nyt väsynyttä naamaa piristämässä kehykset.

 • Leena

  Ihana mekko ja makeet noi sun kynnet! Marimekon syksyn/talven mallisto on kyllä oikein onnistunut, moni vaatteista miellyttää omaa silmää.

 • Mitä mahtaa tuo Marimekon laukku kustantaa…? Olen nimittäin jo kauan etsinyt tuon väristä laukkua!

 • Ihana asu :D

 • Lullah

  Ai että nuo Marimekon lasit on ihania.. Kävin tänään kiertämässä optikkoja, ensimmäisten lasien metsästyksen tiimoilta. Vaikka Marimekolta ei löytynyt sitä, mitä olin muualta todennut hyväksi, löysin todellla hyvät haastajat ja nyt keikun kolmien eri lasien välillä. Harmi etten tiennyt tarvitsevani laseja, kun oli kisa käynnissä :D No onneksi koko mallisto tuli tietooni tämän blogin kautta, niin tiesin, että haluan sovittaa.

 • sanni s

  Aika synkän/vanhan näköiseksi tekee noin mustiksi väritetyt kulmakarvat.

Related posts