4/10/15

Muotinäytösvalmisteluita Pariisissa

3 64 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanat kaksi Pariisi-päivää takana ja tänään koittaa se jännittävä hetki, kun Marimekko esittelee SS16-mallistonsa kansainväliselle muotiviikkoyleisölle. Olemme Vesan kanssa päässeet nauttimaan aika eksklusiivisesta kurkistuksesta kulissien taakse, sillä olemme saaneet seurata sivusta muotinäytöksen castingia, näytösvaatteiden sovituksia ja muita valmisteluita muutaman päivän ajan. On hirmu tarkkaa, mitä takahuoneissa saa kuvata ennen h-hetkeä, jotta ei tule vahingossa paljastaneeksi mitään itse mallistosta ennen aikojaan. :D Mutta pian näette sitten näytöskuviakin!

On ollut älyttömän mielenkiintoista päästä seuraamaan Marimekko-tiimin työskentelyä sivusta, mutta erityisesti minuun on tehnyt vaikutuksen säteilevä Anna Teurnell, joka luotsaa joukkojaan niin rautaisella ammattitaidolla mutta silti aina hymyssä suin ja kiireessäkään huumorin pilkettä menettämättä. Ei ole vaikea uskoa niitä suitsutuksia, joita olen hänestä työntekijöiltä ja kollegoilta kuullut. :) Ihastuttava ja aina yhtä tyylikäs nainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on luvassa itse muotinäytöksen ohella jännittäviä hetkiä, sillä pääsemme seuraamaan näytösvalmisteluita backstagelle. Varmasti paljon hauskaa behind the scenes-matskua siis luvassa itse malliston esittelyn ohella lähipäivinä!

Translation: Getting ready for the Marimekko SS16 fashion show at the Paris Fashion Week! It was really exciting to get to see the casting and the fittings for the show that will finally take place today. :) Stay tuned for the pics of the new collection and the backstage sneak peeks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • frenchie

    Ihana uusi sivusto Jenni! Onnittelut :)Fontti vaan on tosi vaikea lukea, voisiko vaihtaa selkeampaan?

  • Ronja

    Millä kameralla valokuvaat? :) Ja aivan ihana tämä uusi ulkoasu!

    • Kiitos kivasta palautteesta Riina! :) Minulla on käytössäni Olympus E-PL7-minijärkkäri ja pääasiassa käytössäni on 45mm f1.8 -objektiivi. Voin suositella!

Related posts