2/10/15

Pariisi, täältä tullaan!

2 209 marimekko15_0

Pikaterkut lentokentältä! Vihjasinkin tästä jo eilen Snapchatin puolella (jennipupulandia), mutta tänään ollaan todellakin jännän äärellä, sillä pääsen matkaamaan elämäni ensimmäistä kertaa Pariisin muotiviikolle! Kiitos tästä kuuluu Marimekolle, joka kutsui minut mukaan seuraamaan muotinäytöstään paikan päälle. Kyseessä on siis ensimmäinen Marimekon koskaan Pariisin muotiviikolla järjestämä näytös, joten on suuri kunnia saada olla mukana.

Lähipäivinä on siis luvassa ihania tuokiokuvia Pariisista sekä supermielenkiintoisia juttuja niin muotinäytöksestä kuin kurkistuksia backstagellekin! En malta odottaa. :)

Translation: Quick hello from the airport! I’m soon heading to Paris Fashion Week where I will be attending the first ever held fashion week show of Marimekko in Paris. So for the next couple of days there will be exciting fashion news straight from the fashion week, beautiful scenes from Paris and little sneak peeks from the backstage of the Marimekko show. Can’t wait!

Photo: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ei vitsi, tästä olen vähän kateellinen :) Oma unelmani on ollut jo vuosia, että pääsisin joskus osallistumaan muotiviikoille. Ehkä joku päivä, haha. Ihanaa reissua, nauti! :)

    -Lilja, http://www.styleinterrupted.blogspot.com

  • Ihanaa Pariisia! Mä olin silloin New Yorkissa Marimekon näkyöksessä kun he tekivät debyyttinsä siellä. Olin haljeta ylpeydestä Marimekkoa kohtaan kun ympärillä istuneet New Yorkin muotityypit ihastelivat asuja ja kuoseja kilpaa. :)

Related posts