29/09/15

I need my girl

4 263 trouble-will-find-me-full.jpg

Täällä puuhataan hiki hatussa uusia nettisivuja, joiden on siis määrä aueta yleisölle vielä tällä viikolla. :) Niin jännittävää! Infoan teitä sitten kaikesta, kun tuo h-hetki koittaa. Blogi on siis ehkä nyt näinä päivinä hiukan hiljaisena ja kommentteihin vastailukin hitusen laahaa jäljessä eli pahoitteluni. Toivottavasti pääsen normaaliin rytmiin pian! Haluaisin jakaa tähän päivään ihanan biisin, joka saattaa monille olla jo tuttukin ja jota itse viime viikolla fiilistelin Snapchatin puolella, mutta en ole tainnut sitä koskaan blogissa erikseen vinkata. Ikirakkauteni The Nationalin edelliseltä levyltä löytyy nimittäin sellainen helmi, joka sopii näihin syyspäiviin paremmin kuin nenä päähän. Tämän kauniimpaa ei ehkä ole. <3

Translation: One of the most beautiful songs ever made. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • sokeris

  Paljon tätä kauniimpaa ei tosiaan ole.

 • Kesätyttönen

  Aivan ihana biisi <3

 • Haukka

  Tsemppiä muuttopuuhiin! Olen tykännyt Pupulandiasta paljon täällä Lilyssä, mutta innolla odotan myös tulevaa muutosta. Olen seurannut Pupulandiaa kolmisen vuotta, mutta koska ihastuin kirjoitustyyliisi, ideoihisi ja valokuviisi, olen lukenut koko blogin läpi järjestyksessä ensimmäisestä postauksesta alkaen kohti tuoreempaa. Pupulandiasta on muotoutunut minulle eräänlainen odotettu päivärutiini ja todella toivon, että saan pitää tuon rutiinin mahdollisimman pitkään. Blogisi on ihana, koska se saa arjen tuntumaan paremmalta. Kiitos Jenni!

 • Markka

  Tää biisi on aivan ihana ja National on myös mun ikisuosikki <3 Tsemppiä uusien nettisivujen kanssa, ootan innolla, miltä ne näyttää :)

Related posts