25/09/15

Uusin silmin

7 230 rillit4.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Silmäasema

En selvästikään ole ainoa, joka on ihastunut Marimekon silmälasimallistoon, sillä kommenttiboksi pursusi innostusta viime viikolla, kun esittelin Silmäaseman Marimekko-kehysten valikoimaa. Pyysin myös teiltä mielipiteitä siitä, mitkä kehykset valitsisin mallistosta itselleni. Mielipiteet jakautuivat tasaisesti kaikkien kehysten välille, mutta yleisön suosikit taisivat olla ne paksut petroolinväriset muovikehykset. Ne olivat kyllä minunkin toinen suosikkini kokeilluista rilleistä, mutta lopulta voiton vei silti hauska pilottimalli, koska se tuntui jotenkin niin raikkaan erilaiselta noihin neliskulmaisiin verrattuna.

Olen itse asiassa haaveillut salaa pilottimallisista laseista jo kauan, mutta täydellisen sopivia kehyksiä ei vain ole koskaan oikealla hetkellä tullut vastaan. Nyt natsasi kaikki ja piloteiksi näissä kyseisissä yksilöissä on vielä jotenkin kivan naisellinen vivahde. Tuumin myös, että koska minulla on jo entuudestaan parit neliskulmaiset rillit, nämä ovat kivan erilainen vaihtoehto. Saapahan vähän vaihtelua ilmeeseen!

rillit1.jpg

Silmälaseilla pystyy muuttamaan tyyliä ja ilmettä itse asiassa yllättävänkin paljon. Jo pelkästään kehysten väri on iso juttu, vaikkei värivalinta olisikaan mikään kovin radikaali. Kasvoja vasten jo tummanruskea ja musta voivat näyttää aivan erilaisilta saati sitten, jos kehyksissä on oikeasti jotakin voimakkaampaa väriä. Kehysten muodosta nyt puhumattakaan!

Yksi onnenmyyrä pääsee myös teidän kommentoineiden joukosta silmälasiostoksille, sillä sain viime postauksen yhteydessä arpoa yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin Silmäasemalle. Arvonta on nyt suoritettu ja tällä kertaa onni potkaisi kisassa seuraavaa kommentoijaa:

Essinent:

Oi vitsi mun kasvoille ei kävisi tuollaiset pilotit mutta siun kasvoille ihan täydelliset! Itsellä todella huono näkö -6 ja -5.75 plus hajataittoa. Lasit maksaa todella paljon ja joutuu melkein joka vuosi uusimaan. Tällä hetkellä on todella ihanat kehykset. Peilimäistä metallia mutta kun ei enään tahdo nähdä niillä. Sata euroa on iso raha jos sellaisen edun saisi.

Käyhän kurkkaamassa sähköpostiisi ja kiitos kaikille kommenttiboksissa mielipiteensä jakaneille. :)

Translation: My new lovely Marimekko glasses! :)

rillit2.jpg rillit5.jpgrillit3.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tulipahan taas mieleen että uudet lasit ovat ostoslistalla. Olleet kyllä jo kauan mutta jotenkin on vaan jäänyt ostamatta. Rahanpuute tai jotain muuta aina tullut eteen.

 • nellen

  Kivat lasit! Huomio kiinnittyi myös tuohon palloneuleeseen. Muistan, että eräässä kesän postauksessa sinulla oli Des Petits Hauts -merkin paita päällä. Ihastuin tuon merkin vaatteisiin käydessäni nettikaupassa selailemassa valikoimaa. Pohdinkin nyt, saakohan merkkiä mistään Suomesta vai oletko ostanut paitasi muualta?

 • nakedtruth

  onpa hienot lasit, sopivat sulle niin hyvin!

 • Hienot uudet lasit, nämä taisivat olla omat suosikit! Minkä hintaiset nuo Marimekon lasit ovat, mistä optikoista niistä saa?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Oo cool! Ihanat lasit!

 • GIA

  Moikka Jenni!

  Ihan täysin postaukseen liittymätön aihe, mutta olisin todella kiitollinen jos jaksaisit vastata.

  Postasit aikoinaan Interface sohvasta ja olen pitkään pohtinut sen ostamista. Voitko edelleen suositella sitä? Kuinka hyvin se on kestänyt käyttöä? Viitsitkö kertoa kuinka paljon Polo kustansi? Hinnat näyttävät vaihtelevan riippuen myyntipaikasta.

  Kiitos tuhannesti jos jaksat vastata :)

 • Lucky

  Mä ostin mun Marimekko Vuokko-lasit Fenno Optiikasta ja oon ollu tosi tosi tyytyväinen :) Hinta riippuu paljon siitä minkälaiset linssit tarvitset, siinä ei kannata tinkiä – laatu on tärkein!

Related posts