23/09/15

Vintageraitoja

7 271 asu2.jpg

Joskus sitä tekee parhaat löydöt omien kaappiensa kätköistä. Ja tällaisen unholaan jääneen loistolöydön tein pari viikkoa sitten, kun järjestelin vaatekaappiani. Olen perinyt vanhemmiltani useamman Marimekon Jokapoika-paidan jostain 70-80-luvulta ja tämä nimenomainen yksilö on aina miellyttänyt silmää siniharmaalla värillään, mutta jostain syystä en ole tullut sitä kamalan paljon käyttäneeksi. Nyt hetki oli selvästi kuitenkin perintöpaidalle kypsä, sillä se on päätynyt ylle muutaman viikon sisään jo varmasti ainakin 5-6 kertaa. :)

Olen muuten miettinyt, että alkavatkohan nuo riekaleiset lempifarkkuni olla jo vähän liiankin boheemit… Että pitäisiköhän kohta hankkia jo uudet ehjät yksilöt? Olen huomannut näiden polvista rikkonaisten pöksyjen kanssa hauskan ilmiön – ne toimivat hauskasti, jos niiden kanssa on pukenut vähän korkoa – siinä on ikään kuin sellainen huolitellumpi vire. Mutta kun laitoin niiden seuraksi pari päivää sitten lenkkarit, lopputulos oli… noh, aika rähjäisen näköinen. Ehkä pitää siis pitäytyä siistimmissä kengissä.

Translation: Some vintage Marimekko – that lovely shirt used to belong to my parents when they were young. How funny it is that I’m wearing it now and it feels like the style hasn’t aged one bit. :)

asu1.jpg

Nahkatakki // leather jacket Jean Paul Gaultier for Lindex*, mutsifarkut // mom jeans Topshop, paita // shirt Marimekko (vintage), laukku // bag Selected Femme*, kengät // shoes & Other Stories, kaulahuivi // scarf La Alpaca*, aurinkolasit // sunglasses Monki

* saatu blogin kautta / gifted

asu3.jpg asu5.jpg asu7.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • MarjukkaS

  Ennenkuin ehdin edes lukea tekstiäsi, katsoin että farkkusi ovat, hmm, vähän jo liian rikki. Ei ole omiin silmiini enää kivan näköistä.

 • Pin

  Hei! Ihastuin kaulaliinaan ja kävin La Alpacan sivuilla. En kuitenkaan löytänyt saman näköistä, kaksipuoleista kaulaliinaa – osaatko vinkata mikä malli tuo kaulaliinasi on / mistä sen löytää?

 • Jenniii

  Voihan hitsi! Tämä huivi taitaa olla jo useamman vuoden vanha, joten voi hyvin olla, että ihan samanlaista ei enää ole saatavilla. :/

 • viis

  Joo, minustakin riekaleiset farkut on aika hölmön näköiset jos ei teinipoikia lasketa. Mutta kukin tyylillään :)

 • makuasia

  Minä taas olen aivan eri mieltä toisten kommentoijien kanssa noista rei’istä. Ovat upean rennon rockit, Tuovat kunnolla särmää kilttiin imagoosi ja kontrastia Jokapoika-paitaan. Eivätkä ole sellaiset perusviillot kuin kaikilla muilla vaan noissa on rohkeaa repaleista otetta, yes! Itsekin diggaan rähjäfarkuista just korkojen kanssa. Rock chic <3

  Jos jossain kohtaa päätät noista kuitenkin luopua, niin ehdotan, että tee niistä ensin shortsit (sopivan rähjäisillä lahkeen suilla tietty:)

 • Hanna Maria

  Moikka! Onko sulla mikä kamera + objektiivi käytössä? :) Mulla olis uuden kameran hankinta suunnitelmissa ja koitan tehdä vähän vertailua. Sulla on ainakin upeita kuvia!

 • leila

  laumasielut on muotin mukaan.es.revityt polvet

Related posts