21/09/15

Askel lähempänä siistiä kotia

1 56 orthex5.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Orthex SmartStore

Viime viikolla oli puhetta kodin siisteydestä ja säilytysratkaisuista – ja huh, olipa huojentavaa kuulla, etten ole ainoa, jolla pyörii pikkusälää nurkissa ja tavarat eivät aina löydä paikoilleen ihan heti käytön jälkeen. Sain ihan konkreettista apua tavaroiden organisointiin Orthexin SmartStore -laatikoiden avulla, kun niihin pienet tavarat, kosmetiikkapurtilot ja kaikenlaiset vailla omaa paikkaa olevat tilpehöörit sujahtavat niin näppärästi. 

Myönnettäköön, että koti on aika hitsin paljon siistimmän näköinen nyt ilman niitä nurkissa pyöriviä epämääräisiä paperikasseja, joista ei löydy koskaan sitä, mitä etsii. Vessaan pyykkikoneen päälle kasaamani laatikkovuori on kunnioitusta herättävä näky, mutta tiedänpähän nyt, mihin mikäkin on pakattu eikä tarvitse kaivelle pölyyntyviä, sohvan taakse jemmattuja nyssyköitä. Suosittelen! :D Seuraavana to do -listallani on lukea se jo liki legendaariseen maineeseen noussut KonMari. Jos ei näillä eväillä pikkuhiljaa saada tätäkin kaaosta hallintaan, niin ei sitten millään!

orthex11.jpg

Aika moni tuntui kommenttien perusteella tuskailevan samankaltaisten ongelmien kanssa, mutta nyt ainakin yksi onnellinen saa helpotusta tilanteeseen, sillä sain arpoa yhdelle kisaan osallistuneelle 100 euron setin SmartStore-laatikoita sekä vielä siihen päälle 100 euron arvosta kosmetiikkaa. Tällä kertaa arpaonni oli seuraavan kommentoijan puolella:

Kirsus:

Kotivinkki-lehti minut ohjasi blogiisi ja Kotivinkissä olikin juuri kiitettävän paljon ideoita kodin säilytysratkaisuihin. 

Minä kaipaisin säilytyslaatikoita lukuisille kengilleni. Kuten sinullakin, myös minulla on kosmetiikkaa enemmän kuin tarpeeksi. Myös kaikille kosmetiikkapurkeille ja -purnukoille kaipaisin säilytyslaatikoita. 

PS: Luin ensimmäistä kertaa blogiasi. Pidin. :)

orthex1.jpg

Kiitos kaikille osallistuneille ja tsemppiä muillekin kaaoksen hallintaan. Suosittelen lämmöllä paitsi karsimaan tavaran määrää, myös hankkimaan oikeasti järkeviä säilytyslaatikoita kuten nämä Smartstoret. Ero entiseen on huikea ja oma fiilis kodistakin on aivan erilainen, kun tietää todella missä mikäkin tavara sijaitsee. Tekemistä riittää vielä, mutta tämä oli täydellinen alkusysäys kodin kuntoon laittamiselle. :)

PSST, kannattaa muuten vielä Instagramin puolella käydä osallistumassa Orthex SmartStore -kisaan, nimittäin palkinto on siellä aika huikea. Kisan kautta voi nimittäin saada ammattijärjestäjän puoleksi päiväksi kylään sekä  omaan kotiin räätälöidyn tuotapaketin säilytyslaatikoita (arvo noin 800 euroa). Ota kuva huoneesta tai tilasta kodissasi, jonka haluaisit saada järjestykseen. Lataa kuvaa Instagram-tilillesi ja kirjoita lyhyt perustelu miksi haluat apua. Tägää kuva hashtagilla #smartstore20years ja @orthexgroup. Osallistuaksesi kilpailuun profiilisi tulee olla avoin. Lisätietoa kisasta löydät SmartStoren kampanjasivulta

orthex-2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Koti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Voi Jenska :) …mulla on ollut samallalailla sälää (vaatteita,lehtiä,meikkejä,koruja..you name it) kuin sulla ja tuskailin aina mihin laitan kaiken tavaran. Luin muutama kuukausi sitten Konmari kirjan ja siltä seisomalta innostuin siivoamaan. Mulla ei oo tällä hetkellä mitään sälää missään! Mulla on pari kaappia tyhjänäkin, eikä mulla oo tarkoituskaan täyttää niitä tavaralla. Oli oikeastaan ihan helppoa lahjoittaa, myydä ja kierrättää tavaraa…miksi pitää sitä kauheaa määrää tavaraa kaapeissa kun niillä ei oikeasti tee mitään :). Mulla oli esim. meikkejä ihan hirveä määrä…tällä hetkellä pärjään meikkivoiteella, puuterilla, kahdella nakedin paletilla, ripsarilla, parilla huulipunalla, aurinkopuuterilla ja poskipunalla. Mulla on myös ostokäsitys muuttunut tooodella paljon. Ostan ainoastaan silloin uutta kun vanha on kulunut loppuun.Miksi pitää 30 kynsilakkaa jos niistä käyttää ainoastaan maksimissaan viittä? Nooooh…jos/kun luet Konmari kirjan niin odotan innolla sun mielipidettä siitä :)…uskon, että se vaikuttaa myös suhun :)! Kaikki mikä kirjassa kerrotaan, ei sopinut mulle (esim. siinä ei puhuta kierrättämisestä mitään!) ja kannattaa ehkä soveltaakin osaa asioita meidän suomalaiseen kulttuuriin sopivaksi :) Hyviä lukuhetkiä kun saat kirjan käsiisi :)!!! Niin ja mukavaa syksyä :)!!!

Related posts