20/09/15

Luottokamppeet niskassa

5 270 syksy5.jpg

Asukuvia on viime aikoina kaipailtu ja totta puhuen minäkin olen jo vähän ikävöinyt asujuttuja. Jostain syystä oli vain tässä välissä sellainen kausi, ettei tehnyt mieli kuvailla. Mutta nyt taas back in business. :) Pukeutumisen saralla syksy on lempisesonkini: pääsee pukemaan kerroksia, mutta lämpötilat sallivat vielä vapauksia tyylin suhteen. 

Olen viime päivät viihtynyt pääpiirteittäin samoissa kamppeissa. Luottounivormuni pääelementti ovat olleet entisestään hiukan repeilleet mutsifarkut, jotka tekisi mieleni pukea päälle joka päivä. Tällä viikolla farkut saivat kaverikseen Lindexin sample-neuleen, joka sekin on löytänyt tiensä ylleni sittemmin lähes joka päivä. Kolmas luottojuttuni on nyt syyssäiden tullen ollut luumunpunainen huulipuna, joka on syrjäyttänyt meikkipussissa kaikki muut sävyt hetkellisesti tieltään.

syksy13.jpg

Takki // coat Never Denim*, mutsifarkut // mom jeans Topshop, pusero // sweater Lindex*, nilkkurit // ankle boots Filippa K, kaulahuivi // scarf La Alpaca*, aurinkolasit // sunglasses Monki

* saatu blogin kautta / gifted

syksy6.jpg
syksy9.jpg
syksy11.jpgsyksy2.jpgsyksy10.jpgsyksy3.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sallah

  Oih, tuo neulepusero säväytti erityisesti, mutta ilmeisesti sitä ei enää Lindexiltä saa vai onko tulevaisuuden mallistoa?

 • Hanna Maria

  Todella tyylikäs asu! :) Yksinkertaisuudessaan inspiroiva.

 • Ihana tuo puna, itse olen juuri samansävyisen ostamassa huomenna! :) Pinkki saa väistyä ja luumunpunainen astua peliin mukaan! Huivi on myös ihana!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • iidag

  Hei Jenni!
  Oon lukenut sun blogia tosi kauan, mutta en usko että oon koskaan oikein kommentoinut tänne mitään. Blogisi on älyttömän inspiroiva ja saa aina hyvälle tuulelle. Mielestäni oot henkilönäkin tosi inspiroiva, vaikka en ole koskaan edes tavannut sua. Elämän käännekohdat voi olla vähän hankalia ja aiemman postauksesi perusteella vaikuttaisi, että sulla on ehkä just sellanen aika menossa. Tsemppiä kuitenkin syksyyn ja toivottavasti kaikki asiat järjestyy parhain päin!
  Kram! lukijasi, Ida

 • Wau! On kyllä upea asu. Erityisesti pidän huulipunasta ja tuosta takista!

Related posts