18/09/15

Marimekkoa nenällä

221 255 marimekko5.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Silmäasema

Intoilin jokin aika sitten täällä blogissa, kun paljastui, että Marimekko on lähteny mukaan silmälasi- ja aurinkolasibisnekseen omalla kehysmallistolla. Mietin tuolloin, että olisipa hauska päästä joskus sovittelemaan noita Marimekon kehyksiä, mutta enpä tuolloin arvannut, että siihen tarjoutuisi niin näppärä tilaisuus. Minut nimittäin kutsuttiin kokeilemaan laseja Silmäasemalle yhteistyön tiimoilta. Tälle viikolle on kasautunut hurjan monta kivaa yhteistyöjuttua, mutta pian sitten taas rauhoittuu. :)

En olisi malliston kampanjakuvista ollenkaan arvannut, että valikoima on niin laaja! Marimekko-kehyksiä on kaikkiaan peräti 28 erilaista, joten valinnanvaraa riittää. Silmäaseman Jussi (jonka muuten joku saattaa kuvasta tunnistaa muutama vuosi sitten Muodin huipulle -sarjassa hurmanneeksi suunnittelijalupaukseksi) toimi asiantuntevana apuna ja makutuomarina kehyssovittelussa. Vaikka mallisto on laaja, omat suosikit oli loppujen lopuksi aika helppo poimia joukosta. 

marimekko2.jpg

Tykkään Marimekko-kehysten hauskoista värikikkailuista. Esimerkiksi osan laseista sisäpinnat ovat eri väriä kuin ulkopinnat, jolloin koko kehysten väri näyttää aivan erilaiselta. Omaan päähän valikoituivat kahdet petroolilla tehostevärillä terästetyt kehykset sekä yhdet ihan kokomustat kehykset. Petrooli taitaa käydä kauniisti aika monenlaiseen ihonsävyyn ja omalla kohdallani se vielä sopii kauniisti silmien väriinkin. 

Olen ole koskaan aiemmin kokeillut tai ainakaan harkinnut metallikehyksiä, mutta tässä mallistossa yllätyin niistäkin positiivisesti. Peräti kaksissa suosikeistani oli metalliset kehykset. Sirot ja kevyet kehykset tuntuivat mukavalta päässä ja näyttivätkin aika kivoilta. 

marimekko3.jpg

Sain Silmäaseman optikoilta ja tyylioppailta muutamia vinkkejä silmälasiostoksille, jos tuntuu, että sopivien lasien löytäminen on hankalaa. Hyvä vinkki oli minusta ainakin se, että moni kaipaa hengettömiä ja huomaamattomia kehyksiä, muttei tule välttämättä ajatelleeksi, että ne kaipaavat usein seurakseen vähän voimakkaampaa silmämeikkiä. Hiukan voimakaslinjaisemmilla kehyksillä saa helposti kasvoille ilmettä ja meikkaamattomaankin päivään jotain erityistä. Etenkin miinuslinssit pienentävät silmiä entisestään, jolloin meikkiä voi huoletta käyttää vähän runsaammin. Plus-linssien kanssa puolestaan kannattaa olla tarkkana silmämeikissä, sillä suurentava linssi on armoton huolimattomien rajausten ja suttujen suhteen.

Minulle ihan uutta asiaa oli muuten se, että linsseihin on nykyään mahdollista saada myös BlueControl-ominaisuus, joka vähentää sinisen valon aallonpituuden pääsyä silmiin. Toisin sanoen BlueControl auttaa ennaltaehkäisemään digitaalisilta näytöiltä heijastuvan sinisen valon aiheuttamia oireita kuten silmien ärtymistä, punoitusta ja kuivumista sekä päänsärkyä, väsymystä ja unettomuutta. Ihan must lisäjuttu siis kaikille näyttöjen edessä työskenteleville tai muuten vain läppäreiden ja kännyköiden näyttöjä paljon tuijotteleville. :)

marimekko4.jpg

Mitäs tykkäätte näistä minun sovittamistani kehyksistä? Mitkä ovat teidän suosikkinne: nuo sirot mustat neliskulmaiset, hauskat pilottimalliset vai nuo alla näkyvät paksummat petroolinsävyiset? Näistä pitäisi nyt valita uudet lasit omalle nenälle. Olen tainnut valintani jo tehdä, mutta haluaisinpa kuulla myös teidän mielipiteenne. :)

Ja saan arpoa myös yhdelle teistä 100 euron lahjakortin Silmäasemalle, joten kertokaahan mitkä sovittelemistani kehyksistä ovat teidän suosikkinne, niin olette mukana kisassa! Osallistumisaikaa on to 24.9.2015 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

marimerkko1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

221 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Olipa kiva nähdä Marimekon mallistoa! Itse tykästyin noihin turkooseihin, vähän jämäkämpiin kehyksiin. :) 

  aisha.jussila@gmail.com

 • VanessaH

  Kivoja laseja. Alemmat siniset on suosikit :)

 • Satanen

  Turkoosit lasit olisivat sinulle aivan ihanat. Itseänikin Marimekon lasit houkuttelisivat!

 • markku

  nuo vikat kehykset kuvissa ovat kaikkein passeleimmat kasvoihisi.
  nämä kehysmallit ovat aivan ihania ja olisi kiva voittaa pieni pesämuna uusiin rilleihin.

 • Ulrika L

  Ihanat nuo pilottimalliset! Tykkään Marimekosta kovasti, ja oon todella innoissani noista uusista kehyksistä.

  Mä löysin muutama vuosi sitten eräästä konkurssiin menneestä optikkoliikkeestä ihanat vintaget MiuMiun kehykset ja olin pyörtyä onnesta. Onneani latisti tosin se, että näköni oli spontaanisti parantunut sitten kouluaikojen, joten en enää tarvinnutkaan laseja! Ihana optikko ymmärsi ahdistukseni ja teetti kehyksiin linssit – saan nauttia MiuMiun kehyksistä, ihan vaan lookin vuoksi ;)

 • annakayhko

  Upeita laseja! Taidan lähteä itsekin hypistelyreissulle Silmäasemalle. Lempparit ovat viimeiset lasit, eli petroolinsävyiset ;—)

 • Sani76

  Alimman kuvan petroolinväriset :)

 • Dun is

  Voi huuma!

  Nuohan on pakko päästä kokeilemaan livenä! Petroolinsiniset mielyttivät omaa silmää eniten <3

 • SuviAnni

  Minäkin tykkäsin eniten petroolinvärisistä laseista! Kaunis ja rohkea malli ja pirteä väri. Jotkut vähän erikoisemmat lasit kelpaisivat minullekin, aina ostoksilla tulee kuitenkin valittua sitä mustaa ja ruskeaa, kun lasini ovat sen verran kalliita ettei useampia raaski ostaa.

 • Sssuvi

  Mä tykkään eniten noista alimmaisista, sinivihreistä kehyksistä! Ne on sellaset kehykset, jotka menee asusteesta kans, niitä mielellään vilkaisee toisenkin kerran ja ne jää mieleen!

 • enni s

  Kaikki on ihania sulle! Suosikikseni valitsen kuitenkin nuo petroolit. :)

 • Waude, noi toisiksi alimmat lasit on tosi hauskat, vaikka itse en olisi tarpeeksi rohkea sellaisia ehkä lopulta ostamaan – sovittamaan kyllä! :) Nuo pilottityyliset siis. Veikeet!

 • Nefer

  Alimmat turkoosit lasit ovat todella makeat ja sopivat sinulle hyvin! Muutkaan eivät ole huonoja, sinulle taitaa sopia niin monet mallit.

 • Pilottimalliset on aivan mahtavat :)

 • apple

  Suosikkini ovat ekassa kuvassa näkyvät mustat kehykset. Sirot, mutta kuitenkin näyttävät :)

 • AG

  Oi, nuo pilotit sopii sulle täydellisesti! IHANAT! Olipa muuten mullekki yllätys kuinka laaja Marimekon mallisto on, pitääpä siis suunnata hypistelemmää ja kokeilemmaa!

 • Hilmaliisa

  Aivan upeita kehyksiä! Ehdottomasti parhaat lasit ovat nuo alimmat, petroolinväriset. :)

 • Johannaj

  Sattuipas sopivasti, sillä uusien silmälasien hankinta on edessä:) Tykästyin eniten noihin hieman paksumpisankaisiin petroolin värisiin, olen aina pitänyt enemmän huomiota herättävistä kehyksistä kuin hengettömistä!

 • HeidiR

  Vautsi! Nuo alimmat kehykset olivat parhaimmat, antoivat hyvin väriä kasvoille :)

 • Liisakoi

  Ehdottomasti nuo pilottimalliset, tosi hauskat! :) Mulla on kans silmälasien osto tänä syksynä edessä, joten lahjakortti tulee tarpeeseen, onnettaren niin suosiessa!

 • Miinain

  Sirot mustat neliskulmaiset ovat minusta parhaan näköiset. Alimmatkin näyttävät kivoilta, mutta mustien lasien sirous sopii paremmin nykyiseen tyyliisi. :) Lahjakortti olisi ihana, olisin tarvinut uudet aurinkolasit vahvuuksilla jo tänä kesänä, mutta lopulta koko kesä oli niin harmaa että en saanut aikaiseksi hankkia niitä.

 • Lindusius

  Viimeiset turkoosit on mun mielestä ne joissa on eniten munaa, eli ne mä sulle valkkaisin.

 • Hanna

  Metallikehykset ovat yllättävän kivannäköisiä vaikka itsekin niitä aina välttelen (en vähiten mielestäni ärsyttävien nenätyynyjen takia…), mutta paksut petroolinsävyiset kehykset vievät kuitenkin voiton :)

 • iina.h

  Paksut petroolinväriset ovat lempparini!

 • Tuumummi

  Petroolinsiniset olisivat kivat sinulla.

 • Lipsu

  Piloottimalliset on lempparit! :)

 • Mirtsu

  Onpa ihan mielettömän kivoja kehyksiä! Vikat on kyllä parhaat.

 • Milluri

  Nuo viimeiset turkoosit lasit ovat kyllä aivan ihanat!

 • Anniinav

  Alimmat turkoosit käyvät sinulle tosi hyvin! Marimekko-lasit olisivat kyllä ihanat, toivottavasti onnetar suosii :)

 • AP

  Ääni viimeisille petroolinvärisille kehyksille 8-)

 • MilkaKai

  Ihastuin noihin neliskulmaisiin mustiin laseihin ihan tosissani :) Ihanat!

 • mrem

  Kaikkia kokeilisin mielelläni itsekin, mutta tähän vastaukseen valikoin suosikikseni pyöreät petroolit.

 • nokonuuka

  Kivoja kehyksiä kaikki! Suosikiksi jäi kuitenkin nuo viimeiset vähän voimakkaammat, vaikka yleensä tykkäänkin siroista laseista.

  meijuq ät gmail.com

 • Maarialasi

  Oi, miten kauniita pokia, noita pitäisi mielellään! Pilottimalliset käy sinulle kauniisti :).

 • Laualau

  Alimmat, oh! Marimekon rillit vois olla melko potentiaalinen seuraavien pokien merkki

 • Elisa

  Vikat petroolin väriset pokat saa myös mun äänen! Marimekko olis ihanaa myös nenän päällä ;)

 • AnneJ

  loistavia kaikki mutta oma suosikkini on pilottilasit

 • KsAtu

  Onpa hurmaavia rillejä! Edellisten hankinnasta on ”jo” vuosi, niin aloin kyllä katsoa noita ihan sillä silmällä… ;)

  Nuo pilotit ovat kyllä mielettömät, mutta niistä tulee niin armottomat Stig-vibat, että pakko kallistua petroolien puoleen lempparin valitsemisessa. :D

 • Pihka

  Kaikki sopii sinulle kivasti eli hyvin menee valitset sitten mitkä vain. Petroolit minun mielestäni kuitenkin parhaimmat :)

 • Sivustaseuraaja

  Mustat neliskulmaiset olivat eniten omaan makuuni. :)

 • i.v.

  Olipa ihania! Minulla on ensimmäisten silmälasien hankinta edessä ja nuo marimekot kyllä houkuttelee! Erityisesti petrooli on ihan suosikkivärejäni, joten varmasti käyn katsomassa. Vaikea valinta, mutta ekat taisi olla parhaat :)

 • Ninuski

  Nuo viimeiset petrolinsiniset on ihanan klassiset. Ja väri on ihan!

 • Mira Ruottunen

  Nuo pilottimalliset ovat minusta ihanat! Tuon tyylisissähän Saara Sihvonenkin esiintyy Marimekon kehysmainoksessa, ja ne saivat heti pääni kääntymään!

  Itselläni on myös lasien hankinta ajankohtainen, ja aion ehdottomasti tutustua Marimekon mallistoon. Olisi hienoa suosia kotimaista brändiä tyylin saralla!

 • Nessu

  Tykkään eniten noista alimman kuvan sinivihreistä kehyksistä.

 • Nuo ensimmäiset lasit ovat hauskimman näköiset! Eli ne!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/
  eyc.heinrichs@gmail.com

 • molly125

  Kaikki on aika kivoja, mutta kallistun kuitenkin petroolivärisiin, alimman kuvan laseihin. Sopivat hienosti!

 • Tassura

  Nuo pilottilasit ovat aivan ihanat! <3 Tällaiselle sokealle myyrälle jolle rillit ovat päivittäinen elinehto, uudet kehykset Marimekon mallistosta olisivat ihan lottovoitto :D

 • TainaK

  Alimman kuvan siniset kehykset on niin hienot! Sopii vaalealle tosi hyvin ja väri on jotenkin savuisen kaunis! Samat ottaisin vaaleana itsekin :)

 • Sallah

  Ihastuttavia ja nimenomaan; eivät missään nimessä hengettömiä. Päinvastoin hyvin luonteikkaita kehyksiä, jotka korostavat kauniita piirteitä varmasti kaikenlaisilla kasvoilla. Alimmat, paksuimmat petroolinväriset suorasta pysäyttävät tuijottamaan ja ihastelemaan, eli ne ovat suosikkini. Nyt tuli Marimekon malliston myötä ihan uutta intoa lähteä hankkimaan ensimmäisiä silmälaseja, kun ikänäkö tuli ja yllätti kesällä… :)

 • riikka1234

  Mielestäni nuo viimeiset kehykset sopivat sulle parhaiten, ne ovat kivan persoonalliset ja särmikkäät :)

 • Lada

  Alimmat on kivimmät :)

 • RoosaO

  Alimman kuvan siniset ovat todella ihanat! Voisin itsellenikin sellaiset hankkia piristämään arkityyliä :)

 • Riitta T

  Suosikkini: paksummat petroolinsävyiset.

 • AaHoo

  Waauuuu! Multa on mennyt Marimekon kehykset ihan ohi!

  Ihanan väriset nuo turkoosit, mutta keskimmäiset erottuu massasta :)

 • Mia__

  Ehdottomasti noi ekat mustat! Pitääkin lähteä Silmäasemalle sovittamaan :)

 • neitim

  Sirot neliskanttiset sopivat sinulle kuin tehty!

 • SaraJasmin

  Vaikia valinta noiden mustien ja ohuempien petroolin välillä. Nuo paksummat on mun mielestä vähän turhan massiiviset sun siroille kasvoille, mutta ei huono valinta nekään :) ehkä kuitenkin nuo ohuemmat petroolit olis mun valinta sulle :)

 • norppis1

  Minullakin uusien lasien hankinta edessä, kiva vinkki nämä Marimekon lasit! Mun mielestä nuo vikat petroolinväriset olivat kivoimmat :)

 • TiinaMari

  Kaikki kivoja kyllä! Alimman kuvan lasien muoto paras sun kasvoille :)

 • Espa

  Ehdottomasti isot turkoosia alimmassa kuvassa tuovat särmää ja voimaa kasvoilleni :)

 • Eleena

  Tykkään alimman kuvan vähän tymäkämmän mallisista kehyksistä! Kaikki mallit sopii sulle kyllä.

 • Pöö

  Ehdottomasti keskimmäiset pilotit :) Ne kelpuuttaisin mieluusti itselleni, uudet lasit ovat nimittäin etsinnässä :)

 • Mañana

  Nuo paksut turkoosit lasit sopivat kuin nenäkin neidin päähän! (:

 • Jennike

  Uusien silmälasien etsiminen on ollut mulla työn alla jo jonkin aikaa, mutta on niin vaikea päättää! Huomenna ajattelin mennä taas katselemaan, Silmäasema onkin vielä tsekkaamatta :) Sinulle käy kyllä monenlaiset lasit, mutta nuo petroolit on kyllä erityisen kivat!

 • helmik

  Alimman kuvan petrolinsävyiset kehykset näyttää hurjan kivoilta!

 • dl

  Onpa kertakaikkiaan ihania pokia!! Oma lemppari noista valitsemistasi laseista olis nuo pilotti-tyyliset!! Tällasena likinäköisenä tyyppinä lahjakortille tulisi kyllä käyttöä!;D

 • Ooppe

  Noi tokat oli hienoimmat!

 • NN

  Viimeiset ovat ihanan persoonalliset ja freesit, mutta kuitenkin sen verran klassiset muodoltaan että niihin tuskin kyllästyisi. Nuo ottaisin todennäköisesti omallekin nenälle mikäli laseille olisi tarvetta!

 • outima

  Pilottimalliset ehdottomasti! Ihanan kevyet, mutta samalla persoonalliset kehykset. Niitä olen itsekin käynyt sovittelemassa :)

 • Miralve

  Mielestäni nuo alimmat ovat parhaat! Pitääpä itsekin käydä katsomassa tuota mallistoa kun uusien lasien hankinta alkaa tulla ajankohtaiseksi :)

 • SaR

  Viimeiset kehykset ovat sinulla kauniit :) Tykkäisin itsekkin tuon tapaisista.

 • memilia

  Täytyypä itsekin tutustua Marimekon laseihin. Näistä ehkä pilotit olivat omat suosikkini.

 • Rillipää

  Mielestäni nuo viimeiset kehykset ovat sopivan ilmeikkäät ja sopivat muutenkin tyylisi hyvin. Myös metalliset petrollin väliset ovat kivat, mutta kulmien päältä menevä ylimääräinen pilottilasinainen linja piilottaa kauniit kulmasi alleen. Marimekko on ehdottomasti mielenkiintoinen uusi lisäys kehysnaailmaan.

 • Liisu

  Ei olisi Marimekko voinut parempaa aluevaltausta tehdä näin meikäläisen mielestä; rakastan Marimekon estetiikkaa ja silmälasit ovat nököttäneet nenälläni ala-asteelta lähtien. Olin aivan täpinöissäni mallistosta! Sinulle sopivat omaan silmään parhaiten molemmat petroolit! En osaa päättää kummat ovat kivemmat! Rohkea valinta huomataan ja silmälasit ilahduttavat monia, paljon olen saanut kuulla ”kivat lasit”-kommentteja tuntemattomiltakin! :) Itse olisin kovasti kiinnostunut myös niistä Marimekon aurinkolaseista vahvuuksilla, sellaisia en ole vielä koskaan omistanut.

 • Riikka Koo

  Alimmassa kuvassa olevat petroolinsävyiset kehykset ovat ehdottomasti suosikkini, niissä on luonnetta! Täytyypä itsekin käydä testaamassa Marimekon pokat: tuntuu että tänä syksynä tarvitsen muutosta silmälasityyliini.

 • Pau

  Nuo alimmat petroolinväriset ovat parhaimmat! Jännä juttu, itse en heti ottaisin värillisiä (paitsi ruskeahkot) mutta nuo sopivat sulle todella hyvin ja tuntuvat kirkastavan kasvotkin :)

 • Essiellen

  Siis apua miten tarpeeseen tää voitto tulisi! Oon jo puoli vuotta miettinyt että mun on ihan pakko hankkia uudet lasit ihanihan kohta, nämä nykyiset on jo neljä vuotta vanhat ja en vaan kerta kaikkiaan NÄE näillä enää mitään. Rahatilanne on vaan opiskelijana niin tiukka, mulla on kuitenkin voimakkuus -6,5, joten ohennuksia saa olla reilusti, ja ne nostaa minkä tahansa linssien hinnan moneen sataan, vaikka kehykset onnistuisikin löytämään edullisesti… Tai siis oli, saa nähdä jos oon sokeutunut entisestäänkin :D

  Noista laseista on mun mieleen ehdottomasti eniten pilotit, ja ne passaa sulle kyllä aivan uskomattoman hyvin! Kaikkihan nuo on upeita ja korostaa kasvonpiirteitäsi, mutta vitsit nuo pilotit on vaan cool :)  

 • jmtj

  petroolit :)

 • Noora9

  Ehdottomasti nuo pilottimalliset, sopivat sinulle todella hyvin. Uskon, että ne olisivat myös oma valintani mikäli sopisivat kasvoilleni. Olisi hauska päästä taas testailemaan laseja, ne antavat ilmettä kasvoille siinä missä uusi hiusmallikin.

 • Sinisimpukka

  Nuo pilotit ovat i-ha-nat!!! Minulla on ollut jo kuukausia ajatuksena pian hommata uudet lasit mutta en ole saanut aikaiseksi. Onneksi, koska nyt täytyy kyllä päästä katsastamaan nämä Marimekot!<3 (lahjakorttikin tulisi siis oikeaan osoitteeseen!

 • Tanjis

  No nyt on vaikea valinta,hyvän kolmikon löysit!Ekat istuu tosi hyvin,kuin olisit aina käyttänyt niitä.Tokat on iloiset,pirteät.Ja kolmannet yllättävän väriset,mutta käyvät kyllä hyvin sulle,säväkät.Viimeksi kun itse kävin sovittelemassa pokia,jouduin ottamaan…kolmet…kun en osannut päättää ja oli hyvä pakettitarjous…Mutta siitä on aikaa,nyt olisi aika päivittää lasit,täytyykin käydä sovittelemassa Marimekon sankoja :)

 • laurakk

  Kaikki noi näyttävät hyviltä sulle, mutta alimman kuvan siniset ovat suosikkini.

 • Olga Mansesta

  Kun ensimmäisen kerran näin Marimekon silmälasimalliston mainoskuvia, eka fiilis oli että jestas mitä pappalaseja. Eritoten pilottilaseista tuli niin hurjat Stig-vibat että huh huh! Nyt kuitenkin silmä on tottunut pilottimalliin ja yllättäen ne näyttääkin kaikista raikkaimmilta!

 • jjs

  Viimeiset ovat hauskimmat ja jotenkin sopivan pehmeän näköiset. Olisipa kivaa voittaa ja päästä itsekin sovittelemaan :)

 • pilottilaura

  nuo pilotit ovat aivan ihanat, sellaiset ottaisin itsellekin koska vain. :-)

 • sannu

  Oih, en ollut tiennytkään, että Marimekolta on tullut silmälasikehyksiä :) Tämä tieto piristää kummasti syysaamua :) Mielestäni parhaimmat lasit ovat joko noi toiset tai sitten viimeiset.

 • Mikko Antero

  Voi nuo paksummat petroolinsävyiset on ihanat, sopii sun kasvoille! :)

 • Jenwiik

  Juuri eilen parin ystäväni kanssa pysähdyimme Silmäaseman mainoksen eteen ja pohdimme, että ei taida kenellekään sopia nämä Marimekon hengettömät lasit (ekassa kuvassa). Yllätyin erittäin positiivisesti avatessani blogisi, lasithan näyttävät super hyvältä. Whatsappasin saman tien ystävilleni ekan kuvasi. Olimme selvästi väärässä. Kiva kun esittelit myös koko silmälasimalliston en tiennyt, että mallistoon kuuluu myös muovisia kehyksiä. Oma suosikkini on petroolinväriset kehykset. Postauksesi on todella hyvä promo Marimekolle, nimittäin Marimekon mainoskuva ei puhutellut ainakaan meitä yhtä paljon kun sun kuvat :)

  jenni.wiikla@gmail.com

 • minkak

  Oih, pidän keskimmäisistä laseista eniten, voisin sellaiset itsellenikin hankkia. Itseasiassa pitäisikin käydä näön tarkistuksessa… ;)

 • Ssssssa

  Hauskoja kehyksiä! Silti kannatan eniten vikoja, väri sopii sulle erinomaisesti. :)

 • sirkkutuulia

  Pidän eniten viimeisistä kehyksistä ja ne sopivat sulle täydellisesti :) Pitääkin mennä sovittelemaan jos löytyisi itsellenikin uudet pokat!

 • Jenwiik

  Unohdin kommentoida, että ehdoton suosikkini sulle on hengettömät lasit (ensimmäinen kuva)!!

  jenni.wiikla@gmail.com

 • Lottata

  Omaa silmääni miellyttävät jostain syystä nuo petroolinsiniset kehykset. Minulla on silmälasit lukemiseen ja päätetyöskentelyyn ja ne ovat aika huomaamattomat. Nyt olenkin alkanut kaivata oikein räväköitä laseja, jotka toimisivat huomionherättäjinä. Nuo petroolinsiniset ajaisivat sen asian!

 • Hahaine

  Juuri tilasin silmäasemalta uudet lasit, ja itsekin päädyin kokeilemaan Marimekon kehyksiä! Tykkäsin monista myös sen takia, että vaikka kehykset näyttivät edestä mustista, oli sangoissa kiva mustavalkoinen kuosi. Ja pitkään laseja käyttäneenä olen harmikseni vasta suhteellisen myöhään uskaltanut kokeilla vähän erikoisempiakin kehyksiä ja värejä.

  Minusta vaaleille hiuksille sopii tuo Petrolin sininen todella kauniisti. Ja vähän kokeilumielessä sanoisin viimeiset paksummat muovikehykset. :)

 • Mippe

  Ne paksummat petrolinväriset!

 • Nekku123

  Viimeiset! Aivan super ihanat!

 • Annie Mink

  Onpa kyllä kivan näköisiä! Pitää ehkä käydä sovittelemassa, sillä alan kaivata uusia laseja vanhojen tilalle :) Noista sinun kokeilemistasi suosikkini on nuo vikat petroolin väriset!

 • Hennamaarit

  Kaikki on kivoja, mutta viimeiset petroolin väriset kehykset on parhaat!

 • Yonna

  Ekat ovat suosikkini, koska ovat niin ihanan sirot. Tulisipa tarpeeseen lahjakortti, omat rillit ovat jo vaihdon tarpeessa!

 • mirkkumolli

  pilottimalliset.

 • Laurast

  Moikka!
  Ehdottomasti nuo sinisankaiset viimeisenä olevat lasit ovat suosikkini :)! Tämä lahjakortti tulisi tarpeeseen, juuri mietin viime viikonlopun aurinkoisissa tunnelmissa että pitäisi vihdoinkin hankkia aurinkolasit omilla vahvuuksilla. Nyt vaan peukut pystyyn :)

  Mukavaa syksyä! (se skonssiohje muuten menee tänä viikonloppuna testiin :P)

 • Liiri

  Hauskat pilottilasit, innostuin vähän niistä.

 • Maini

  Alimmat petroolinväriset sopivat mielestäni sinulle parhaiten, mutta mustat klassisemmat olisivat ehkä enemmän omaa tyyliäni. Lahjakortti olisi kiva, vaikka omilla miinuslukemillani 100 e ei vielä riitä mihinkään silmälasiostoksissa:/

 • Neiti1970

  Veikeitä ovat omalla tavallaan kaikki nuo sovittamasi silmälasit, mutta suurimmat pisteet annan viimeisille petroolinsinisille laseille.

 • Tuyaa

  Alimmat, eli paksut petroliväriset ovat mielestäni parhaat, sopivat sinulle todella hyvin ja korostavat silmiäsi. :)

 • Syksyä odottava tyttö

  Ehdottomasti viimeinen kuva :)

 • seelasella

  Mielestäni nuo viimeiset kehykset sopivat parhaiten! Kaikki olisivat kyllä hyviä vaihtoehtoja :-)

 • DaBaDee

  Siniset kehykset! Ihana väri ja elävä pinta! Tuo väriä kanssa kasvoille ;)

 • Kukka

  Itse luokittelisin parhaimmiksi ja valitsisin pilottimalliset lasit, jotka ensimmäisessä kuvassa. Niissä on jotain särmää ja uutta mitä olen aiemmin nähnyt.
  Täällä olisi kanssa lasien päivitys mielessä. Edellisistä on muutama vuosi aika. Nenällä keikkunut jo hetken tummat pokat. Taidan itsekin käydä tutustumassa Marimekon mallistoon :)

 • jolielaide

  Oi miten kivoja malleja! Diggailin eniten noista kakkoskuvan mustasankaisista ja viimeisen kuvan petrolinsinisistä muhkeammista kehyksistä. 

 • jolielaide

  Sähköposti unohtui, joten: jolielaide00 at gmail.com 

 • Raitaa

  Jokainen kehys sopii sinulle hyvin, mutta minunkin valinta on alimmainen turkoosi joka on ihan täydellinen sinulle!! Seuraava olisis pilotti. Itsekin olen täysin hullaantunut Marimekon kehyksiin ja pilotteja olen juurikin itselleni hommaamassa. Hurmaavaa syksyn jatkoa

 • tuhkimo

  Ehdottomasti nuo paksusankaiset siniset; i h a n a t ! Oon haaveillut uusista laseista jo pitkään – ja itse asiassa tarvitsisinkin uudet – mutta koska lasit on aina vähän hintavampi hankinta, ovat lasiostokset siirtyneet ja siirtyneet… Tuo on kyllä ihan totta, että omat meikkaamistottumukset kannattaa huomioida kehyksiä valittaessa; itse tykkään, että laseissa on kokoa, näköä ja särmää, sillä meikkaan silmiä todella minimaalisesti. Äääää, miten nyt tekisikin mieli päästä sovittelemaan uusia kehyksiä! ;)

 • tuhkimo2

  Hupsis, jäi s-postiosoite uupumaan, kun kommentoin kirjautuneena! Sen pitäisi siis näkyä tämän kommentin yhteydessä :)

 • Miaable

  Onpa ihania ja persoonallisia kehyksiä! Oma suosikkini on nuo alimmat, petroolin sävyiset lasit.

  miaable@gmail.com

 • Järväskä

  Nuo petrolit ovat täyttä timanttia!

 • AnnmarieP

  Vau, noi viimeiset siniset kehykset on aivan upeet. Kehystää sun kasvoja täydellisesti, ja kelpais itsellekin.;)

 • Heka

  Pilotit on kivan erilaiset ja sirot olematta pliisut!

 • marygoescrazy

  Vitsi mikä silmälasi-inspis nyt iski! Pakko päästä pian itsekin sovittelemaan!
  Ja noista vaihtoehdoista petroolinväriset herkullisimmat ;)

 • kateliini

  Nuo viimeiset petroolin väriset on tosi kauniit!!

  Mukava kilpailu :)

 • sonsaa

  Olipa kiva kuulla, että näitä Marimekon kehyksiä on niin paljon erilaisia! Olin jotenkin saanut kuvan, että niitä olisi vain muutama erilainen kehys. Täytyykin ehdottomasti tutkia lisää ;)

  Sovittamistasi kehyksistä kaikki ovat kivoja, mutta sinun kasvoillasi nuo petrolinsiniset ovat kyllä aivan ykköset!

 • RiinaBobiina

  Sirot mustat – ehdottomasti!!:)

 • dirameh

  Viimeiset kehykset ehdottomasti. Rajaa kivasti kasvoja, ja ihanan väriset :)

 • Anska

  Hauskan näköisiä kaikki kehykset, mutta mielestäni mustat nelikulmaiset sopivat sinulle parhaiten. Pitääpä käydä itsekin tutustumassa mallistoon.

 • Anska

  Hauskan näköisiä kaikki kehykset, mutta mielestäni mustat nelikulmaiset sopivat sinulle parhaiten. Pitääpä käydä itsekin tutustumassa mallistoon.

 • mariamariamaria

  Pilotit <3

 • jemiina

  Noi petroolinväriset! Aivan hurmaavat. Pitänee käydä itselläkin sovittamassa. :)

 • naranja

  Ensireaktioni oli, että voi kun silmälasit olisivat kiva asuste! Todella hyvännäköisiä pokia. Olen kahden vaiheilla mustien kulmikkaiden ja petroolin väristen kesken. Mustat ovat nätin sirot, petroolit taas särmikkäät. Valitsisin sinulle nuo mustat. :)

 • saj

  Mäkin tykkään eniten petroolinvärisistä, kiva perusmalli, johon väri tuo sitä jotakin. Sopii sulle tosi hyvin, niin kyllä nuo muutkin kokeilemasi kehykset.

 • Onniska

  Nuo keskimmäiset lasit ovat kyllä lempparini siroudessaan! Kuvistasi huokuu valoisuus ja ilo :-)

 • jape

  Itse oon miettinyt pilottityylisiä laseja seuraavaks ja sulle ne sopivat todella hyvin! Niissä on särmää ja hauskuutta, varsinkin jos kantaja hymyilee paljon, kuten sinä! :) Pilottilasit ovat kyllä sellanen tuntomerkki sitten kantajallee.

  ”Se Jenni jolla on pilottikehykset” :D

 • essinent

  Oi vitsi mun kasvoille ei kävisi tuollaiset pilotit mutta siun kasvoille ihan täydelliset! Itsellä todella huono näkö -6 ja -5.75 plus hajataittoa. Lasit maksaa todella paljon ja joutuu melkein joka vuosi uusimaan. Tällä hetkellä on todella ihanat kehykset. Peilimäistä metallia mutta kun ei enään tahdo nähdä niillä. Sata euroa on iso raha jos sellaisen edun saisi.

 • raijakoo

  Pilottilasit sopivat sinulle parhaiten!

 • -TT-

  Kaikki kolme näyttää tosi kivoilta. Persoonallisimmat ovat nuo pyöreät pilottimalliset.

 • karoliina_v

  Ihania kaikki, mutta itse valitsisin nuo alimmat vahvat petroolinsävyiset :) Uudet lasit ovatkin varmaan pian hankinnassa, joten pitääkin käydä katsastamassa tämä mallisto myös.

 • MetteV

  Mun suosikit olivat nuo hauskat pilottimalliset, ihan super kiva muoto!:)

 • tesssa

  Ensimmäiset! persoonalliset ja hauskat, mutta omalla tavallaan kaikkeen käyvät.

 • A-M

  Kaikissa kuvan laseissa oli omallalaillaan jotakin kivaa. Kallistuin arvioinnissa kuitenkin ensimmäiseen kuvaa, jossa kehykset olivat kulmikkaat. Pohdin, että malliltaan ne olisi myös sellaiset, jotka sopisivat minulle, jos lasit omistaisin :)

 • archipelago

  Mainioita kaikki kolme, erityisesti viimeiset petroolinväriset on hirmu kauniit. Mahtava Marimekko!

 • hedonya

  Hienoja kaikki, suosikkini olivat nuo viimeiset. Jotenkin niin marimekkomaiset, vahvat värit ja linjat.

 • ekl

  Alimmat petrolinväriset ovat upeat!

 • plussaa

  Nuo mustat kulmikkaat ja sirot ovat suosikkini :)

 • Jessii

  Nuo viimeiset petroolinsävyiset lasit ovat kivoimmat, mutta kaikki sopivat hyvin. Itse kävin myös tänään sovittamassa laseja muutamassa liikkeessä, mutta ei vielä löytynyt sopivia.

 • Miittap

  Kaikki lasit näyttää kyllä passaavan todella hyvin! Omat suosikit on nuo sirot ja kauniit mustat kehykset :)

 • heitu

  Minusta mustat kehykset näyttävät parhaalta :)

 • HennaK

  Itselleni valitsin mustat, mutta sinua pukee ehdottomasti nuo keskimmäiset :)

 • Linpuu

  Noi viimeisimmät oli ehdottomasti parhaimmat, sopisi sulle erittäin hyvin! Tosin sinisävyiset voisi olla hieman haastavat ainakin omaan tyyliini sovittaa. :D Mulla on vasta yhdet silmälast ja nekin villisti mustat. :D

 • Amadeus

  Nuo viimeiset ehdottomasti, vau! :-)

 • Roosamar

  Nuo pilottimalliset kehykset hurmasi kyllä ihan täysillä! Pitäisi päivittää omat silmälasit ajantasalle ja tuo BlueControl-ominaisuus on ihan uus juttu mulle mutta melko pakko saada tämmöisen tietokonerotan.

 • Pin

  Pilotit ja petrooli sopivat sinulle kummatkin tosi hyvin! Pakkovalinnan edessä sanoisin, että petroolit :)

 • sallak

  Nuo viimeiset paksummat petrooliset ovat ihanat! Kivan erilainen väri perusmustiin verrattuna, mutta ei silti liian huomiota herättävä :)

 • HeiniKo

  Viimeiset ovat kauneimmat!

 • hattiwatti

  Viimeiset, petroolinväriset ovat aivan upeat, sopivat sinulle hyvin!

 • jen n.

  Tykkään eniten noista keskimmäisistä pilottityylisistä. Ihastuin muinoin erääseen kuvaan jossa Rei Shitolla oli päässään samantyyppiset silmälasit (ja innostuin japanilaisesta tyylistä ihan uudella tavalla eksyttyäni tämän kuvan jäljillä blogiinsa), tuossa kuvassa sinussa ja kehyksissä on jotenkin paljon samaa kuin Rein kuvassa. Pitäisi käydä sovittamassa miten paljon (tai vähän) Reiltä itse näyttäisin!

 • JapiA

  Marimekko varmaan loistaa tässä uudessa aluevaltauksessaan, jotenkin kehysten suunnittelu on ihan their thing! Minusta hauskimmat ovat ehdottomasti pilotit, mutta arkikäyttöön parhaiten sopii petroolit.

 • NooraR

  Mukana arvonnassa! Yllä olevissa kuvissa neliskulmaiset nousevat omaksi suosikikseni. Itselläni on silmälasien päivittämien ajankohtaista, joten pitääpä käydä katsomassa näitä kehyksiä. Tai vielä parempi tietysti olisi, jos voittaisi lahjakortin ;)

 • W3

  Sekä pilotit että paksummat petroolipokat ovat huikean hienot, mutta ehkä tässä kohtaa kallistun jälkimmäisiin :).

 • annis

  Nuo viimeiset on näistä mun suosikit: muoto on skarppi, mutta värin ansiosta eivät ole liian kovan näköiset.

 • Hannanen

  Mielestäni nuo ensimmäiset kehykset sopivat sinulle parhaiten! Sopivan erikoiset muttei kuitenkaan liian.

 • Haiha

  Olenkohan tylsä, kun tykkään eniten noista ylimmistä, mustista? Toki tuo alinkin vaihtoehto näyttää hienolta, mutta pyöreämpiä kehyksiä vierastan jostakin syystä niin itsellä kuin muillakin.

 • Maikkimaa

  Vaikea sanoa, sillä mun mielestä kahdet viimeiset on molemmat kivat omilla pikku twisteillään. Jos pakko olisi valita, päätyisin varmaan noihin petroolinsävyisiin. :)

 • Minnakoo

  Pilottimalliset ovat suosikkini!

 • kkiira

  Oi, marimekkofani on innoissaan myös näistä heidän kehyksistään! Täytyykin kohta päivittää vanhat rillit uusiin, joten täytyy käydä sovittelemassa noita! Ehdottomasti alimmat sinisävyiset kehykset parhaimmat! :)

 • sira0

  Ekat mustat näyttää musta parhaimmilta (pilotit seuraavaksi), mutta veikkaan että päädyit petroolinvärisiin.

 • Tintsh

  Noi petroolit! Sikasiistit. :)

 • elinaellu

  Pilotit! Namm miten kivat ja erikoiset :)

 • Niiiiina

  Hei,

  Olen jo pidemmän aikaa etsinyt silmälaseja ja sattumoisin törmasin Marimekko-silmälaseihin ja ihastuin täysin.

  Nuo alimmat paksummat petroolinsävyiset silmälasit ovat lempparini. :)

 • LauraKaa

  Neliskulmaiset minun mielestä parhaat :).

 • hiltu

  Ihanimmat ovat mielestäni nuo pilotit! :-)

 • sallikki

  Alimman kuvan siniset kehykset ovat parhaat.

 • pöllö

  Kaikki kehykset sopii sulle tosi hyvin, mutta suosikkini on petroolin väriset kehykset.

 • Immoska

  Kaikki kehykset tosi kivoja, jotenkin tykkään sulla eniten ehkä noista pilottimallisista, ihanan leikkisät :) Tutkooseja houkuttais itse kokeilla, ne on hurjan kauniit!

 • Annivv

  Tykkään eniten noista siroista mustista laseista. Taitaisi minullakin olla uusien lasien paikka, ku on alkanut tuntua että vanhoilla en enää näe kunnolla. Tulisi siis lahjakortti tarpeeseen :D

 • Kori

  Nuo pilottimalliset lasit ovat huikeat! Retrot, mutta modernit. Pehmentää katsetta ja kääntää varmasti päitä. Minun peukkuni niille! Omallekin nenälle ottaisin ne.

 • ninak

  Syksyn aikana olisi tarkoitus hankkia uudet silmälasit, täytyykin käydä tutustumassa Marimekon mallistoon.
  Pilottilasit sopivat mielestäni sinulle noista parhaiten.

 • Qjs

  Nämä Marimekot kyllä itseänikin kiinnostaa kovin. Missä hinnoissa malliston lasit liikkuvat? Ja enpä tosiaan tiennyt, että mallisto sisältää noin monet pokat! Tykästyin sinulla noihin pilotteihin, jollaiset olisi haaveissa itsellenikin.

 • Kuosisto

  Eräs huikea optikkopersoona kerran neuvoi, että aina pitäisi valita hiukan rohkeammat lasit, kuin mitä uskaltaisi. Eli ota nuo ihanan paksut ja värikkäät petroolikehykset, näytät jo kuvassakin viihtyvän niiden kanssa parhaiten! On varmaan mentävä itsekin noita Marimekon rillejä käpistelemään, vaikka vaikuttavatkin vähän huolestuttavan suurilta omille kasvoille. Toivottavasti Silmäasemalla ei tulla sovittelemaan Hello Kitty -merkkiä naamalle, niin kuin eräänkin kerran lasiostoksilla…

 • Anjuli

  Viimeisen kuvan kehykset on parhaat. Väri on tosi hyvä!

 • Marika**

  Heippa!

  Kyllä ehdottomasti nuo alimmaiset petroolin siniset rillit istuvat parhaiten! Tosi kauniit lasit!

 • Ninnilii

  Viimeisen kuvan kehykset ovat ehdottomasti lempparini! Rakastan Marimekkoa ja sain juuri ensimmäiset silmälasini, joten Marimekon kehykset olisivat todellinen unelmien täyttymys, niin tyylikkäitä.

 • Pia :)

  Petroolin väriset lasit ovat mun suosikit :)

 • frenchie

  Alimmaiset petroolinvariset ovat ihanat!

 • paulak

  Viimeisen kuvan linssit! Kaunis muoto, jotenkin pehmeä. Ja väri on plussaa!

 • Olen haikaillut noiden pilottimallisten perään jo jonkin aikaa. Ihanat!

 • Vielä rillitön

  Ehdottomasti vikat paksummat kehykset on lempparini!

 • Tuuli1234

  Vikat olivat lempparini! Persoonalliset ja kauniit, samaan aikaan sopivat moneen asuun!

 • anselmiina

  Viimesimmät kehykset vievät kyllä ehdottomasti voiton!!

 • Kissamau

  Ehdottomasti noi pilottimalliset! Oi tässä voisikin olla ratkaisu jo ties kuinka pitkään jatkuneeseen silmälasiongelmaani…

 • paipura

  Minusta nuo turkoosit ovat aivan ihanat sinun kasvoille! Voisinpa niitä itsekkin mielelläni käydä kokeilemassa. :)

 • Rosalieeee

  Viimeiset lasit ovat ehdottomasti parhaimmat. Ihana syksyinen väri ja vahvat kehykset antavat ihanan persoonallisen ja tyylikkään ilmeen.

 • Heidiq

  Toiset eli nuo simppelit metallikehykset ovat mielestäni kauneimmat. Sinulle kuitenkin sopivat ehkä parhaiten nuo petroolin sävyiset eli viimeisen kuvan lasit. :)

 • Vikke

  Alimmat on kivoimmat.

 • Marinka

  Ekat ja vikat on aika tasaväkiset! Mut ehkä kuitenkin vikat voittaa ihanan värinsä ansiosta.

 • hevi

  Pilottilasit on ihanat, etsinyt ja nyt löytyi. Pakko laittaa uudet lasit

 • Riikka--

  Ensimmäiset olivat kyllä ehdottomasti parhaimmat mun mielestä :)

 • mints

  Hyvältä näyttävät kaikki kolme! Suosikiksi kirii kuitenkin mustat tyylikkäät kehykset :)

 • ElinaXXXXXX

  Minäkin liputan noiden viimeisten kehysten puolesta :)
  Ovat tosiaan persoonalliset olematta kuitenkaan hyökkäävät :)

 • liilis88

  Kyllä nuo kaikki olivat aika upeita. Jos pitää valita, niin nuo turkoosit kehykset pukevat sun vaaleita piirteitä parhaiten. Niissä on jotakin supernaisellista. :-)terveys ruoka

 • SuzieQ

  Nuo viimeset, paksut petroolinsiniset on ihanat! Sopii sulle kun nenä päähän. :)

 • anarya

  Ääni vikan kuvan sinisävyisille kehyksille!

 • airam34

  minun suosikkikehykseni ovat nuo ensimmäiset, mustat neliskanttiset. Pidän yksinkertaisista kehyksistä :)

 • Emmav

  Ihania kehyksiä! Tekstiä lukiessa ajattelin, että pilottilasit veisivät voiton mutta nuo viimeiset turkoosit ovat aivan ihanat. Sopivat kasvoillesi mielettömän hyvin, värikin on todella hyvä! Pakko päästä itsekin pian sovittelemaan :)

 • Anniiiiiii

  Kaikki kehykset olivat hienoja mutta sirot mustat ovat minusta hienoimmat ,koska ne sopivat joka asuun ja tilanteeseen ja musta on aina varma väri.

 • Naniii

  Paksummat petroolinsävyiset lasit sopivat sinulle ehkä parhaiten, mutta toisaalta ihastuin myös hauskoihin pilottimallisiin laseihin.

 • Emilia L

  Näyttää kyllä hyvältä! Itseä alkoi harmittamaan kun kesällä ostin uudet lasit, enkä jaksanut tätä mallistoa odottaa. Olisi kannattanut!
  Ihastuin noihin jännän hauskohin pilotteihin, sekä siroihin mustiin! :) Kaikki kyllä näyttää hyvältä sulla!

 • kaisuli

  Alimmaiset siniset ovat ihanan pirteät, mutta samalla klassisen tyylikkäät :)

 • Ensimmäiset sopii parhaiten eli mustat.

 • emmaka

  Ehdottomasti nuo viimeiset, petrolinsiniset. Hauskaa miten kaikki lasit muistuttavat anna teurnellia ;)

 • Malin

  Oi, noi petroolitkin on ihanat, mutta sydän sykkii kyllä tällä hetkellä vahvimmin pilottikehykselle – niin sun kuin munkin päässä. :) Oonkin itse asiassa huomenna aloittelemassa uusien sankojen metsästysprojektia, täytynee näemmä siis mennä mallailemaan Marimekkoakin!

 • Norao

  Ai että! Ihan ehdottomasti nuo viimeiset lasit näyttävät kiinnostavimmilta ja hehkuvimmilta :) Nuo lasit eivät todellakaan tarvi mitään suurta meikkikerrosta naamaan vaan ovat korumaisen kauniit jo ihan itsessään ja korostavat kasvoja. Hyvä Marimekko!

 • Puputin

  Hauskat pilotit hih! Itsekin ottaisin normilasien rinnalle mieluusti yhdet villit :)

 • Minttumainen

  Nuo pilotit on ihanat! Heti kiinnitin katseeni niihin – ja ihastuin! :)

 • mipsu

  Tykkään eniten noista alimman kuvan kehyksistä. :)

 • Hannaz

  Vaikea valinta pilottien ja sinisten välillä, mutta kallistun sinisiin kuitenkin! Upeita!

 • Jetta

  Toiset tai kolmannet iskee eniten! Ehkä mä valitsisin sulle noi keskimmäiset, ne on ihanan erilaiset, muttei kuitenkaan liian. ;-)

 • Story

  Ihanaa kuulla, että Marimekko on lähtenyt mukaan tällaiseen! Mitä kehyksiin tulee, niin pilottimallisissa on mukana tuo ihana keveys ja niiden väri on todella hyvä, mutta kehyksien malli ei ole niin kasvojen piirteitä kohottava kuin noiden kahden muun kehyksen. Tästä syystä suosikkini ovat nuo alemmat petroolinsiniset kehykset. Ne ovat hieman raskaammat, mutta kehyksien väri ja malli ovat kohdallaan. Ja mitkä päivänpiristäjä ne ovatkaan. :)

 • annikki123

  Mun suosikki on ehdottomasti kolmannet kehykset! Ne sopii sulle niin hyvin! :)

 • Sanph

  Nuo petroolinväriset, viimeiset siis, näyttävät hurjan hyviltä sun nenällä. Sävy sopii todella hyvin ihosi ja silmiesi kanssa.

  sanna.p.hoffren at gmail.com

 • -Selma-

  Sinulle sopii hyvin nämä kaikki, mutta ykkössuosikkini on sirot mustat kehykset. :)

 • Aino

  Ihana postaus, Marimekko-lasien suunnittelua kun suunnittelen juuri itsekin :) Turkoosin eli kolmannet on lempparit!

 • Titta

  Pilotit on ihanan sirot ja rennon tyylikkäät. Huomenna saan omat, uudet silmälasit. Marimekon nekin!

Related posts