17/09/15

Katumuotia New Yorkin muotiviikolta

1 224 nyfw-streetstyle1.jpg

Minulla oli aikeissani ottaa hurjasti katumuotikuvia New Yorkin muotiviikolle päästessäni, mutta sitten kävikin niin, että pari ensimmäistä reissupäivää satoi vettä lähes taukoamatta, joten ihmisten kuvaaminen ulkona oli melkoisen haastavaa. Onneksi muutaman sateisen päivän jälkeen kirkastui ja edes yhtenä päivänä pääsin räpsimään rauhassa. 

Nämä tyylit on bongattu Givenchyn näytöksen ulkopuolelta, missä parveili paljon tyylikästä porukkaa. Harmillisesti näytös järjestettiin sellaisessa paikassa, että kuvausmahdollisuudet olivat todella rajalliset. Kulku näytöksen pääsisäänkäynnille nimittäin kävi vilkkaasti liikennöidyn pyörätien halki, jonka vierellä pukuihin sonnustautuneet miehet ohjailivat liikennettä napit korvissa niin, että sisään saapuvia muotiviikkovieraita oli käytännössä mahdotonta päivystää missään järkevällä paikalla. No, turvallisuus ennen kaikkea, tietysti.

nyfw-streetstyle5.jpg

Muutaman kuvan sain silti näytöksen edustalta ikuistettua, joten tässä laihaksi jäänyt inspissaldo. Tai siis inspiraatiota kaupunki oli tietysti tulvillaan, mutta katumuodin saralla en saanut tätä enempää sitä teille tallennettua. Mutta jo pelkästään tuo ruskeaan puseroon ja farkkuihin pukeutunut ranskalaistyttö – huh. :)

Translation: Street style snapshots from New York before the Givenchy fashion show last week. 

nyfw-streetstyle2.jpg nyfw-streetstyle3.jpg nyfw-streetstyle4.jpg nyfw-streetstyle6.jpg nyfw-streetstyle7.jpg nyfw-streetstyle8.jpg nyfw-streetstyle9.jpg nyfw-streetstyle10.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • epe

    Hei,

    Kommenttini ei liity oikeastaan tähän postaukseen, mutta ajattelin kysyä sinulta kokemuksia Helsingin tanssikoulujen balettitunneista. Oletko käynyt missä tanssikouluissa ja millä tunneilla ja voisitko suositella niistä erityisesti jotain? Balettitaustaa minulle on lapsuudesta ja nuoruudesta paljonkin ja viime vuosilta satunnaisilta tunneilta. Tarkoitus olisi palata aktiivisemmin lajin pariin ja ehkä joku päivä jopa tanssimaan kärjille. Myös nyky- ja jazz-tunneista saa antaa vinkkejä :)

    Kiitos, jos viitsit kirjoittaa kokemuksiasi.

Related posts