16/09/15

Uudet lempparikynnet

1 247 kynnet2.jpg

Olen monesti miettinyt, että vieläköhän sitä yli 4 geelikynsivuoden jälkeen jaksaa innostua oikein tosissaan uusista kynsistä. Vaikka kyllähän minä aina tasaisin väliajoin innostun enemmänkin… Mutta eilen tuli kyllä taas kynsihuollossa sellainen fiilis, että wau, tulipa ihanat! :D Tällä kertaa kynnet saivat todella yksinkertaisen koristuksen: nudesävyisellä vaaleanruskealla pohja ja jokaisessa sormessa vain hauska pieni musta pilkku. Niin simppeliä ja niin mahtavaa.

En tiedä sytyttekö muut näistä yhtä kovasti kuin minä, mutta itse tekisi mieli taukoamatta ihastella uusia söpöjä kynsiäni – ja se lienee merkki siitä, että valinta on mennyt nappiin. Tämä idea on muuten varmasti aika helppo toteuttaa ihan kynsilakalla kotonakin! :) Ja samaa ajatusta voisi toteuttaa vaikka millä väriyhdistelmillä… Oijoi! 

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

kynnet1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Iidama

    Oon muutaman viikon ajan laittanut kynsiin ihan vain pelkät pilkut milloin milläkin värillä. Kynnet on menneet niin kurjaan kuntoon, ettei kokonaan viitsi lakata, mutta noilla pienillä pilkuilla saa kivan vivahteen ilman suurta vaivaa :)

Related posts