3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • M.

    Kunpa vain aina muistaisi pysähtyä ja kuunnella! Ja rohkeasti luottaa siihen omaan intuitioonsa. 

  • Iiduliinu

    Ääni vain välillä katoaa kohinaan. Pitää taas löytää se, poimia turhien joukosta.

  • Vierailija

    Heh, tällaiset hyvää tarkoittavat kehotukset kuunnella intuitiota tuntuvat jotenkin irvokkailta, kun itse parhaillaan kamppailee masennuksen ja negatiivisten ajatuskehien (kutsukaa niitä vaikka sisäisiksi ääniksi) kanssa. Inter Netin kevyen syvälliset elämänohjeet voivat varmastikin toimia / inspiroida jos päänsisäiset asiat ovat suurin piirtein kunnossa. Mutta jos menee tosiaan huonosti, EI kannata yrittää turvautua aforismeihin (kuten itse aiemmin tein huonolla menestyksellä) vaan mieluummin esim. terapiaan. Anteeks, oli pakko avautua kun koin tän näköjään painostavana :D jatkakaa.

Related posts