14/09/15

New York, I think I love you

17 275 ny3.jpg

Blogissa vietettiin viime viikolla pientä hiljaiseloa, sillä meikäläinen lennähti rapakon taakse New Yorkiin muotiviikkotunnelmia haistelemaan – kiitos Gantin, joka kutsui minut mukaan tilaisuuteensa. Olen kerran aiemmin päässyt käymään Nykissä ja tykästyin kyllä kaupunkiin kovasti, mutta tällä reissulla sain viimein tuntuman siitä, mistä New Yorkiin täysin hurahtaneet ihmiset oikein meuhkaavat. Taisin rakastua…

Sää helli Atlantin toisella puolen vielä kesäisissä lukemissa, sillä lämpöasteita oli vähintään +25 joka päivä. Ensimmäiset päivät oli vähän sateista, joten kuvia tuli otettua melko vähän, mutta onneksi keli kirkastui reissun loppua kohden. Minunhan oli alun perin määrä palata jo lauantaina, mutta en malttanut ja siirsin paluulentoani päivällä eteenpäin. Liekö se sitten tuo ihanan kesäinen sää vai mikä, mutta tällä matkalla katselin kaupunkia vaaleanpunaisten lasien läpi. En olisi halunnut palata kotiin ollenkaan ja mietin ihan tosissani, että tänne voisin haluta joskus muuttaa.

ny4.jpg

Snapchatin ja Instagramin (@jennipupulandia molemmissa) puolella minua seurailevat saivatkin jo viime viikolla vähän kurkistusta muotiviikkotunnelmiin, mutta lähipäivinä olisi tarkoitus jakaa kuvasatoa reissun päältä täällä bloginkin puolella. Tässä siis yleistä kuvafiilistelyä Nykistä, mutta pian luvassa ensimmäisiä välähdyksiä itse muotiviikolta! Onko siellä linjoilla muita Nykiin rakastuneita, jotka jakavat tämän hekuman ja palon? ;)

Translation: Greetings from the New York Fashion Week! :) I’ve been to NYC once before but this time I truly fell in love with the city – I really didn’t want to leave. I could even see myself living there. Hmm… But hey, here are some snapshots of the city but later on today you’ll get a sneak peek to the actual fashion week business.

ny1.jpg ny6.jpg ny8.jpg ny9.jpgny7.jpg ny10.jpg ny11.jpg ny12.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Siihen ei tarvittu kuin yksi joulu New Yorkissa, ja olin aivan myyty. Rakkautta ensisilmäyksellä.

 • Tanja__

  Oi, miten kaunis olet! Olet toki aina, mutta jotenkin vaaleiden hiusten ja tummien kulmien kontrasti yllä näyttää mielettömän hyvältä! Ja oi, New York! Kerran olen käynyt ohikulkumatkalla, mutta kaupungissa on jotain maagista joka vetää puoleensa niin, että uudestaan olisi pakko päästä.

  Suomi-äiti Annabella Daily asuu New Yorkissa ja ainakin ennen piti blogiakin (nyt en blogia tosin enää löytänyt). Tuon blogin perusteella elämä New Yorkissa tai USA:ssa yleensä vaikuttaa kyllä aika rankalta. Työtä pitää tehdä vähän toisella tavalla kuin täällä koto-Suomessa ja jos hankkii perhettä, raskaus on ilmeisesti hyvä peittää mahdollisimman pitkään eikä äitiyslomaa ei ole nimeksikään (ja sekin palkatonta). 60 h työviikot vaikuttavat kyllä aika hurjalta ilman perhettäkin ja epäilen vahvasti, sopeutuisiko tällainen pohjoismaisen sosiaaliturvan piirissä elänyt, opiskellut ja lapsensa tehnyt sekä osa-aikaisella työllä itsensä (ja lapsensa) elättävä amerikkalaiseen työkulttuuriin lainkaan.

  Mutta matkailemaan tuonne olisi kyllä mainiota päästä! Vaikkapa kerran vuodessa kuukaudeksi, se olisi vielä mahdollisuuksien rajoissa. Kiitos inspiroivasta postauksesta!

 • sokeris

  Kyllä vaan. Myyty. Joka kerta.

 • Niania

  Kyllä vaan, New York on vienyt minunkin sydämen, kun 2008 lähdin sinne 7 kuukaudeksi työharjoitteluun. Koskaan en ollut kaupungissa käynyt, mutta aika pian sain todeta, että tulisin varmasti käymään siellä monta kertaa harjoittelun jälkeenkin. Uskomattoman inspiroiva paikka, josta löytää uutta joka päivä ja ihastuu vanhaankin aina uudelleen.

  Muuttoakin harkitsin, mutta sitten kuviot Helsingissä veivät mennessään. Tosin koskaan en sano ei koskaan… Vähän joudun kyllä allekirjoittamaan aiemman kommentoijan epäilyt siitä, millaista työnteko ja elämä New Yorkissa on, vähän helpompaan tottuneena (vaikka yksilöllistä tietysti sekin). Tein harjoittelun kansainvälisessä markkinointiyrityksessä ja siellä harjoittelijatkin saivat tottua venyviin työpäiviin ja huomata, miten paikallisessa työkulttuurissa on helposti sidottu työhön koko ajan. Ammantinvalintakysymys tietysti, onko jatkuvasti töissä kiinni oleminen välttämättä huono asia. ;) Mutta kieltämättä täällä itsestäänselviltä tuntuvien asioiden eteen saa jenkkilän puolella paiskia tuplamäärän töitä.

  Mahtava kaupunki jokatapauksessa ja se eri taustoista tulevien ihmisten määrä muokkaa New Yorkia koko ajan :) Olisi muotiviikkojuttujen lisäksi kiva kuulla, mitkä ravintolat tai alueet teki vaikutuksen, tai mitä vaan muuta höpinää siitä, mikä Nykissä on nyt in? ;) Nimim. Kelkasta pudonnut :D

 • Tiia Rantanen

  Mää ainakin meinasin kuolla niihin sun Snapchatteihin, koska asuin viime keväänä ihan siinä Standard-hotellin kyljessä. Nykiinhän on koko ajan pikkuisen ikävä jossakin sydämenkulmassa, mutta oikeaan osuva maisemakuvasto pulpautti kaipuun kyllä oikein kunnolla pintaan.

 • Sun sydämeen sattuu ja mua alkaa itkettää joka kerta kun näen kuvia New Yorkista. Eli kyllä, sydän on täysin mennyttä kalua eikä siihen kaipaukseen auta mikään muu kuin NYC. <3

 • Siis MUN sydämeen sattuu. :)

 • Oi miksi, miksi meninkään katsomaan nämä kuvat? :D New York -matkakuumeeni kasvoi entistä enemmän näiden kuvien myötä.

 • Kyllä, New York vei minunkin sydämeni ja jatkuvasti tarkkailen lentohintoja sinne! Asumaan en lähtisi, mutta pidemmäksi aikaa vaikka heti!

 • ohsomanyreasons

  Oih, matkakuume iski täälläkin. Pakko päästä New Yorkiin jonain päivänä!

 • Kiti

  New York on ikuinen matkahaaveeni. Ehkä vielä joskus! Tiedän, että tulen joko vihaamaan sitä tai sitten rakastun täysillä. Välimalleja tuskin on. :)

 • Nyki on kyllä matkalistan top vitosessa ja joskus kun oon iso ja kaikki muutki taivaan merkit on kohdalla niin sinne on päästävä!

 • Kiti

  Ai niin, P.S Oot mun tukkaidoli! <3

 • annaandandyathome

  Ihana, ihana kaupunki! Oltiin huhtikuussa, ja menisin heti uudelleen! Mentiin naimisiin nycissä, ja se oli kyllä niin nappivalinta kuin olla vain voi. Minä kyllä ihan yllätyin, kuinka ihana kaupunki se olikaan….

 • Japu

  Maaliskuussa kävin ekan kerran ja haluaisin takas asap. Sää oli surkea (kylmä ja luminen), mutta siltikään mikään muu kaupunki ei ole tuottanut yhtä paljon onnen ja rakkauden tunteita! En osaa selittää miksi, mutta kaiketi suurimpia rakkaustarinoita ei pystykkään♡

 • Marisha

  Olin New Yorkissa vuonna 1998 ja silloin Manhattanin siluettia hallitsivat World Trade Centerin Twin Towers. Olin 15v ja ensimmäistä kertaa lentokoneessa kun lähdin Helsinki-Vantaalta Finnairin suoralla lennolla JFK:n kentälle, 7 h lento. Maaliskuun lopussa Suomessa satoi räntää, Nykissä upea kevät. Asuin paikallisessa perheessä tuttavien luona. Aivan huikean vaikutuksen tuo kaupunki teki nuoreen tyttöön. Kuin elokuvassa olisi ollut koko ajan. Sikäli olisi jännä käydä nyt yli kolmekymppisenä uudestaan. :) Upeita kuvia ja toivottavasti pääset asumaan ainakin joksikin aikaa tuonne. Sanovat tosin, että NY on aika rankka kaupunki, mutta sanovat myös, että jos tuolla pärjää niin pärjää missä vain. New York, New York…

 • Itse olen Nykkiin lähdössä ensimmäistä kertaa kuukauden päästä, eli en malta odottaa vinkkejä :) Viikon verran vierailen kaupungissa, ihanaa!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Related posts