14/09/15

Maailmankaikkeuden mukavin matkustusasu

1 48 asu-musta4_0

Huomasin tuossa äskettäin, että yhdet asukuvat ovat unohtuneet arkistojen kätköihin tuolta elokuun alkupuolelta, joten laitetaanpa ne jakoon nyt. :) Nämä kuvat napattiin Kööpenhaminassa kuun alussa, hotelli Babetten hurmaavassa viherkäytävässä, jollaisen haluaisin hetipaikalla myös itselleni. Vähän kuin kasvihuone tuollaisessa vanhassa upeassa, korkeassa käytävätilassa. Laittaisin tuonne tuolin, istuisin lukemaan ja antaisin sielun levätä.

Itse asussa ei sinänsä ole mitään kovin ihmeellistä, paitsi se, että se on ehkä maailmankaikkeuden mukavin. Tosin matkustaessa vaihtaisin ehkä kengät matalampiin. Joka tapauksessa nuo liehulahkeiset culottes-housut, jotka näyttävät kyllä tietyistä kulmista erehdyttävästi hameelta, ovat vain universumin mukavin vaate: eivät purista, eivätkä kiristä ja tuo pehmeä liehuva kangas tuntuu taivaallisen hyvältä ihoa vasten. Muotijumalille kiitos culottes-housuista – paras trendi aikoihin.

Translation: I’m completely in love with culottes pants. I like the way they look, but most of all I love the way they feel! So incredibly comfortable. :) Thank you fashion gods for this trend. :D

asu-musta2_0

Categorised in: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts