14/09/15

Ensimmäisiä syyspäiviä

1 50 pupu_08

Päätin viime viikolla, että nyt kun hellesäätä ja aurinkoa vielä riittää, yritän pukeutua paljon hameisiin ja mekkoihin. Ja olen itse asiassa yllättävän hyvin pitänyt kiinni päätöksestäni. :) Lähes joka päivä olen ollut kesähelmoissa. Pari päivää sitten yllä oli taivaansinistä ja oranssia – ehkä vähän epätavallisia värejä minulle, mutta tulipa kesäinen fiilis tästä kombosta.

Olen muuten huomannut, että arvostan aivan erityisesti mekkoja ja hameita, joissa on taskut. Taskut tuovat heti vaatteelle pienen plussan – vaikka harvoin edes laitan taskuihin mitään satunnaista nenäliinaa lukuunottamatta, ne jotenkin tuovat turvaa. Jos on orpo olo, eikä tiedä mihin kätensä tunkisi, ne voi aina sujauttaa taskuun. :D Lisäpisteitä siis tällekin Arelan mekolle taskuista!

Translation: I decided some time ago that I’d try to wear dresses and skirts while the weather is still nice and I’m surprised how well I’ve managed to stick with my decision. The other day I was wearing this sky blue dress – that shade of blue is a little unusual for me but I actually like it a lot, especially combined with orange. :)

pupu_10

Categorised in: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts