7/09/15

Virtuaalimeikissä

12 195 loreal4.jpg

Kaupallinen yhteistyö: L’Oréal Paris

Sain hiljattain L’Oréalilta meikkihaasteen kokeilla paria uutta La Palette Nude-luomiväripalettia, joihin on koottu erilaisia moneen tilanteeseen sopivia ja toistensa kanssa kauniisti sointuvia perussävyjä. Meikäläinen ei ole koskaan ollut mikään luomivärien suurkuluttaja, mutta otin haasteen vastaan ja testasin uutuuspaletteja. Minulle annettiin tehtäväksi kokeilla kahta meikkilookia, joiden ansiosta sain ainakin astua hetkellisesti vähän mukavuusalueeni ulkopuolelle, sillä painopiste oli kummassakin meikissä vahvasti silmissä. :)

Hauskaahan projektissa oli se, että kumpainenkin uutuuspaleteilla tehty meikkityyli on kokeiltavissa myös Makeup Genius -applikaation avulla, josta tarinoinkin jo alkukesästä. En kuitenkaan ennen meikkien kokeilemista vielä päässyt testaamaan niitä sovelluksen avulla, joten jouduin oikeasti laittamaan meikkaustaitoni koetukselle. Nyt nuo lookit (sekä monta muutakin uutta kivaa meikkityyliä) on kuitenkin lisätty tuonne sovelluksen meikkivalikoimaan, joten kokeilin meikkiä tänään virtuaalisesti. Ja hauska kokeilu ehdottomasti, vaikka yleensä viihdynkin vähän luonnollisemmassa lookissa. Pitäisi kyllä enemmän leikitellä silmämeikeillä, kun luomiväreillä ja rajauksilla saa niin mukavasti vaihtelua tyyliin. Kuvat on muuten napattu nimenomaan noista virtuaalimeikeistä sovelluksen kautta.

loreal3.jpg

Jos jotakuta kiinnostaa, miten nämä lookit on ihan oikeasti toteutettu, niin suurpiirteiset ohjeet tulevat tässä! Yllä näkyvä Shopaholic-niminen look on toteutettu Beige-sävyisellä paletilla seuraavasti: liikkuvalle luomelle sävyä Brown, luomivakoon ja rajaukseksi sävyä Deep Brown sekä highlight-sävynä korostukseen Light Beige. Meikki on viimeistelty Color Riche -huulipunasävyllä 330 Cocorico ja Color Riche -kajalkynäsävyllä 102 Pure Espresso.

Alla näkyvä Theatre Night -niminen look on tehty Rosé-sävyisellä paletilla seuraavasti: liikkuvalle luomelle sävyä Grey, luomivakoon sävyä Deep Brown sekä rajaus alaluomelle sävyllä Peach. Lisäksi meikissä on käytetty Color Riche -huulipunasävyä 377 Perfect Red ja True Match -poskipunasävyä 120 Rose Santal.

Jos haluat päästä testailemaan meikkejä itse, niin sehän onnistuu tosiaan kaikkein helpoimmin tuon Makeup Genius -sovelluksen avulla, jonka voi ladata maksutta iPhone- tai Android-puhelimeen App Storesta tai Google Play -kaupasta kampanjasivun kautta. Lisäksi nyt on käynnissä hauska Makeup Genius -aiheinen kisa, jossa arvotaan päivittäin yksi La Palette Nude -luomiväripaletti seuraavien kolmen viikon ajan. :)

Osallistu kisaan näin: lataa puhelimeesi Makeup Genius -sovellus ja kokeile sieltä yhtä bloggaajien toteuttamaa La Palette Nude -lookia. Ota lookista selfie ja jaa se Instagramissa tägeillä #mynudelook ja @lorealparisfi, niin olet mukana palettien arvonnassa. Lisäksi 21 voittajan joukosta valitaan yksi, joka saa luoda oman nude-meikkityylinsä Makeup Genius -sovellukseen sekä saa 100 euron arvosta L’Oréal Paris -meikkejä. Kilpailuohjeet löydät kokonaisuudessaan osoitteestalorealparis.fi/la-palette/

loreal2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Lorealissa vain sellainen ”pikkuvika”, että käyttävät eläinkokeita.

 • Lullah

  EU-alueella eläinkokeet on kielletty kosmetiikassa. Ennen kieltoa tehtyjen kokeiden tuloksia saa käyttää edelleen. 

 • Lullah

  Voi kun noi on niin kivoja paletteja ja mietin hankkimista. Sitten tuli ilmoitus, että voitin tuosta kisasta paletin :D En jaksa odottaa postitusta, sillä houkuttaa päästä kokeilemaan kaikkea kivaa. Rose paletti oli selvä valinta, kun sointuu paremmin hiusteni ja yleisen lookkini kanssa. 

  Noi sun tekemät lookit oli muuten tosi kivoja, mutta kun punainen huulipuna näyttää hiusteni kanssa tosi tyhmiltä. Niin livenä, kuin virtuaalisena. Semmoset pellehuulet tulee :P Mut silmämeikit on kivat!

 • Onnea Asennemediaan siirtymisestä! Ihanan näköiset paletit!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Elina O.

  Kaikki ei tietenkään halua antaa rahaansa (=hyväksyntäänsä) yritykselle joka myy esimerkiksi Kiinassa, jossa eläinkokeet ovat pakollisia ulkomaiselle kosmetiikalle. Kukin toimii omatuntonsa mukaan :)

 • Mirtsu

  Oon yrittänyt tuota sovellusta käyttää muutaman kerran ja ihan sama minkälaista meikkityyliä sillä kokeilee niin kamalalta näyttää. :D Ja kyllä, olen kokeillut eri valoissa ja hyvällä meikkipohjalla ja ilman, mutta ei vaan toimi.

 • Jenniii

  Selvittelin asiaa ja L’Oréalilta kerrottiin seuraavaa: he eivät  testaa tuotteitaan eikä ainesosiaan eläimillä, missään päin maailmaa. L’Oréal ei myöskään delegoi tätä tehtävää muille. Yli 30 vuoden ajan L’Oréal on investoinut vaihtoehtoisten menetelmien kehittämiseen ja sen luoma keinoiho on EU:n hyväksymä vaihtoehtoinen menetelmä, jota he ovat käyttäneet sekä ainesosien että tuotteiden testaamiseen jo vuodesta 1989 lähtien. Lisätietoja kiinnostneille löytyy verkkosivulta http://www.invitroskin.com/

 • Pitkästä aikaa pitäisi meikkivalikoimaa täällä päin ainakin uudistaa. Iltalehdessä taisi olla sama paletti jossain meikkausoppaassa. En tiedä pitäisikö suoraan vaan laittaa kokeiluun, sillä olen huono-onninen arvonnoissa. :)

  Kiitos muuten idean jakamisesta.

 • Minä_vain

  Mua ärsyttää, kun nykyään kaikki kilpailut ovat Instagramissa, FB:ssa yms. Ei kaikki ole niissä!

 • Vertsu

  Ihanat paletit, ei liian räikeitä värejä, sopii 50 + tädille.

 • Elina O.

  Se on tietenkin loistavaa jos näin on. Silmiini tarttui sivulla tosin tämä: ”An exception could be made if regulatory authorities required it for safety or regulatory purposes.” Koska olen tinahattu joka ei luottaisi isojen korporaatioiden vastuulle edes kuivunutta perunankuorta, jään sivusilmäilemään tätä kohtaa. Yksittäsillä kuluttajilla ei kuitenkaan mielestäni ole vastuuta yrityksen etiikasta jos yritys antaa harhaanjohtavan lausunnon. En tietenkään voi mitenkään tietää onko tässä kyse siitä vai onko L’Oréal täysin viaton :)

  Toivon tietenkin parasta. Totuus on tuolla ulkona :D

 • kkatri

  Suosittelen tutustumaan Petan sivuihin, jossa voi katsoa eri tuotemerkkejä testaavatko eläimillä vai eivät: http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/index.aspx

  Myös tässä on mielenkiintoinen artikkeli Kiinan lainsäädännön vaikutuksesta, myykö L’Oréal tuotteitaan Kiinassa?
  http://greenbeautyteam.com/features/led-by-beauty/chinas-demand-for-animal-testing-in-cosmetics-brands-that-are-giving-in/

Related posts